hadi çabuk bitirbenim de bitirmeme az kaldı. :130:
kürk mantolu madonna yı arkadaşı vermiştim daha doğrusu oku bunu diye dayatmıştımondan alır almaz su gibi zaten hemen bitiririm
bu sayfa oluşturulmuş ve devam edilmemiş kitap günleri ile dolu. bu topictemi öyle olacak yoksa
sanmam. biz istikrarlıyız.
hadi çabuk bitir
çabuk okuyun . hadi . ben ikincisine başlamak üzereyim
bugün bitirmeyi planlıyorum.
bu arada tebrik ederim birinci sen oldun.
ben daha ikincisini alamadım ya. :18:
bu sayfa oluşturulmuş ve devam edilmemiş kitap günleri ile dolu. bu topictemi öyle olacak yoksa
bugün bitirmeyi planlıyorum.
bu arada tebrik ederim birinci sen oldun.
ben daha ikincisini alamadım ya. :18:
Bu arada başlarken sekiz kişiydik. Hadi üç kişinin elinde kitapları var desek geriye beş kişi kalıyor umarım okunuyordur kitaplar.
ben ısınıyorum şu an maça, elimdekini bitiremedim üstüne arkadaşımdan kitabı almalıyım ama buradayımbir de aklıma geldi rast, şimdi ilk kitabı bitirince yorumlamaya(!) diyeyim ne zaman başlıyoruz?
Alındım şimdi ama...
Buraya bitti diye yazmayanların bitirmiş olabileceğini düşünsek biraz
Kürk Mantolu Madonna'yı Pazartesi günü itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. Üstelik eğer daha önce bitirmek isteseydim daha önce bitirirdim. Pazartesi başladım pazartesi bitti.
Şimdi birincilik konuşmayalım huhhh alındım işte
güveniyorum sana canım.Efendim yok öyle bir şey.
Başladığım işi yarıda bırakmam. Eğer çok önemli bir değişiklik olursa hayatımda sadece burayı değil daha bir çok şeyi bırakmış olurum bunu da mazur görmenizi isterim.
Ama buralarda olduğum vakit, okuyan tek kişi ben de kalsam, sürekliliğini koruyacaktır bu konu. İçiniz ferah olsun.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:Alındım şimdi ama...
Buraya bitti diye yazmayanların bitirmiş olabileceğini düşünsek biraz
Kürk Mantolu Madonna'yı Pazartesi günü itibariyle bitirmiş bulunmaktayım. Üstelik eğer daha önce bitirmek isteseydim daha önce bitirirdim. Pazartesi başladım pazartesi bitti.
Şimdi birincilik konuşmayalım huhhh alındım işte
Şimdi ben de düşündüm bir de şöyle bir şey dedik ay sonu yorumlanacak ne yapsak bilemedim. Ay sonu her iki kitabı da yorumlasak çok mu dengesiz olur bilemedim. Ama ilk ay böyle yapacağız gibi görünüyor. Bakalım nasıl olacak, acemiliğimizi son safhasına kadar kullanacağız.
hımmmm. hımmm . hımmmmmm.Tamam, tamam birincilik senin!
DatluCadu, kusura bakma şekerim, yanlış anlama olmuş, maalesef birinciliği an itibariyle rast'a verdim.
bu arada ben de üçüncü oluyorum galiba.
Şimdi ben de düşündüm bir de şöyle bir şey dedik ay sonu yorumlanacak ne yapsak bilemedim. Ay sonu her iki kitabı da yorumlasak çok mu dengesiz olur bilemedim. Ama ilk ay böyle yapacağız gibi görünüyor. Bakalım nasıl olacak, acemiliğimizi son safhasına kadar kullanacağız.
yani o da olabilir tabi ama ilk kürk mantolu madonna okunuyor bu belli, hem 15 i gibi desek daha bir hafta var, yetişir bence eş zamanlı iki kitap yorumlanması hani karşılaştırma olsa eyvallah derim ama bence tek tek ele almalıyız
Tamam, tamam birincilik senin!
DatluCadu, kusura bakma şekerim, yanlış anlama olmuş, maalesef birinciliği an itibariyle rast'a verdim.
bu arada ben de üçüncü oluyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?