Kürt biriyle evlenmek :/

konunuzu okumadım ama aile yapılarınız çok farklıysa eğer ve karşınızda ki kişi ailesine sizden daha düşkün olacaksa yani denge kuramayacak gibiyse ilişkide sürtüşmeler olabilir dikkatli adımlar atın derim
hakkınızda hayırlısı olsun :)

İşte sen ve senin gibiler yüzünden ırklar arası düşmanlık oluşuyor
Bkz. Ülke gündemi
Artık ayrım yapmayı bırakma zamanı gelmedi mi ? Sağı, solu, milliyetçisi, muhafazakarı yok bu işin
Vatan severler ile vatan hainleri var bu kadar.

Sende madem olmaz diyorsun evlenme, kürt kürt diye de bir kesimi genelleme
Sende Türksün bende ama aramızda dağlar kadar fark var mesela

Mune Mune Hanım, konuyla ilgilenir misiniz lütfen ?

her bölgenin kültür farkı gelenek görenek vs farkı var ..
kürt olunca bunların dışında bir fark mı oluyor ki..

Benim sinifimda kurt arkadaslar vardi ama onlarin siyasi gorusu nedeniyle ben asla bir arada olmayi dusunemezdim birde kendi aralarinda gruplasip onlardan olmayanlar hakkinda cok dedikodu yapiyorlardi.
Burda size kotu olan ornekten bahsettim.
Benim nisanlimda kürt aileside kendiside cok iyi insanlar.
Ailesinin cok gelenekci degilde daha caga ayak uydurmus anlayisli insanlar olmasi cok onemli oyle olunca sorun yasanmiyor.
Yani demek istedigim onlarinda iyiside cok kotusude bizlerde oldugu gibi.

Haklısınız
ben sizin yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorum. muhtemelen de bu konu kapanacak. ama yeni tanışmışsınız belki bu kadar uzun boylu düşünmeye gerek yoktur. biraz zamana bırakın.

Konu kapansın sorun değil ben almam gerekeni aldım kızmakta haklılar da yanlış düşüncelerdeyim farkındayım yine de görüş almak istemiştim

Kürt ama???
Kürt olduğu için iyi insan olması tuhafmış gibi yazmışsınız.
Irkçı değilim de demeyin şimdi.

Benim eşim de Kürt ben Türküm.
Kültür farkımız ailesiyle fazlasıyla var ama bunu evliliğimizde hiç sorun etmedik.

Siz bu ön yargıyla adamı boşuna oyalamayın.
yemediler mi sizi :KK53:

Back
X