• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

evrimim eşin kürden başka ilaç falan içiyomu yada tedaviye falan başlamayı düşünüyomusunuz ?

Canım 2 aydır Trental ve Evicap kullanıyordu. İlaveten de biz de kür yaptık. Perşembe tekrar spermogram verecek, dr. 2 ay sonra gelin demişti, ilaçları da bitti zaten. Spermogram sonucuna göre artık tedavi mi gerekir başka birşey mi bakacağız.

kızlarrrrrrr özledim sizi walla ya bağımlılık oldu inanın girmeyince aklım burda kalıyo :)) ama netim yok gündüzleri giremiyorum akşam eşim geldikten sonra onun telefonu modem görevi yapıyo ancak öyle giriyorum.yarın doktoro gidicem kan değerlerime baktırıcam çok halsizim yorgunum tüp bebekde belki bundan olmadı bide tam o sıra nezle oldum:2: sanki sırasıydı iyice vücut direncim düşmüştü :( bu ayda lekelenmelerim başladı yine olmadı galibaa:19: olsun Rabbimden gelen herşeye razıyım şükürler olsunnnn.sizler nasılsınız neler yaptınız ??? varmı bu ay bi bomba patlatacak hatunnnnn:1::1:
canım beniiiiiiiiiiiiimmm bende sizi özledim hemde çoookk bende çalışmalara daldım bu ay baya çalıştık ama peşini bırakmayacağım ALLAH nasip ederse adet olana kadar çalışmalara devam geç yumurtlama falan olabilir gibisinden ben adet olmaya yakın son 7 -8 gün çalıışmayı bırakıyordum hamileysem bişey olur falan diye şimdi etmemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı RABBİMDEN sizde baya yoğunmuşsunuz kızlar sanırım bu ay:9::9:
haklısın anne olmadan fedakarlığa başlıyo insan hastalığı çektin ama yinede ilaç içmedin..ben artık eskisi kadar dikkat etmediğimden içiyorum önceden çok özenirdim sıkıldım artık olcağı varsa olur diyenlerdenim artık :)))) aslında içmemek en iyisi.bu ay yumurtlama günllerimde eşimde bende hastaydık yumurtlama testi falan yapmadım o yüzden.bu yaza hamile gireriz inşallah.hamile kıyafetleri alırız kendimize :16:[/QUOTE

ahhh canıııımmm gerçekten de annelerimizin kıymetini bilmeliyiz düşünsene doğumun ne kadar zor olduğunu bildiğimiz halde nasıl istiyoruz:) kız ben,m gözümde sürekli hamile kıyafetlerinde inşallah oluruz da püfür püfür giyeriz:)

ahh bizde hamile kıyafetleri giyebilcekmiyiz yarabbimm duy sesimizi nolurrr bizede annelik duygusunu tadırırsın inşallahhh hepimize haverime evrimime bana diğer isteyen bütün arkadaşlarımıza.aminnnn. son güne kadar dene haverim bide baktın tuttu adetine yakın ama enerji içeçeği falan için buna güçmü dayanır:1::1::1:

evrim sonucu mutlaka yaz merak ediyorum acaba kürün falan faydası oldumu ??? inşalahh olmuştur arkadaşım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşalaahh

ahh bizde hamile kıyafetleri giyebilcekmiyiz yarabbimm duy sesimizi nolurrr bizede annelik duygusunu tadırırsın inşallahhh hepimize haverime evrimime bana diğer isteyen bütün arkadaşlarımıza.aminnnn. son güne kadar dene haverim bide baktın tuttu adetine yakın ama enerji içeçeği falan için buna güçmü dayanır:1::1::1:

evrim sonucu mutlaka yaz merak ediyorum acaba kürün falan faydası oldumu ??? inşalahh olmuştur arkadaşım Allah emeklerimizin karşılığını verir inşalaahh

Amin!!!!! İnşallah giyeriz canım. Tamam sonucu yazarım, inşallah olumlu etkisi olmuştur.

