How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kürlerden şifa bulanlar

canım benim ALLAH razı olsun belirtiler başladı canım midem bulanıyor 3 gündür bende erken başladı yaaa normalde 8. haftada falan başlıyormuş bende 5. haftada inceden inceden başladı çok rahatsız etmiyor ama elhamdülillaha canım fazla iş yapmıyorum canım ama yine de duramıyorum yaa halılarımı falan yıkatmaya vermiştim zaten biraz evi temizledim eşime de serdirdim ohhh mis gibi oldu:) halılarım da çok temiz geldi elhamdülillah ama yumuşatıcı kokuyor o koku çok rahatsız ediyor beni herkes miz gibi kokuyor diyorda bana hiç öle gelmiyor:) evrimin bulantıları arttı zannederim canımbaksana hiç gelemiyor buralara neyse sağlıklı olsunlarda biz özleyelim:) canım benim en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguyu inşallah:)

canım soğan kürünüü orta boy normal yemeklik soğanı soyup 3 e 5e böl sonra da 1 veya 1 buçuk bardak kaynamakta olan suya at bi 5 dk ağzı kapalı kaynat sonra birazcık soğuyunca iç aç karna sabah akşam inşallah şifa bulursun:28::28::28:

olsun o kadar miğde bulantısı sık dişini :)) gerçi evrimde hep dert yanıyo ama bilmiyom zor olsa gerek Allah yar ve yardımcınız olsun ..

kızlar merhaba inanın size iyi haberlerle dönmeyi çok isterdim çünkü buna çok ihitiayacım var ama hiç iyi haberlerle dönmedim malesef bi ilaç vardı yumurtalıklarla ilgili bi ilaçmış bu bittikten sonra transfer yapılacakmış bana ayın 17 sine ilaç bitimnden ertesi güne randevu vrmişti doktor ilacım cumartesi bitti yani ayın 16sında ertesi günü kontrol vardı ama pazar olduğu için gidemmedim doğal olarak bende pazartesi sabah gittim bide ne duyayım meğer hap bitiminin ertesi günü çok önemliymiş hemen ilaca devam etmem gerekiyomuş çok geç kalmışım :((((( iyide ben nerden bileyim kontrol 17si yazmmış pazara denk gelince bende pazartesi gittim .ahhh ahh o kadar çok ağladımki eşimi aradım söyledim çok kızdı çok gelecem dedi doktorla konuşmaya ihmakarlık olurmu falan neyse anca yatıştırdım ama o benden daha çok üzüldü bu ayı çok bekliyoduk bu yaza bütün planlarımızı buna göre yapmıştım birtek günle transferi kaçırdım ilacı boşu boşuna içtiğimemi yanayım ümitlerimemi yanayım neyse uzatmıyim kaldı yani benim tüp bebek işi haberiniz olsun.beni soracak olursanız şuan bitmiş tükenmiş bir haldeyim ama olsun kesinlikle bunda da bi hayır vardır Allah çok büyük hiçbirşeyi sebepsiz vermez geceliyin karıncanın ayak seslerini duyan rabbim inşallah benim dualarımıda duyar banada hayırlı bi evlat verir ve cümle isteyen arkadaşlarıma.

canım benim yaa çok üzüldüm tüh yaa ALLAHIM bu doktorlar da herşeyi zamanında söylemez zaten iş işten geçince önemliydi bilmem ne derler önemli dese başta sana hiç kaçırır mıydın canım benim yaa gerçekten de çok üzüldüm canım ama bunda kesinlikle bi hayır vardır canım şu anda göremiyoruz ama olduğuna bütün kalbimizle inaaanıyoruz ayyy tüp bebeksiz o acıları çekmeden birde bakmışsın hamişsin inşallah ALLAHIM inşallah inşallah öle olmasa bile üzülme bitanem RABBİM onun zamanını bizden iyi biliyor hem ALLAH plan yapanların efendisidir canım benim şimdi senin trasfer gelecek aya mı kaldı??? bitanecim lütfen üzme kandini moral çok çok önemli biliyorsun sende moralini yüksek tut

ah be haverim sorma gitsin o hastaneden kaçıncıdır böyle büyük bi üzüntüyle ağlayarak çıkıyorum hıçkırıklar boğazımda düğümleniyo napıcağımı şaşırdım diğer ay yapalım diyorum ama iki ay yumurtalıklarla üstüste oynamak doğrumu bilmiyorum Allahım yardım etsin.canımız sıkkın eşimle annemlerin yanına gidecez 1 hafta 10 gün falan kafamızı dinleyelim biraz çok yorulduk inan çok yıprandık neyse giremem heralde internete orda kendine iyi bak Allaha emanet ol evrimim sende Allah emanet ol .

canım benim yaa üzülme lütfen herşeyde hayır var diyoruz yaa işte senin de bu imtihanın bitmedi canım yaa bu sürecte tatil yaparsın biraz kafanı dinlersin tatlım yumurtaların için ilaç falan kullandın belki RABBİM doğal yoldan benim gibi hiç beklemediğin bi anda bakmışsın hamile kalmışsın iiiinnnnnnnnnşşşşşşşşaaaaaaaaallllaaaaaahh bitanem inan ki ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü söyleyeceğim hiç bişey seni teskin etmeyecek ama sadece yanında olduğumu bilmeni istiyorum tatlım benim seni çok seviyoruz

