Selbum, haverim kalp atışını duymadık ama gördük, 1 cm boyunda birşey inip kalkıyor. Bebiş bir santim ve kalbi var. Rabbime olan hayranlığım bir kez daha arttı. Çok şükür ben gördüm, ama insan hep bir sonraki basamağı düşünüyor, haziranın sonunda da 2li testler yapılacak, inşallah sağlıklı sıhhatli doğar. Rabbimden dileğim sizlerin de bu mutluluğu tatmanız canlarım, bunu canı gönülden istiyorum. O kadar güzel yürekleriniz var ki...
Selbum bana da bir kızmış, bir erkekmiş gibi geliyorum, kafam karışık. Hayırlısı. Sağlıklı, inançlı, güzel ahlaklı olsun da farketmez. Bakalım tahminin çıkacak mı, sonuç belli olunca söylerim şekerim.
Canım inşallah söylediğin gibi siz de en kısa zamanda gebe kalırsınız da burada tecrübelerimizi paylaşırız, yaşadıklarımızı konuşuruz, ne süper olur.
Sen ne yaptın selbum hastane olaylarını?
Haver bana sen bu yoğunluğun içinde farketmeden hamile kalacaksın gibi geliyor. Canım siz ne kadardır deniyorsunuz, hiç dr.a gittiniz mi? merak ettim
canlarım benim Rabbim burdan hep güzel haberleri vermeyi nasip etsin hepimize inşallahh.haverim canını sıkma siz çalışmalarınıza devam edin belli olmaz sperm 3 gün yaşıyo rahimde Allah büyük tutar inşallah yeterki rahat olmaya bak sen.evrimim ahhhhhh o sesi duymayı inşallah üçümüzede nasip eder rabbim.yarın inşallahh gümbür gümbür duyarsın kalp atışlarını rabbim kkucağınada almayı nasip eder inşallah. haberdar et bizi.bide sana bişey diyimmi senin oğlun olacak ben sana diyorum şimdiden ölee hissediyorum inan. way be önceden neler konuşuyoduk kızlar bak şimdi nelerden bahsediyoz.haveriimmm tez vakitte bizde hamileliklerimizden konuşuruz inşallahh.
Selbum bana da bir kızmış, bir erkekmiş gibi geliyorum, kafam karışık. Hayırlısı. Sağlıklı, inançlı, güzel ahlaklı olsun da farketmez. Bakalım tahminin çıkacak mı, sonuç belli olunca söylerim şekerim.
Canım inşallah söylediğin gibi siz de en kısa zamanda gebe kalırsınız da burada tecrübelerimizi paylaşırız, yaşadıklarımızı konuşuruz, ne süper olur.
Sen ne yaptın selbum hastane olaylarını?
ağzından bal damlıyor selbum bal:) inşallah konuşuruz canım RABBİM kimseyi ili koununda bırakmasın canım bizde inşallah bu haberlerimizi paylaşırız birbirimizle canım benim:) rahat ol emişsin ya canım bu aralar o pek mümkün değil final sınavım var çünkü aklım orda dünde vardı zaten önemli bi sınavım öle sınav sınav koşturuyorum RABBİM inşallah dünya sınavlarını da ahiret sınavlarını da kazanmamızı nasip eder canım
hımmm bide benim kociş ehliyet için kayıt yaptırmış beni sürpriz yaptı zaten sınavlarımın bitmesini bekliyordum hayırlısıyla onu da alırım inşallah kız haziranda da onunla ilgilenirim sıkılmam inşallah malum okullar tatil evde oturmayı hiç sevmiyorum yani yalnız oturmayı sevmiyorum artık hergün bi arkadaşımı çağırırım pastalar börekler
ondan sonra gelsin kilolar işte böle canım kendime meşagale bulmaya çalışoyorum
bu ay fazla çalışamadık canım yaa geçen ay çok çalışmıştık hayırlısı RABBİM ol dediği zaman olur inşallah canım artık fazla takmıyorum kafama hem eşim de temmuz da falan başlayalım dr o zaman gidelim diyor bedenen ve psikolojikmen iyi hissettiğinde diyor öle yaparız artık bakalım zaman ne gösterecek
Haver bana sen bu yoğunluğun içinde farketmeden hamile kalacaksın gibi geliyor. Canım siz ne kadardır deniyorsunuz, hiç dr.a gittiniz mi? merak ettim