ayyyy canım benim yaaa çok tatlısın hiç güleceğim falan yoktu evet canım bıkmadan çalışmak lazım ama dediğim gibi bu ay yumurtlamadım ben heralde yaa hiç akıntım falan olmadı yani kuruluk vardı çok az akıntı oldu geçen ay ne kadar fazla olmuştu neyse belkide geç yumurtluyorum artık bu ayda olmazsa ovulasyon testi alacağım bide özel bi hastaneye gideceğim ii bi doktora neyse canım bakalım ALLAH BÜYÜKTÜR:) hayırlısı RABBİMDEN ya bu ay geçtiğimiz ayki kadar fazla istemiyorum geçen ay son günlerde çok istemiştim konuyu biliyorsunuz ya zaten o sebepten hayırlısı artık zaten bu ay ablamlar annemler gelecek yanıma ALLAH nasip ederse onlarla bol bol gezmeyi istiyorum İNŞALLAH rabbim güzel günler geçirmemizi nasip eder:) canlarım benim selbum evrimim inşallah emekleriniz boşa çıkmaz tatlılarım:)

ayyyy canım benim yaaa çok tatlısın hiç güleceğim falan yoktu evet canım bıkmadan çalışmak lazım ama dediğim gibi bu ay yumurtlamadım ben heralde yaa hiç akıntım falan olmadı yani kuruluk vardı çok az akıntı oldu geçen ay ne kadar fazla olmuştu neyse belkide geç yumurtluyorum artık bu ayda olmazsa ovulasyon testi alacağım bide özel bi hastaneye gideceğim ii bi doktora neyse canım bakalım ALLAH BÜYÜKTÜR:) hayırlısı RABBİMDEN ya bu ay geçtiğimiz ayki kadar fazla istemiyorum geçen ay son günlerde çok istemiştim konuyu biliyorsunuz ya zaten o sebepten hayırlısı artık zaten bu ay ablamlar annemler gelecek yanıma ALLAH nasip ederse onlarla bol bol gezmeyi istiyorum İNŞALLAH rabbim güzel günler geçirmemizi nasip eder:) canlarım benim selbum evrimim inşallah emekleriniz boşa çıkmaz tatlılarım:)

gez valla haverim kafanı dağıt azcık düşün düşün deli olacaz zaten :(( Allah hakkımızda en hayırlısını verendir Allaha teslim olalım o yalvarışlarımza karşılık verecektir elbette o çok merhametli çok acıyandır..halimize şükürler olsun..Bugün tüp bebek merkezindeki doktoruma gittim multivitamin verdi ne zaman kafan rahatlarsa ozaman gel dondurulmuşları transfer yapalım dedi.ayyy içeri bi girdim hastanenin ağla ağla rezil oldum en son tüp bebek yaptık 10 gün sonrada kan vermeye gitmiştim öyle umutlarla gidiyodumki anlatamam bugün tekrardan tedavi için oraya gitmek çok zoruma gitti :17:

gez valla haverim kafanı dağıt azcık düşün düşün deli olacaz zaten :(( Allah hakkımızda en hayırlısını verendir Allaha teslim olalım o yalvarışlarımza karşılık verecektir elbette o çok merhametli çok acıyandır..halimize şükürler olsun..Bugün tüp bebek merkezindeki doktoruma gittim multivitamin verdi ne zaman kafan rahatlarsa ozaman gel dondurulmuşları transfer yapalım dedi.ayyy içeri bi girdim hastanenin ağla ağla rezil oldum en son tüp bebek yaptık 10 gün sonrada kan vermeye gitmiştim öyle umutlarla gidiyodumki anlatamam bugün tekrardan tedavi için oraya gitmek çok zoruma gitti :17:

canım benim üzülme yaaa ne yapacaksın sen daha bi defa denemişsin tüp bebeği kaç kez deneyip de olmayanlar var canım bnim belki bu defa olur inşallah olur RABBİM bizi de bu şekilde sınav yapıyor teslimiyetimize bakıyor bak maaşallah sende inançlı birisin ALLAH sevdiği kullarını çok imtihan edermiş canım benim ALLAHIN sevgisine mazhar olmak ne güzel bişey düşünsene:) tatlım sende imkanın varsa bi tatile falan çık hem ttil ayı da geldi eşinle şöyle güzeeeel bi kaç gün geçirirsiniz kafan rahatlar ondan sonra da dinlanip tekrar denersin canım benim:) hem ağlama kıyamam ben sana:(

Amin canım, emeklerimizin mükafatını alırız inşallah. Gez, dolaş ailenle, stresini at, ben de annemle ablamla gezdiğimde stresimi atıyorum...

