• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kursa devam etmeli miyim sizce?

Bir adama açıldım duygularımı ifade ettim. Kibarca reddetti sanirim. Konuşmuyoruz. Aynı kurstayiz. Devam etsem rezil olur muyum kendisi arkadaş çevresi orada uzak mı durmalıyım bu durum beni yorar mi? Birde aralarında bu konunun konuşuluyor olma durumu iyice canımı sıkılıyor. Ne yapsam bıraksam mı kursu? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi yanlış bir şey yapmadım diyip devam mı etsem? Görmezden mi gelsem?
Yanlış bir şey yok ki ortada kursu niye bırakıcaksın

Sonuna kadar inkar,benim en net taktiğim budur,işin içinden çıkamadığım bir halt yediysem sanki hiç olmamış gibi davranırım,kim,nolmuş ne alaka ya olurmu hiç öyle şey edasıyla gezinirim ortalıkta,o kadar inkar ediyorumki bilinçaltımda,sonradan söylenince cidden unutmuş oluyorum,öyle bişey yok hiç yaşanmadı rahat olun.😂😂😂
İçin peki beynin 😀 davranışların oyle olsada kalbin ve beyninde aynı şekilde rahat mi

Bir adama açıldım duygularımı ifade ettim. Kibarca reddetti sanirim. Konuşmuyoruz. Aynı kurstayiz. Devam etsem rezil olur muyum kendisi arkadaş çevresi orada uzak mı durmalıyım bu durum beni yorar mi? Birde aralarında bu konunun konuşuluyor olma durumu iyice canımı sıkılıyor. Ne yapsam bıraksam mı kursu? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi yanlış bir şey yapmadım diyip devam mı etsem? Görmezden mi gelsem?
Kursa devam et arkadaşım kendi gelişimin için yazıldığın kurstan adamın teki yüzünden vazgeçmene ne gerek var?

İçin peki beynin 😀 davranışların oyle olsada kalbin ve beyninde aynı şekilde rahat mi
Beynimizin olayları normalleştirme süresi 3 gündür,sürekli düşünerek sıradanlaştırıp sonrada unutmaya başlıyoruz,yaptığınız şeyden pişmanlık duymayın olur öyle şeyler yaşıyoruz bir şekilde,bunun için kurs fln bırakmayın konuşsunlar ne olacakki sanki,benim söylediğim olay şu,ben kendi içimde sıradanlaştırıp unutuyorum bu inkar benimle kendim arasında yoksa insanların düşüncelerini hiç umursamam,bu bağımsızlık hissi inanılmaz yük alıyor insanın üstünden,doğru olan sizsiniz gerisi teferruat😄

Büyük cesaret ya tebrik ederim ilk önce hem de salonun sahibine vay anasını nasıl açıldınız?
Ben olsam bırakırdım bu arada böyle şeyleri çok takarım kafaya ama siz çok etkilenmeyecekseniz devam edin 1-2 haftaya unutulur zaten orada sizinle ilgili konuşan bir tipse anlarsınız bunu ve gördükçe soğursunuz

Büyük cesaret ya tebrik ederim ilk önce hem de salonun sahibine vay anasını nasıl açıldınız?
Ben olsam bırakırdım bu arada böyle şeyleri çok takarım kafaya ama siz çok etkilenmeyecekseniz devam edin 1-2 haftaya unutulur zaten orada sizinle ilgili konuşan bir tipse anlarsınız bunu ve gördükçe soğursunuz
Bana hayır diyeceği aklımın ucundan geçmezdi ondan bu kadar taktım galiba :))

Ya bir daha gitmem diyordum reddederse dayanamam diyordum ama şuan o duygularim gitti ya gidip sporumu yapmak istiyorum 😀 bu seferde kendimi rezil mi ettim düşüncesi sardi
Kursa devam edin ve hiçbir şey olmamış gibi davranın konusu açılırsa da gayet normal bir şekilde “haa evet ya senden hoşlanmıştım ama şimdi olmayınca yoluma bakıyorum, genelde bir erkekten hoşlanınca direkt söylerim o yüzden benim için gayet normal bi durum daha önce bu şekilde sevgili olduklarım da oldu, olmayanlarla da arkadaş kaldım no problem yani” diyin takmıyor gibi görünün 😂

Back