canım benin utanacak ne var ki içimizden geliyor tatlım sende durumlar nasıl canım bulantıların falan arttı mı tatlım iiyisindir inşallah
Canım sağolun.
Sabahları kusarak uyanıyorum, Allah'ıma çok şükür yine de iyiyim canlarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benin utanacak ne var ki içimizden geliyor tatlım sende durumlar nasıl canım bulantıların falan arttı mı tatlım iiyisindir inşallah
Arkadaşlar merhaba, 8 aylık evliym evlendiğim günden beri bebeğimiz olsn istedik ama 8 ay boyunca herşeyi denmeme rağmen olmadı. kontrollerimi yaptrdm. tek çıkar yol eşimin sperm testlerini yaptırmaktı. Haziran ayını bir çıkaralım,tatile çıkp gtmekti. Ama burda ki forumları gezerkrn incir kürünü gördüm. Düzenli olarak 23 gün uyguladım. Birde onun yanında yine bal-tarcın-çörek otunu yaptım ve sabah akşam yedim. Öğrendim ki hamileyim
Mutlaka deneyin derim...
bebeğin hayırlı olsun canım sağlıcakla doğurursun inşallahhh...bizlere de dua et canım ..
Canım sağolun.
Sabahları kusarak uyanıyorum, Allah'ıma çok şükür yine de iyiyim canlarım.
canım benim bitanecik selbum inşallah senin de ihtiyacın kalmaz canım bu mübarek günlerin hürmetine RABB,İM sana da sıkıntı çekmeden nasip eder dr a gittiğinde bi baksın hamilesin iiiiinşallah bu duamı o kadar canu gönülden yaptım ki canım anlatamam sana canım benim RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin canım bu mübarek günlerde bütün olumsuz şeyler olumluya bağlansın ALLAH için çoookkk seviyorum sizleri iyiki tanımışım:)
canlarım benim nasılsınız çok özledim sizi kaç gündür giremedim.ben iyiyim hamdolsun.pztsi doktora gittik çok olumsuz şeyler oldu çok ağladım üzüldüm ama salı günü tekrar gittim konuştum tatlıya bağlandı şimdi uzatarak anlatmak istemiyorum. neyse haziranın 17 sine kadar ilaç tedavisi görecem sonra yine kontrolüm var transferi hangi gün yapar henüz bilmiyorum.haverim canım benim buda tüp bebek oluyo daha önceki almış oldukları embryolarla tekrar denenecek olacağı günü size mutlaka söylerim inananıyorum canı gönülden bana dua edeceğiniz. Rabbim bunu vesile kılar inşallah.Allah yardımcımız olsun inşallah sende benim çektiğim sıkıntıları çekmeden hamile kalırsın.biliyomusun bu sözümü evrimede söylemiştim çok kısa bi süre sonra hamilelik haberini duydum inşallah seninde tüp bebeğe gerek kalmadan hamilelik haberini duyarız..bende haberler böyle Allah büyüktür umudumu hiç kesmiyorum.