Canım üzülme, herkes aynı durumda hemen hemen. Yılmadan, zorumuza gitmeden devam etmek durumundayız. Hem biliyorsun moral en önemlisi bu işte. Biz de dün dr.a gittik, hani eşim spermogram verecek demiştim. Evicap, trental kullanmıştı, 2 aydır da sektirmeden keçiboynuzu kürü yaptık ama neredeyse hiç ama hiç değişmemiş değerler. Morfoloji tamı tamına aynı, sayı aynı, hız %1 artmış, %7.5'den %8.7'ye çıkmış o kadar. Eşim çok üzüldü, ben de ama napalım bu da bizim imtihanımız. Hep hayalim hamile olduğumu tesadüfen öğrenip eşime sürpriz yapıyorum şeklindeydi. Ummadığın anda hamile kalıyorsun falan. Ama şimdi emek etsek de olmuyor. Çok da yorucu olmaya başladı, afedersiniz gün aşırı falan yoruldum. Ben de çok üzülüyorum ama yılmamaya çalışıyorum. Eşime ürolog nedeni konusunda hiöbirşey söylememiş, direk aşılama demiş. Biz de çok güvenemedik, özel bir dr. bulup gideceğiz, hayırlısı kızlar inşallah. Cumanız mübarek olsun...

İnşallah gelecek ay size yazacağım hamileyim diye. Bu ay çok ümitliyim ve çok mutluyum. Hamile kalacağıma inancım çok büyük. Sebeplerine gelince:
1- Günübirlik ilişki (atlamadan)
2- Her gün 2 incir yemeye başladım
3- Ovulasyon tarihine kadar adaçayı içiyorum
4- Genital bölgeye iltihap söktürücü elma yağı kullanıyorum
5- arı sütü bal polen her sabah
6- Mutluuuu umutluuuu bir ayyyy yupiiiiiiiiiiiiiii

İnşallah gelecek ay size yazacağım hamileyim diye. Bu ay çok ümitliyim ve çok mutluyum. Hamile kalacağıma inancım çok büyük. Sebeplerine gelince:

İnşallah canım emeklerinin mükafatını alırsın. Yalnız dr.lar hergün ilişki önermiyor, gün aşırı öneriyorlar, çünkü sperm kalitesi düşüyor

Canım üzülme, herkes aynı durumda hemen hemen. Yılmadan, zorumuza gitmeden devam etmek durumundayız. Hem biliyorsun moral en önemlisi bu işte. Biz de dün dr.a gittik, hani eşim spermogram verecek demiştim. Evicap, trental kullanmıştı, 2 aydır da sektirmeden keçiboynuzu kürü yaptık ama neredeyse hiç ama hiç değişmemiş değerler. Morfoloji tamı tamına aynı, sayı aynı, hız %1 artmış, %7.5'den %8.7'ye çıkmış o kadar. Eşim çok üzüldü, ben de ama napalım bu da bizim imtihanımız. Hep hayalim hamile olduğumu tesadüfen öğrenip eşime sürpriz yapıyorum şeklindeydi. Ummadığın anda hamile kalıyorsun falan. Ama şimdi emek etsek de olmuyor. Çok da yorucu olmaya başladı, afedersiniz gün aşırı falan yoruldum. Ben de çok üzülüyorum ama yılmamaya çalışıyorum. Eşime ürolog nedeni konusunda hiöbirşey söylememiş, direk aşılama demiş. Biz de çok güvenemedik, özel bir dr. bulup gideceğiz, hayırlısı kızlar inşallah. Cumanız mübarek olsun...
canım benim bozma moralini ALLAH büyüktür inşallah tam hayal ettiğin gibi hiç ummadığın bi anda geliverir sende sürpriz yaparsın eşine

inşallah güzel haberleri verirsin canım da bizde senin formülü uygularız:)

Canım üzülme, herkes aynı durumda hemen hemen. Yılmadan, zorumuza gitmeden devam etmek durumundayız. Hem biliyorsun moral en önemlisi bu işte. Biz de dün dr.a gittik, hani eşim spermogram verecek demiştim. Evicap, trental kullanmıştı, 2 aydır da sektirmeden keçiboynuzu kürü yaptık ama neredeyse hiç ama hiç değişmemiş değerler. Morfoloji tamı tamına aynı, sayı aynı, hız %1 artmış, %7.5'den %8.7'ye çıkmış o kadar. Eşim çok üzüldü, ben de ama napalım bu da bizim imtihanımız. Hep hayalim hamile olduğumu tesadüfenizim öğrenip eşime sürpriz yapıyorum şeklindeydi. Ummadığın anda hamile kalıyorsun falan. Ama şimdi emek etsek de olmuyor. Çok da yorucu olmaya başladı, afedersiniz gün aşırı falan yoruldum. Ben de çok üzülüyorum ama yılmamaya çalışıyorum. Eşime ürolog edeni konusunda hiöbirşey söylememiş, direk aşılama demiş. Biz de çok güvenemedik, özel bir dr. bulup gideceğiz, hayırlısı kızlar inşallah. Cumanız mübarek olsun...[/QUOT

