Kürtaj İçin Doktor Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu riske girecek doktor bulmak çok zor 😐 sizin hayatınız da tehlikeye girebilir başka çaresi yokmu Rabbim yardımcınız olsun

kızlar hepiniz çok iyisiniz ama benim acil bir çözüm bulmam gerek. çözüme odaklansak

Doktor değil kasap bulmaniz lazım, beş aylık bebeği keyfi alacak doktor var mıdır bilemiyorum. Beş ayda mı alabildiniz bu kararı. Neyse ya... Allah yardımcısı olsun o bebeğin, ne hayırlıysa o olsun bebek için.

Doktor değil kasap bulmaniz lazım, beş aylık bebeği keyfi alacak doktor var mıdır bilemiyorum. Beş ayda mı alabildiniz bu kararı. Neyse ya... Allah yardımcısı olsun o bebeğin, ne hayırlıysa o olsun bebek için.
desteğin ve bu ulvi katkın için sana minnettarım.

Siz doktor değil katil arıyosunuz.
Kendinizi kötü hissedeceksenizde buyur hissedin.20 haftalık bebek kürtaj olmaz cinayet olur kusura bakmayın. 20 haftalıga gelene kadar neredeydi aklınız? Velev ki herşey çok hızlı gelişip birden altüst oldu hayatınız,o zaman da sonucunu cekmek zorundasınız. Herkes bebeğini babasıyla büyütmek ister ama ölüm ve boşanma hepimiz için var.Bence kendinize gelin,çok yanlış düşünüyosunuz.

Google dan araştırın, kürtaj yapan doktorları tek tek arayın sorun. Ama kabul edeceklerini sanmıyorum eden olursa da fahiş fiyata kabul eder. Kürtaja karşı değilim ama sizinki tam olarak cinayet. Rabbim bırakmaz bunu yanınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X