• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurşun Kalem Okuma Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl gidiyor okumalar hanımlar?
Var mı okuyan şu sayfaya geldim diyen?
Fırtına öncesi sessizliğe büründü birden okuma grubu.
Bütün millet harıl harıl okuyor mu ne oluyor :)

ben Kürk Mantolu Madonna 29. sayfadayım.
elimde şimdi, daha demin başladım. bugün pek okuyamadım patron. :1:

Arkadaşlar daha önce de dediğim gibi katılabildiğim yerler de hopp dalıcam inşallah içinize yalnız bir şey diyeceğim rast arkadaşım kitapları tablo şeklinde bir liste yaparsan daha göze çarpar ve gün içinde en azından bir kere güncel tutulursa herkes okunacak kitap listesini rahatça takip edebilir.

Arkadaşlar daha önce de dediğim gibi katılabildiğim yerler de hopp dalıcam inşallah içinize yalnız bir şey diyeceğim rast arkadaşım kitapları tablo şeklinde bir liste yaparsan daha göze çarpar ve gün içinde en azından bir kere güncel tutulursa herkes okunacak kitap listesini rahatça takip edebilir.

Hımm anladım, bi el atmayı deneyeceğim. Teşekkürler düşünce için.

Sevgili Rast ben Kraliçenin Soytarısı nı bitirdim nihayet...Aklından Bir Sayı Tut ile devam edicem...Çıkarımım : Aynı yazardan iki kitap üst üste okunmaz...Hele ki Philippa Gregory gibi aynı tarz yazan yazarlardan...

kitabım dün gelmiş ama iş yeri adresini verdiğim için ulaşamıdm. şimdi baktım kargo dağıtıma çıktı diyo. bende merakla bekliyom:31:

kitabım gelmiştir şu an itibari ile başlıyorum:46:

"dibinde bir ejderhanın yaşadığı bilinen bir kuyuya inecek bir kahraman bulmak, muhakkak ki, dibinde ne olduğu hiç bilinmeyen bir kuyuya inmek cesaretini gösterecek bir insan bulmaktan daha kolaydır."

Ben henüz başladım hem kitap elime ulaşmadı hemde daha diğer kitaplarım bitmedi...
Onlar biter bitmez başlayacağım....

"dibinde bir ejderhanın yaşadığı bilinen bir kuyuya inecek bir kahraman bulmak, muhakkak ki, dibinde ne olduğu hiç bilinmeyen bir kuyuya inmek cesaretini gösterecek bir insan bulmaktan daha kolaydır."

''Dünyanın en basit, en zavallı, hatta en ahmak adamı bile, insanı hayretten hayrete düşürecek ne müthiş ve karışık bir ruha maliktir.''

70 . sayfalara geldim. yarın biter sanırım.

"bütün yakınlaşmalar, bütün birleşmeler yalancıdır.insanlar ancak muayyen bir hadde kadar birbirlerine sokulabilirler, üst tarafını uydururlar; ve günün birinde hatalarını anlayınca, yeislerinden herşeyi bırakıp kaçarlar. Halbuki mümkün olanla kanaat etseler, hayallerindekini hakikat zannetmekten vazgeçseler bu böyle olmaz. Herkes tabii olanı kabul eder, ortada ne hayalı sükut, ne inkisar kalır. Bu halimizle hepimiz acınmaya layıkız; ama kendi kendimize acımalıyız. Başkasına merhamet etmek,ondan daha kuvvetle olduğunu zannetmektir ki, ne kendimizi bu kadar büyük , ne de başkalarını bizden daha zavallı görmeye hakkımız yoktur."

Ben henüz başladım hem kitap elime ulaşmadı hemde daha diğer kitaplarım bitmedi...
Onlar biter bitmez başlayacağım....

Ben henüz başlamadım yazıcaktım yanlış olmuş
Kitabım daha ulaşmadı elimde diğer kitapları bitirmeye çalışıyorum...

kürk mantolu madonna bitti kızlar. bi kaç gün sonra kız kardeşim için i okumaya başlarım. iki gün raf ve maria puder ile yaşamam lazım

mesaj tekrarı.........................

Son düzenleme:
bu sayfa oluşturulmuş ve devam edilmemiş kitap günleri ile dolu. bu topictemi öyle olacak yoksa:30:

kürk mantolu madonna yı arkadaşıma vermiştim daha doğrusu oku bunu diye dayatmıştım:1: ondan alır almaz su gibi zaten hemen bitiririm

Son düzenleme:
Back