evet canım sabretmemiz lazım haklısın.ama ben senin yaşadıklarını 3 sene önce yaşadım evicap ve klomen verdi gittik biraz yükselmişti aşılama dedi bizde gittik aşılama yaptık ben şimdiki kadar bilgili değildim kimseyede anlatmadığım için kesin olur diyodum düşünsene aşılama bu önemli bi olay mutlaka hamile kalmışımdır diyodum bide sonuç verdimki negatif hatırlıyosan yazmıştım yolda ağlaya ağlaya geldim diye çünkü sonuç verdikten hemen sonra adet olmuştum bari kan vermeseydim :( neyse sonra gene ilaçlar içtik yok olmadı normalden bizde son çare para biriktirip tüp bebekle yapalım dedik doktor bize dediki siz benim en sevdiğim hasta türüsünüz kadının yaşı çok genç yumurtası çok iyi erkeğin spermi az sizin tutma ihtimali % 70 lerde dedi ben bu sefer garanti gözüyle baktım kan vermeye gitmeden bi gün önce komşularda dün gece rüyamda gördüm seni hamilemisin falan diyince Allah Allah dedim demek içlerine doğmuş kesin hamileyim ozaman dedim uçtum havalara o gece sevincimden uyuyamadım sabah kan vermeye gittik sonucu bi aldıkki doktor çocuklar olmamış sonuç negatif dedi bide gayet normalmiş gibi söyledi ve bizi gönderdi o an ağlamadım içime attım ama keşke ağlasaymışım inanın saçlarım beyazladı üzüntüden sonra tabi günlerce ağlama koliklerine girdim o ayrıı mesele.ya tüp bebeğe gitmeden önce insanın bi umudu oluyo en azından tüp bebek yaparız diye ben bu umudu yitirdikten sonra çok kötü oldum.Ama şunu anladım doktor ilaç kür hepsi bahane kurban olduğum Allah ol derse olur zaten kuranı türkçesinden okuyorum şöyle yazıyo "ancak ben ol dersem olur ben izin vermessem rahim içine perde koyarım, bide şöyle yazıyo istediğime kız evlat istediğime erkek evlat istediğimede hem kız hem erkek veririrm " ya düşünsenize Allahın herşeye gücü lyeter eğer bize şimdilik vermiyosa illaki bi hayır vardır.Allahtan gelen herşeye razıyım hamdolsun rabbime. işte anlayacağın böyle evrimim Allah sana tüp bebek yoluna girmeden bi evlat versin inşallah o tünele girince beni daha iyi anlarsın kuzum.belkide benim sizden daha karamsar olmamım sebebi budur.ama artık karamsar şeyler söylemeyecem kendi kendime söz verdim.10 kere tüp bebek yaptırpta hamile kalanlar var ama biride aynı onuda Allah yardım etsin ol desin inşalahhh karnımız bebeişlerle dolsun inşallahh.ammada yazmıışım ha içimi döktüm valla :ssz:

Canım üzülme, herkes aynı durumda hemen hemen. Yılmadan, zorumuza gitmeden devam etmek durumundayız. Hem biliyorsun moral en önemlisi bu işte. Biz de dün dr.a gittik, hani eşim spermogram verecek demiştim. Evicap, trental kullanmıştı, 2 aydır da sektirmeden keçiboynuzu kürü yaptık ama neredeyse hiç ama hiç değişmemiş değerler. Morfoloji tamı tamına aynı, sayı aynı, hız %1 artmış, %7.5'den %8.7'ye çıkmış o kadar. Eşim çok üzüldü, ben de ama napalım bu da bizim imtihanımız. Hep hayalim hamile olduğumu tesadüfenizim öğrenip eşime sürpriz yapıyorum şeklindeydi. Ummadığın anda hamile kalıyorsun falan. Ama şimdi emek etsek de olmuyor. Çok da yorucu olmaya başladı, afedersiniz gün aşırı falan yoruldum. Ben de çok üzülüyorum ama yılmamaya çalışıyorum. Eşime ürolog edeni konusunda hiöbirşey söylememiş, direk aşılama demiş. Biz de çok güvenemedik, özel bir dr. bulup gideceğiz, hayırlısı kızlar inşallah. Cumanız mübarek olsun...[/QUOT

