O kullandığın kutunun bitmesi lazım canım ondan sonra gerek görürse doktorun yeniden yazar sanaKizlar ben dr.ma sormayi unuttum tecrubeliyseniz yonlendirmeniz mumkun mu. Adet sokturucu kullaniyorum haplar bitmeden regl olursam hapa devam edecekmiyim yoksa birakmalimiyim?
Nasıl oldunuz, gelişme var mı bebektenAma benim bayadır kanamam var ilk defa bugün parçalı geldi
O kullandığın kutunun bitmesi lazım canım ondan sonra gerek görürse doktorun yeniden yazar sana
Evet canım 2 doktorda yanlış teşhis koymuş bebeğim çok şükür iyi ikimizde iyiyiz sen napıyosun nasılsın nasıl oldunNasıl oldunuz, gelişme var mı bebekten
Ara canım bakalım :)Ama ben kullanali 2 gun olacak hapi lekelenmem basladi olacagim. Devam edecekmiyim yinede yarin dr.mu aricam gerci ama merak ettim
BEbeginin seninle olmasina cok sevindim :)Evet canım 2 doktorda yanlış teşhis koymuş bebeğim çok şükür iyi ikimizde iyiyiz sen napıyosun nasılsın nasıl oldun
Yaa ay çok sevindim çok güzel, ben adet tarihimden 12 sonra tekrar adet oldum, yani yumurtlama donemimdi, sanırım kurtajdan sonra vücudun dengesi bozuldu, napıyım her şeyi oluruna bıraktımEvet canım 2 doktorda yanlış teşhis koymuş bebeğim çok şükür iyi ikimizde iyiyiz sen napıyosun nasılsın nasıl oldun
Benimde 9 ay sonra sağsağlim gelsin inşallah teyzesi :)B
BEbeginin seninle olmasina cok sevindim :)
Hadi sende bize yetiş tek bırakma bebeğimi :)B
BEbeginin seninle olmasina cok sevindim :)
2-3 ay dengesizlik normal yazmış burdaki arkadaşlar canım benim hayırlısı olsun hadi seninde olsun bi tane inşallah sende yetiş bize teyzesii çok fazla fark kabul etmiyoruz en fazla 3-4 ay olsun aralarında :)Yaa ay çok sevindim çok güzel, ben adet tarihimden 12 sonra tekrar adet oldum, yani yumurtlama donemimdi, sanırım kurtajdan sonra vücudun dengesi bozuldu, napıyım her şeyi oluruna bıraktım
Teşekkür ederim inş, Allah gebeliğini daim etsin, sağsalim kucağına al hayirlisiyla2-3 ay dengesizlik normal yazmış burdaki arkadaşlar canım benim hayırlısı olsun hadi seninde olsun bi tane inşallah sende yetiş bize teyzesii çok fazla fark kabul etmiyoruz en fazla 3-4 ay olsun aralarında :)
İnşallah canım benim :) d sana da nasip olsun inşallah dualarımdasınTeşekkür ederim inş, Allah gebeliğini daim etsin, sağsalim kucağına al hayirlisiyla
Evet canım 2 doktorda yanlış teşhis koymuş bebeğim çok şükür iyi ikimizde iyiyiz sen napıyosun nasılsın nasıl oldun
İnşallah canım benim hadi darısı senin başına bekliyoruz senden de güzel haberlerBen sana demiştim :) çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin dünyaya
İnşallah canım benim hadi darısı senin başına bekliyoruz senden de güzel haberler
İnşallah canım benim dualarımdasınİnşallah Allah’ım ağzından işitsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?