• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurşun Kalem Okuma Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamamdır belki okuyan arkadaşlar vardır, bir iki gün daha bekleyip ilk kitabın yorumlanmasına başlayalım. Bu arada daha martın onuna gelmedik iyi gidiyoruz. Bu gidişte biz bir ayda rahat 5 kitap bitiririz. Önümüz açık...

ekip sağlam, sohbete çevirmemek için mümkün olduğunca az yazıyorum buraya ama iyi gidiyoruz :13:

Tamamdır belki okuyan arkadaşlar vardır, bir iki gün daha bekleyip ilk kitabın yorumlanmasına başlayalım. Bu arada daha martın onuna gelmedik iyi gidiyoruz. Bu gidişte biz bir ayda rahat 5 kitap bitiririz. Önümüz açık...
bencede
ekip sağlam, sohbete çevirmemek için mümkün olduğunca az yazıyorum buraya ama iyi gidiyoruz :13:

aynen. tırsıyom valla bişye yazarken

rastcım, ikinci kitaptan sonra okuyacağımız kitapların listesini burdan versen,
internetten sipariş vereceğim de tek seferde alıp fazla kargo parası ödemeyeyim diyorum.

sen ne dersin?

merhaba,kızlar bende katılmak istiyorum yazılanların hepsini okuyamadım şuan benide aranıza alın lütfen,epeydir içimde kitap okuma isteği var kendımı geliştirmek istiyorum ama baslamak bırturlu kısmet olmadı sayenızde bende adım atmak istiyorum...

merhaba,kızlar bende katılmak istiyorum yazılanların hepsini okuyamadım şuan benide aranıza alın lütfen,epeydir içimde kitap okuma isteği var kendımı geliştirmek istiyorum ama baslamak bırturlu kısmet olmadı sayenızde bende adım atmak istiyorum...

şu anda ilk kitap olarak Sabahattin Ali'den ''Kürk Mantolu Madonna''yı okuyoruz.
hatta birkaçımız bitirdi bile.

hoş geldiniz, geç kalmış sayılmazsınız bir aylık bir süreçte iki kitap okunuyor şimdilik, zaten merak ettiklerinizi önceki sayfalardan öğrenebilirsiniz ama yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa seve seve:13:

Merhaba,
Hoş geldin. Kendini geliştirebileceğin en faydalı şeylerden biridir kitap. Arkadaşlarımın dediği gibi geç kalmış sayılmazsın. Hemen yapman gereken ilk şey Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna isimli kitabıyla başlamak. ;) Tekrar hoş geldin...

rastcım, ikinci kitaptan sonra okuyacağımız kitapların listesini burdan versen,
internetten sipariş vereceğim de tek seferde alıp fazla kargo parası ödemeyeyim diyorum.

sen ne dersin?

Kitapların listesini vereceğim ama şuan çok erken, durumunu anlıyorum ama kargo süresi 2 gün diye hesap edersem eğer ben listeyi 5 gün önceden vermiş olacağım. Mart ayının daha ortasına bile gelmedik ;)

hepinize teşekkurler kızlar,sonunda epeydır yapmak ıstedıgımi sayenızde gercekleştırıyorum bana sebep olduğunuz için sağolun tekrardan;) yarın eşime aldıracağım kitabı

hepinize teşekkurler kızlar,sonunda epeydır yapmak ıstedıgımi sayenızde gercekleştırıyorum bana sebep olduğunuz için sağolun tekrardan;) yarın eşime aldıracağım kitabı

ikinci kitabımız da Jodi Picoult'un ''Kız Kardeşim İçin'' adlı eseri.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, hepimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

merhaba,kızlar ben dün 2 aylık bebeğimi sarıp sarmaladım doğru eşimin dükkanına gittim bebişi eşime bıraktım,nereye dedi kitap almaya gidiyorum az bak dedim,oda şaşırdı nereden cıktı bu şimdi dedi,neyse ben dün aldım kitabı bugun okumaya basladım 3 saattır okuyorum 60.sayfaya geldım tabı arada bır kıtabı bırakıp bebeğimle ılgılenıyorum,ancak bu kadar yapabıldım,siz ikinci kitaba başlamışsınız:(

merhaba,kızlar ben dün 2 aylık bebeğimi sarıp sarmaladım doğru eşimin dükkanına gittim bebişi eşime bıraktım,nereye dedi kitap almaya gidiyorum az bak dedim,oda şaşırdı nereden cıktı bu şimdi dedi,neyse ben dün aldım kitabı bugun okumaya basladım 3 saattır okuyorum 60.sayfaya geldım tabı arada bır kıtabı bırakıp bebeğimle ılgılenıyorum,ancak bu kadar yapabıldım,siz ikinci kitaba başlamışsınız:(

Allah bağışlasın.
Geç kalmış sayılmazsın.
Bizde sanırım bir arkadaşımız dışında henüz kimse 2. kitaba başlamadı.
Onu ben de henüz alamadım.

Allah bağışlasın.
Geç kalmış sayılmazsın.
Bizde sanırım bir arkadaşımız dışında henüz kimse 2. kitaba başlamadı.
Onu ben de henüz alamadım.

tşkler canım,hım buna sevındım,cok hızlı gıtmeyelım başlarda bence,ben en son okul donemlerımde bıraktım okumayı,birden yüklenmeyelım lütfen zamanla kıtap sayısını artıralım,günlük işerimizi aksatmadan zorlanmadan keyıfle okumak isterim acıkcası

tşkler canım,hım buna sevındım,cok hızlı gıtmeyelım başlarda bence,ben en son okul donemlerımde bıraktım okumayı,birden yüklenmeyelım lütfen zamanla kıtap sayısını artıralım,günlük işerimizi aksatmadan zorlanmadan keyıfle okumak isterim acıkcası

İlk başta, iki kitabın da bu ay içinde okunup ay sonunda analiz edilmesi hedeflenmişti ama son durum nedir pek bilmiyorum.

maşallah canım bu ne azim. keyifli okumalar

ben iş yerinde bol vakit bulduğum için hızlı gittim biraz. ama durup bekliyom sizi. :31:

Seni tebrik ederim ayakta alkışlıyorum. Beklemekteyiz hepimiz, sıkılmadan doya doya okuyun :) zaten 60dan sonra sarar. ;)

Back