Bat 16 mayıs canım beklemedeyim:)
ben korunuyorum ama ikinci adetimi olmam lazımdı olamadım sat 31 gün oldu tam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 16 mayıs canım beklemedeyim:)
İlk ay korundum bu ay ilk denemem bakalım hayırlısı olsun haber veririmben korunuyorum ama ikinci adetimi olmam lazımdı olamadım sat 31 gün oldu tam
kızlar var mı güzel gelişmeler hamile kalan merak ediyorum :)[/QU
İlk ay korundum bu ay ilk denemem bakalım hayırlısı olsun haber veririm
Pek bi belirtim yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrım çok fszla birde uyku hali onun dışında ilk hamileliğimdeki belirtiler daha farklıydı göğüslerim çok ağrıyordu mesela suanda hassasiyet dahi yok o yuzden çok ümitli değilim ama hayırlısıhadi inşallah vardır canım rabbim bekletmesin
Pek bi belirtim yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrım çok fszla birde uyku hali onun dışında ilk hamileliğimdeki belirtiler daha farklıydı göğüslerim çok ağrıyordu mesela suanda hassasiyet dahi yok o yuzden çok ümitli değilim ama hayırlısı
Adet tarihim 16 Mayıs hayırlısı, bekliyorumkızlar var mı güzel gelişmeler hamile kalan merak ediyorum :)
Aaa aynı günmüş:) öncesinde test yapmayı düşünüyormusun zor tutuyorum kendimiAdet tarihim 16 Mayıs hayırlısı, bekliyorum
Adet tarihim 16 Mayıs hayırlısı, bekliyorum
Bnm 14 gün sürmüştü ilk 3 gün kanama sonrasında kahve akıntı şeklinde ama bnm ağrım yoktu hiç Dr unuz antibiyotik ve ağrı kesici vermedi mi iğne yapılmıştı birde bana kürtaj sonrasıMerhaba arkadaşlar pazartesi günü kürtaj oldum kalp atışı olmamasından dolayı. Ağrım ve kanamam ikinci gün geçmişti fakat bugün aniden karnım ve bel boşluğun çok ağrımaya ve yeniden kanamam olmaya başladı. Şu an kanama yok ama ağrım var ne kadar sürer bu durum acaba
Göğüs hassasiyetini takılma kurtajdan önce, her ay adet öncesi göğüslerine dokunamazdim bile ama hamile kaldigimda en ufak bir acima bile yoktu ve yumusaktiPek bi belirtim yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrım çok fszla birde uyku hali onun dışında ilk hamileliğimdeki belirtiler daha farklıydı göğüslerim çok ağrıyordu mesela suanda hassasiyet dahi yok o yuzden çok ümitli değilim ama hayırlısı
Yok yapmiycam hayal kırıklığından korkuyorum ,çarşamba adet olmazsam yapacam , diğerinde 3 gün önce yapmıştım çıkmamış ti adet günü yapınca çıkmıştıAaa aynı günmüş:) öncesinde test yapmayı düşünüyormusun zor tutuyorum kendimi
Sağol hepimize hayırlısı inşhadi inşallah canım
İlaçlarım var evet, iğne de yapıldı. Ama ikinci gün artık ağrı kesiciye ihtiyaç duymamıştım. Sanırım iyi hissettiğim için kendimi korumadim o yüzden tekrar başladı ağrı ve kanama. Bugün sıcak duş aldım belimi sardım yatıyorum iyi geldiBnm 14 gün sürmüştü ilk 3 gün kanama sonrasında kahve akıntı şeklinde ama bnm ağrım yoktu hiç Dr unuz antibiyotik ve ağrı kesici vermedi mi iğne yapılmıştı birde bana kürtaj sonrası
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü kürtaj oldum kalp atışı olmamasından dolayı. Ağrım ve kanamam ikinci gün geçmişti fakat bugün aniden karnım ve bel boşluğun çok ağrımaya ve yeniden kanamam olmaya başladı. Şu an kanama yok ama ağrım var ne kadar sürer bu durum acaba
Bnm iki gün önce çıkmıştı adetten kendimi o zaman kdr tutabilirsem iki gün kala yapmayı düşünüyorumYok yapmiycam hayal kırıklığından korkuyorum ,çarşamba adet olmazsam yapacam , diğerinde 3 gün önce yapmıştım çıkmamış ti adet günü yapınca çıkmıştı
Bana Dr um ağrın olsun olmasın mutlaka kullan dedi zaten antibiyotik 3 gündü ağrı kesicileride ben kullandm yine 1 hafta falan çok şükür atlattım sende biran önce atlatırsın inşallahİlaçlarım var evet, iğne de yapıldı. Ama ikinci gün artık ağrı kesiciye ihtiyaç duymamıştım. Sanırım iyi hissettiğim için kendimi korumadim o yüzden tekrar başladı ağrı ve kanama. Bugün sıcak duş aldım belimi sardım yatıyorum iyi geldi
İnş Allah gönlüne göre versin,bu sefer gebe kalırsam hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum,hatta iki hafta dr bile gitmeyi düşünmüyorum, tekrar dusukle sonuçlansa bile dusecekse evde düşsün, bi keseyi gör sonra gittiğinde görme vs yiprandimBnm iki gün önce çıkmıştı adetten kendimi o zaman kdr tutabilirsem iki gün kala yapmayı düşünüyorum
Bende aynen Dr a 5. Haftanın sonlarında gitmeyi düşünüorm ben öğrenir öğrenmez gitmiştim kalp açısından sonra da söylerim herkese kan vermek için de acele etmemeyi düşünüyorumİnş Allah gönlüne göre versin,bu sefer gebe kalırsam hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum,hatta iki hafta dr bile gitmeyi düşünmüyorum, tekrar dusukle sonuçlansa bile dusecekse evde düşsün, bi keseyi gör sonra gittiğinde görme vs yiprandim