• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kursa devam etmeli miyim sizce?

dmrygmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
20
-20
1
34
Bir adama açıldım duygularımı ifade ettim. Kibarca reddetti sanirim. Konuşmuyoruz. Aynı kurstayiz. Devam etsem rezil olur muyum kendisi arkadaş çevresi orada uzak mı durmalıyım bu durum beni yorar mi? Birde aralarında bu konunun konuşuluyor olma durumu iyice canımı sıkılıyor. Ne yapsam bıraksam mı kursu? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi yanlış bir şey yapmadım diyip devam mı etsem? Görmezden mi gelsem?

Ne biliyim ya insan ayrı bir hassas oluyor sen sorsan belki bende sana aynı cevabı verirdim
lisede aynı durumu yasadım. çocukla arkalı önlü oturuyorduk. söyledim reddetti bitti gitti. seneler sonra karşılasınca tekrar konustuk. eskisi kadar samimi olmasak da hala arkadasız. takılmayın böyle seylere. birine duygu beslemek kötü bir sey değil ki

Aynı yerde olmak zorunda olduğunuz insana keşke o açılmadan açılmasaydınız.Dedikodu yaparsalar da yapsınlar siz kendinizle ilgilenin görmezden gelin.

Benim arkadaşım spor salonundan tanıştığı birisini gözüne kestirdi ayarladı çocuğu sevgili oldu ayrıldı, mecburen üyeliğe devam etmişti yıllık ödedi diye :KK12:

Aynı yerde olmak zorunda olduğunuz insana keşke o açılmadan açılmasaydınız.Dedikodu yaparsalar da yapsınlar siz kendinizle ilgilenin görmezden gelin.

Benim arkadaşım spor salonundan tanıştığı birisini gözüne kestirdi ayarladı çocuğu sevgili oldu ayrıldı, mecburen üyeliğe devam etmişti yıllık ödedi diye :KK12:
Aynı durum işte ya :)

Ay evet işte gittigim salonun sahibi :)) açıkçası bu. Öyle diyince adam seni kullanır bilmem ne muhabbetleri oluyor.

Sahibiyse bilemedim şimdi denge değişir. Gittiğinizde rahatsızlık duyacaksanız gitmeyebilirsiniz. Başka alternatifiniz var mı?
Bir de keyif almak için yaptığınız aktivite işkenceye dönmesin.

Sahibiyse bilemedim şimdi denge değişir. Gittiğinizde rahatsızlık duyacaksanız gitmeyebilirsiniz. Başka alternatifiniz var mı?
Bir de keyif almak için yaptığınız aktivite işkenceye dönmesin.
Ya kibar birisi öyle rahatsız olmam
Hem gittiğim saatlerde o olmuyor belki çıkışta kapıda karşılaşıyoruz. Ama işte arkadaş cevresi çok orada onlar biliyorsa hep beni görecekler konuşacaklar falan

Bir adama açıldım duygularımı ifade ettim. Kibarca reddetti sanirim. Konuşmuyoruz. Aynı kurstayiz. Devam etsem rezil olur muyum kendisi arkadaş çevresi orada uzak mı durmalıyım bu durum beni yorar mi? Birde aralarında bu konunun konuşuluyor olma durumu iyice canımı sıkılıyor. Ne yapsam bıraksam mı kursu? Yoksa hiç bir şey olmamış gibi yanlış bir şey yapmadım diyip devam mı etsem? Görmezden mi gelsem?
Görmezden gel

Sonuna kadar inkar,benim en net taktiğim budur,işin içinden çıkamadığım bir halt yediysem sanki hiç olmamış gibi davranırım,kim,nolmuş ne alaka ya olurmu hiç öyle şey edasıyla gezinirim ortalıkta,o kadar inkar ediyorumki bilinçaltımda,sonradan söylenince cidden unutmuş oluyorum,öyle bişey yok hiç yaşanmadı rahat olun.😂😂😂

Back