evet canım sabretmemiz lazım haklısın.ama ben senin yaşadıklarını 3 sene önce yaşadım evicap ve klomen verdi gittik biraz yükselmişti aşılama dedi bizde gittik aşılama yaptık ben şimdiki kadar bilgili değildim kimseyede anlatmadığım için kesin olur diyodum düşünsene aşılama bu önemli bi olay mutlaka hamile kalmışımdır diyodum bide sonuç verdimki negatif hatırlıyosan yazmıştım yolda ağlaya ağlaya geldim diye çünkü sonuç verdikten hemen sonra adet olmuştum bari kan vermeseydim :( neyse sonra gene ilaçlar içtik yok olmadı normalden bizde son çare para biriktirip tüp bebekle yapalım dedik doktor bize dediki siz benim en sevdiğim hasta türüsünüz kadının yaşı çok genç yumurtası çok iyi erkeğin spermi az sizin tutma ihtimali % 70 lerde dedi ben bu sefer garanti gözüyle baktım kan vermeye gitmeden bi gün önce komşularda dün gece rüyamda gördüm seni hamilemisin falan diyince Allah Allah dedim demek içlerine doğmuş kesin hamileyim ozaman dedim uçtum havalara o gece sevincimden uyuyamadım sabah kan vermeye gittik sonucu bi aldıkki doktor çocuklar olmamış sonuç negatif dedi bide gayet normalmiş gibi söyledi ve bizi gönderdi o an ağlamadım içime attım ama keşke ağlasaymışım inanın saçlarım beyazladı üzüntüden sonra tabi günlerce ağlama koliklerine girdim o ayrıı mesele.ya tüp bebeğe gitmeden önce insanın bi umudu oluyo en azından tüp bebek yaparız diye ben bu umudu yitirdikten sonra çok kötü oldum.Ama şunu anladım doktor ilaç kür hepsi bahane kurban olduğum Allah ol derse olur zaten kuranı türkçesinden okuyorum şöyle yazıyo "ancak ben ol dersem olur ben izin vermessem rahim içine perde koyarım, bide şöyle yazıyo istediğime kız evlat istediğime erkek evlat istediğimede hem kız hem erkek veririrm " ya düşünsenize Allahın herşeye gücü lyeter eğer bize şimdilik vermiyosa illaki bi hayır vardır.Allahtan gelen herşeye razıyım hamdolsun rabbime. işte anlayacağın böyle evrimim Allah sana tüp bebek yoluna girmeden bi evlat versin inşallah o tünele girince beni daha iyi anlarsın kuzum.belkide benim sizden daha karamsar olmamım sebebi budur.ama artık karamsar şeyler söylemeyecem kendi kendime söz verdim.10 kere tüp bebek yaptırpta hamile kalanlar var ama biride aynı onuda Allah yardım etsin ol desin inşalahhh karnımız bebeişlerle dolsun inşallahh.ammada yazmıışım ha içimi döktüm valla :ssz:

canım benim yaa gerçekten de içini dökmüşşün hemde ne döküş RABBİM sana senin gibi olan herkese yardım etsin canım benim şimdi daha bi içim kaynadı sana yaa seni az çok anlayabiliyorum ben bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm ağlamıştım doktorun yanında ama BENİM DR YİNE DE İYİYİMİŞ yani bana üzüldüğünü farketmiştim sonra bana en azından hamile kalabiliyorsun falan diye teselli vermişti o zaman o sözü beni çok üzmüştü ama sen bu çektiklerini yazınca şimdi anladım ne demek istediğini canım....tatlım benim bide şöyle bişey var ALLAH kendine yaklaştırmak istediği kuluna böle sıkıntı veriyor bizim gibi bizde RABBE yaklaşıyoruz bazen ALLAHIN SEVGİSİNİ ÖLESİNE HİSSEDİYORUM Kİ İÇİMDE kendimden utunıyorum o anlarda belki bunlarda da böle bi hayır vardır hiç bişeyi göremiyoruz ki tatlım rabbim ferahlık versin sana da bizim durumumuzdaki herkese de