hayırlı cumalar canlarım benim inanamayacağınız bi haberle geldim eşimle bir birimize söz vermiştik ama kimseye söylemeyelim en azından ilk 3 ay falan diye size söylemezsem kendimi çok suçlu hissedeceğim benim batıma daha 3 gün var ama dün lekelenmem oldu ilk gebeliğimde de olmuştu bu sabah özel bir hastaneye gittiiiimmm hiç umudum yoktu 0.00 görmeye o kadar alışmışım ki şok geçirdim beta değerim 207 çıktı sevinçten ne yapacağımı bilemedim sadece ağlayabildim RABBİM bu güzel günde böyle bi güzellik nasip ettim binlerce şükürler binlerce elhamdülillahlar olsun RABBİME ama şimdi de yine bebeğimi kaybetmekten korkuyorumm bağlanamadım bile yaa sanki hayal gibi rüya gibi bitecek sonu gelecek gibi oooffff içimdeki duygular karmakarışık evrimim ayağını sürümüşsün canım benim şu anda tek isteğim yavrumu hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almak RABBİM nasip eder iinnşallah bir isteğim de RABBİM selbuma da nasip etsin bu güzel duyguyu canım benim selbum senin için çok üzülüyorum bu mutluluğu bu yüzden biraz buruk yaşıyorum en kısa zamanda sana da RABBİM nasip etsin innşallah
hayırlı cumalar canlarım benim inanamayacağınız bi haberle geldim eşimle bir birimize söz vermiştik ama kimseye söylemeyelim en azından ilk 3 ay falan diye size söylemezsem kendimi çok suçlu hissedeceğim benim batıma daha 3 gün var ama dün lekelenmem oldu ilk gebeliğimde de olmuştu bu sabah özel bir hastaneye gittiiiimmm hiç umudum yoktu 0.00 görmeye o kadar alışmışım ki şok geçirdim beta değerim 207 çıktı sevinçten ne yapacağımı bilemedim sadece ağlayabildim RABBİM bu güzel günde böyle bi güzellik nasip ettim binlerce şükürler binlerce elhamdülillahlar olsun RABBİME ama şimdi de yine bebeğimi kaybetmekten korkuyorumm bağlanamadım bile yaa sanki hayal gibi rüya gibi bitecek sonu gelecek gibi oooffff içimdeki duygular karmakarışık evrimim ayağını sürümüşsün canım benim şu anda tek isteğim yavrumu hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almak RABBİM nasip eder iinnşallah bir isteğim de RABBİM selbuma da nasip etsin bu güzel duyguyu canım benim selbum senin için çok üzülüyorum bu mutluluğu bu yüzden biraz buruk yaşıyorum en kısa zamanda sana da RABBİM nasip etsin innşallah
Arkadaşlar merhaba, 8 aylık evliym evlendiğim günden beri bebeğimiz olsn istedik ama 8 ay boyunca herşeyi denmeme rağmen olmadı. kontrollerimi yaptrdm. tek çıkar yol eşimin sperm testlerini yaptırmaktı. Haziran ayını bir çıkaralım,tatile çıkp gtmekti. Ama burda ki forumları gezerkrn incir kürünü gördüm. Düzenli olarak 23 gün uyguladım. Birde onun yanında yine bal-tarcın-çörek otunu yaptım ve sabah akşam yedim. Öğrendim ki hamileyim
Mutlaka deneyin derim...
Canım çok tebrikler. Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına, kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah...
Canım ya inanamıyorum, inanamıyorum, inanamıyorum. Çok mutluyum. Sakın kötü şeyler düşünme, Rabbim onu korur, gözetir inşallah. Şimdiden tebrikler, darısı kesesini görmeye, kalp atışını duymaya, kucağına sağlıkla, mutlulukla almaya inşallah. Kızlar sıra sıra mutlu haberler geliyor. Selbum, süheybem sıra sizlere geliyor inşallah!!!
evriim görüyomusun şu mutlu haberi ağlalamak elimde değil maşalah subhanallah çok şaşkınım çok Rabbim nazarlardan korusun sizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh
haverimm neeeeeee diyosunnnnnn Alllaaaaaaaahım çok şükür çok şükür yüzbinlerce şükürler olsun hamdüsenalar olsun Rabbime Allahım kucağınada almayaı nasip etsin bu sefer kazasız belasız yavrunu kucağına alırsın inşalaaahh ya inanamıyorum maşalah subhanallah beni ağlata ağlata öldüreceksiniz siz yaaa ne mutlu bi haber bu ne sevinçli bi haber hakkında hayırlısı olsun canımınnnn içi Allahım banada tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlı bi evlat veririr inşallah.bu duayı kime dediysem haber aldım :=))))))))) ama ben bu ay tüp bebek yapacamnasıl dua ediyosam kendime
ah be canım haverim ben sana demedimmi sen düşükten sonra gene hamile kalırsın diye üzdün durdun kendini Allah çok büyük hamdüsenalar olsun.ama evrim de sana demişti sen bu telaşede hamile kalırsın diye gördünmü bak nasıl oldu çoook şükürrrrrrr