Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yasal olmayan prosedürü uygulamak için sordum.20 haftadan sonra kürtaj yapılmıyor diye biliyorum yasal süreyi geçmişsiniz.
Hiçbir yerin 20 haftalık bir bebeği alacağını düşünmüyorum.bende yasal olmayan prosedürü uygulamak için sordum.
bekar bir kadınım babasız bir çocuk için anne olmak istemiyorum.10 haftadan sonra kürtaj yapılmıyor .
Neden aldırmak istiyorsunuz 5 aydan sonra ?
Cok tehlikeli uzman bir doktor yapmalı bu işlemi . Belki bir daha anne bile olamayabilirsinizbende yasal olmayan prosedürü uygulamak için sordum.
bende onu sormak için buradayım zaten. varmı böyle birini tanıyan bana tyardım edecek biri.Cok tehlikeli uzman bir doktor yapmalı bu işlemi .
10 hafta asagısı için 25 bin fiyat çıkarıyorlar bilginize .bende onu sormak için buradayım zaten. varmı böyle birini tanıyan bana tyardım edecek biri.
Ankarada var mı bu konuda bana destek olacak doktor10 hafta asagısı için 25 bin fiyat çıkarıyorlar bilginize .
Bilmiorum . Umarım bebegın babası gelir ve çocuğuna sahip çıkmak isterAnkarada var mı bu konuda bana destek olacak doktor
Keşke ilk hamile olduğunuzu duyunca aldıraaydınız şuan o bebek bildiğiniz ele avuca gelecek bir bebek hangi doktor yapar bunu çok zorbekar bir kadınım babasız bir çocuk için anne olmak istemiyorum.
keşke denecek o kadar şey varki insanın hayatında.Keşke ilk hamile olduğunuzu duyunca aldıraaydınız şuan o bebek bildiğiniz ele avuca gelecek bir bebek hangi doktor yapar bunu çok zor![]()
Haklısınız şuanda da bir çıkmaza girmişsiniz belli allah yardımcınız olsun inşallah cinsiyeti belli mi pekikeşke denecek o kadar şey varki insanın hayatında.
konunun bu boyutu ile ilgili konuşmak istemiyorum. kendimi daha kötü hissettiriyor.Haklısınız şuanda da bir çıkmaza girmişsiniz belli allah yardımcınız olsun inşallah cinsiyeti belli mi peki
Şimdiye kadar aklınız neredeydi? Bu kadar büyük bebeği alacak doktor bulamazsınız, neredeyse doğacak duruma gelmişBence hiçbir doktor kendini riske atmaz. Kolaylık diliyorum size