Kürtaj olanlar buraya

Sen mutlaka dr la görüş ilk adetten sonra baksın bi daha, sonra zaten korunmana gerek olmaz, inşallah hayırlısıyla olur bir daha sağlıklı gebelik
Gidecem zaten kürtajdan 1 hafta sonra başka bir doktora gittim şimdilik bi sıkıntı yok dedi. Bugünde kan verdim geldim bhcg ne durumda diye

Sen mutlaka dr la görüş ilk adetten sonra baksın bi daha, sonra zaten korunmana gerek olmaz, inşallah hayırlısıyla olur bir daha sağlıklı gebelik
Galiba benim soldaydı yada bana öyle geldi çünkü hamile olduğumu bilmeden önce 15 gün sol kasığımda ağrı hissi va batma vardı. Düzenli yumurtlasam bende hissederdim.çünkü aşılamada sağda 1 yumurtam vardı hissettim

Hemde nasıl ama ilaçlardan demişti dr bana, çok duyuyoruz pko lu olup yıllarca olmyan sonra peşpeşe hamile kalan, olur inşallah sizinde, pkolular klomen, famara mıydı bu tür ilaçlar kullanıyor sanırım düzenli yumurtlama olsun diye kullandın mı hiç yada dr a danış istersen denemekten zarar gelmez

Herkesin derdi ayrı işte, bende dğzenli yumurtlıyorum hemende hamile kalıyorum amaaa sonu hüsranla bitince bunlarda boş geliyo, 4 gebelikten 1 i sağlıklı doğdu. Sağlıkla hamile kalıp doğurmayı nasip etsin Allah hepimize

Bende de çok kötü ya. Klomeni iki defa kullandım. İnşaallah Allah nasip eder.Bu hamileliğim femara ile oldu zaten. Klomen kist yaptı. İnşaallah Allah bu mübarek günlerin hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benide unutmasın .

Hep hayırlısını istiyoruz ama böyle oluyor. kısmet buymuş diyorum bu aralar öyle teselli ediyorum kendimi . İnşaallah sizede banada isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aminn inşallah sen yine femara kullan canım o zaman bide bol bol incir ye indir kürü denedin mi çok güzel çalıştııryo incir de

Hep hayırlısını istiyoruz ama böyle oluyor. kısmet buymuş diyorum bu aralar öyle teselli ediyorum kendimi . İnşaallah sizede banada isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aminnn inşallah, ben bi kere tattım o annelik duygusunu çok şükür, Rabbim sizlere de tattırsın bekletmesin.

Aminn inşallah sen yine femara kullan canım o zaman bide bol bol incir ye indir kürü denedin mi çok güzel çalıştııryo incir de
Kullanıcam inşaallah. Prolaktin yüksek diye denemedim hiç ama bakarken inciri çok yerdim.

İnşaallah sizin hamileliğiniz nasıl geçti paşanız ne kadarlık oldu.

Benim 3.gebelikte oğlum sağlıkla doğdu çok rahat hamilelik geçirmiştim sıkıntısızdı. 40.haftada sezeryan olmuştum hatta doğmuyor diye :) 26 aylık oldu bile maşallah :) şimdi ikinci deneyelim dedik iştw plansız oldu ama sürpsiz geldi sürpriz gibide gitti 10.haftda kalbi durdu, tiroidim çok yükselmiş ondan olabilir dedi dr, endokrinde tedaiye başladım aslında adetten aonra başlayacaltım ama dr asla bu değerle çok yğksek bebekte zeka sorunu olur dedi korkuttu ilaç başaldım zaten yüksek doz 1 2 korunucam mecbur.. tiroid düzelince deneeriz inşallah

Maşallah Allah sana bağışlasın onu. :) sağlıcakla büyüsün. Benimde kan sonucu çıktı 66 olmuş. Geçen perşembe 250lerdeydi.

İ
İnşaallah Allah nasip eder sizede tekrardan sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlat.

Olmadım cnm bugunde yok gelen giden idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bugun tekr ar yapıcam akşam Koyulaşma varsa yarın kan vermeyi düşünüyorum
İnanmıyorum, tebrik ederim inş bu sefer sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına,merak ettim yasiniz kaç gencmisiniz

İnanmıyorum, tebrik ederim inş bu sefer sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına,merak ettim yasiniz kaç gencmisiniz
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 27 yaşındayım ovülasyon testi kullandım birde adetliyken 7 gün adaçayı içtim cnm faydası oldumu bilmiyorum ama kanı verdikten sonra emin olucam inşallah

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 27 yaşındayım ovülasyon testi kullandım birde adetliyken 7 gün adaçayı içtim cnm faydası oldumu bilmiyorum ama kanı verdikten sonra emin olucam inşallah
Olacak bu sefer hayirlisiyla kucağına alacaksın inş , cok güzel bak ilk deneme de oldu yaşının gençliğinden, maasallah, ben geçen cuma adet oldum çok düzensiz ,haftaya çarşamba randevu aldım, ben senden çok büyüğum, pek umudum yok

F Frendly Cnm adaçayı adeti bir nebze düzene sokuyor yumurtlamayı kolaylaştırıyor ve kalitesini arttırıyor içmenin tavsiye ederim mübarek ay bol bol dua et allah ol derse her türlü olur umutsuz olma inşallah seninde güzel haberlerini duyarım kanı vermeden emin olamıyorum bakalım hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…