Canım çok haklısın, ne diyebilirim ki. Ben de Meryem suresinin, Keyf suresinin mealini okuduğumda diyorum Rabbim isterse olur, herşeyin elbet bir anlamı var diye.Ama işte gönül ferman dinlemiyor, "ya hiç olmazsa" sorusu insanın beynini kemiriyor.İşte bu da bizim imtihanımız, Haverciğimin de dediği gibi, Selbum. Kızlar ne şanşlıyız ki, yine imanımız var sığınacağımız, Allah sevgimiz, O'na güvenimiz var. Etten kemikten birine değil, gücü kudreti herşeye yeten, bizi hiç yoktan var eden, bize ruh üfleyen Allah'a sığınıyoruz. Ben lisansta okurken karı-koca iki hocam vardı, hiç çocukları olmamış, ateistlerdi. Belki de bu yüzden ateist oldular kim bilir. Çok merhametiz değillerdi ama davranışları dengesizdi. Sığınacakları limanları yoktu, ne yazık...Biz kazananlardan oluruz inşallah. Bilmiyorum, belki böyle düşünmek de doğru değil ama hep diyorum ki "Rabbim beni seviyorsun ve günahlarımı döküyorsun inşallah". Sonra düşünüyorum, ne yaşadım ki daha ben ama yine de çok zor. Sokakta bebeklere bakarken bile ızdırap çeker oldum. Anneyle bebeğe dalıp gidiyorum. Nişanlıyken kürtaj olan, hiç de ahlaki davranışlarından haz etmediğim arkadaşımın normal yolla ikizleri oldu, hiç tedavi olmadan ki kürtajdan sonra hamilelik zor derler, hayretler içinde kaldım. Allah bağışlaşın elbette evlatlarını ama onun bebekleri 1 yaşını geçti, biz de tık yok. Bunları düşünürken bile kendime kızıyorum, Allah'ın takdiri, sana ne, için fesat işte diyorum ama elde değil. İnsan kıyaslıyor. Günahkar kullarız işte. Kimsenin hiçbirşeyine imrenmedim, çok şükür ama bir ananın kucağında süt kokan bebeği görünce içim acıyor. Allah yardımcımız olsun Selbum, Haverim ve buradaki bütün arkadaşlarım...

canım haverim sağol Allah razı olsun beni anladığın için sendende evrimim zaten biz birbirimizi anlamayacazda kim anlayacakki bizi yaşamayanlar anlamıyo takma kafana olur bekle çok abartıyosun diyolar.yeni tanıştığım çok takvalı bir abla var kuranı öyle güzel okuyoki kabe imamları gibi dinleseniz kesin ağlarsınız.bana dediki derdini herkeze anlatma bu senin sınavın derdini anlattıkça rahatlıyosun mahsunluğun azalıyo.kimseye anlatmaki bu derdi bütün vücudunla hisset sadace Allahla dertleş seccadede ondan iste arkadaşın sana hiçbir şey yapamaz sadece rahatlatır dedi.hep Allahtan iste heran abdestli ol fırsat buldukça kurana oku dedi Allah mükafatını mutlaka verendir sabredenlerin dedi.inşallah yapabilirim insan anlatmadanda duramıyo daha bugün annemin yanında ağladım oysaki sözüm vardı kendime annemleri üzmeyecektim aptallığıma doymıyim :( ama bundan sonra yapmamaya çalışacam sizinde aklınızda olsun üzmekden başka bişey değil annelerimizin yanında ağlamak dirayetli olmalıyız halam kan kanseri o nelerle savaşıyo biz bi çocuk olmuyo diye kendimizi kaybetmemeliyiz.halimize şükretmeliyiz sağlıklı olduğumuz için yiyeceğimiz içeceğimiz olduğu için .Allahım bilerek yada bilmeyerek ağzımızdan yanlış bi söz çıktıysa sen bizi affet yarabbim.çünkü evrimin dediği gibi insan acıdan ne dediğini bilmiyo bazen:50:

bnm hiç bir sorun yokken 8 aydır hamile kalamıyorum ve soğan kürünü denedim bu ay başarısız.yani sende işe yarar yaramaz diye bişey söleyemeyiz.denemen gerekiyor.herkeste farklı etkilere yol açıyor.ama en azından zararı yok.

Back