Haverim, hamileymissin, çok sevindim, tebrik ederim, Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben geçtiğimiz günlerde doktora gittim, kıstım küçülmüş ama 2,5 cm boyundaymis. İlaç verdi, ben de soğan kurune başladım bu sabah. İnşallah tamamen yok olup gider, şimdilik bu kist engel gibi görünüyor. İstersen rahim filmi de cektirebilirsin ama biraz izdirapli dedi. Esim de tahlil yaptırdı, onun sonucları elhandulillah çok çok iyi çıktı. Moralim düzgün, ben film çektirmeye gek kalmadan hamile kalabileceğime inanıyorum. Selbu sen de öyle olacaksın. Doktor moralinizi yüksek tutun bu çok önemli, eskiden hastalara antideprasan verirdik dedi. Zamanı gelince olacak, herkese sevgiler. Güzel haberlerle görüşmek üzere selam ve dua ile.

selbu cum hayirlisi böyleymis demek ki. bir sonraki denemede insallah. gönlünü ferah tut. eger cok SIKILRSAN özelden yaz bana dertleselim. canim insallah zamani gelince bizim de olacak. evrim denn haber aliyormusun

selamün aleyküm kızlar nasılsınız ne var yok kimsecikler girmemiş topiğimize incin top oynamış :)) neler yaptınız nerelere gitiiniz hayatınızda ne değişiklikler oldu yazın bakalım merakla bekliyorum.ben annemlerin yanına gittim eşimle kafa dinledik iyi geldi çok şükür daha iyiyim .evdeyim artık herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda .

ah evrim ah alacağın olsun insan bi uğramazmı topiğe sessss verr sağlığın yerindemiiiii çok özledik senii yawwww:14:

kimse yok ama ben yinede yazıyim dondurulmuşlarla tüp bebek denedik bu yine negatifle sonuçlandı yapacak bişey yok takdiri ilahi diyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

kimse yok ama ben yinede yazıyim dondurulmuşlarla tüp bebek denedik bu yine negatifle sonuçlandı yapacak bişey yok takdiri ilahi diyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

ben burdaayımmm.sıkma canını herşeyde varsır bi hayır,rabbim herşeyin hayırlısını verir.allahım inşallah hayırlı zamanlarda hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir hepimize.

Gecmis olsun Selbu. Takdiri ilahi sahiden. Sen neden tüp bebeğe yönelmiştin canım?

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.

canım tebrik ederm,inanır mısın konu başından beri senin müjdeni takip ettm ve sonunda buldum:)hamile kalmak isteyenlerin hamilelik tablosu var mı ona bakıyorum direk.tabloyu görünce takip ettim,müjdeni okuyup sevinmek için.Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu,Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin hamileliğini,inş sağlıkla kucağına alırsın.bizler için de dua edersin dimi:34:

bu arada hepinize slm kızlar:34:inş Rabbm daha çok bekletmez bizi ve hayırlısıyla anneliği nasip eder.
ben de mayıs ayında soğan kürü yaptım kistim vardı ve kistim yok şuan:)ama adetm tam 52günde oldu normalde hiç gecikmezdi.bu ay yumurta takibi yaptım ilk defa ve elimizden geldiğince çalıştık eşimle:)inş birinden biri vesile olur hayırlısıyla.
keçiboynuzu kürünü deniycem eşimde :) sonra da kendimde incir kürünü :)

Gecmis olsun Selbu. Takdiri ilahi sahiden. Sen neden tüp bebeğe yönelmiştin canım?

canım eşimin sperm sayısı düşük o yüzden ilaçlar içti sayı arttı ama kalite artmadı aşılama denedik daha önce olmadı sonra tüp bebek denedik en sonda dondurulmuşlarla denedik sonu hep hüsranla bitti:(

canım eşimin sperm sayısı düşük o yüzden ilaçlar içti sayı arttı ama kalite artmadı aşılama denedik daha önce olmadı sonra tüp bebek denedik en sonda dondurulmuşlarla denedik sonu hep hüsranla bitti:(

Anladım canım.Üzülme demek hafif kalacak biliyorum, inşallah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur ve hamile kalırız ikimiz de. Buradan paylaşalım inşallah güzel haberlerimiz. sabır arkadasım, ya sabır...

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar tatlılarım ben buraya girdiğimde çıkamıyorum diye ve bana zararlı diye pek girmedim ALLAHA şükür bende durumlar iyiye gidiyor RABBİM sonuna kadar böyle gitmesini nasip eder inşallah 3. aymızı doldurduk bugün 13. haftaya girdik yarın ALLAH nasip ederse ikili testim yapılacak dua edin kızlar iyi çıksın innşallah ...bu ramazan hürmetine RABBİM herkese nasip etsin bu mutluluğu bu bulantıları:1::1::1: aman aman bulantıyı vermesin:1::1::1:

Eüzübillahimineşşeytaniracimbismillahirrahmanirrah im

Ey büyük Allahım listede adı geçen bütün arkadaşlarımıza senin katından hayırlı bi evlat nasip edersin inşallahh

evrim şükürler olsun topiğimizin ilk hamilesi:nazar::nazar:
niday bi mucize oldu rabbimden hamilelik haberini aldık :nazar::nazar:
haver çok şükür hamile tekrar kavuştu bebeğine :nazar::nazar:
siyahkuğu tez vakitte hakkında hayırlı olan bir evladı olur inşallah
selbu hakkımda hayırlısı olsun bigün bende bebeğime kavuşurum inşallah

HAMİLELERİMİZ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA..HAMİLE KALMAK İSTEYENLER İÇİNDE SENİN O YÜCE KATINDAN TERTEMİZ NESİLLER NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİZE SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER,ŞÜPHESİZKİ DUALARI İŞİTENSİN .AMİNNNN

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar tatlılarım ben buraya girdiğimde çıkamıyorum diye ve bana zararlı diye pek girmedim ALLAHA şükür bende durumlar iyiye gidiyor RABBİM sonuna kadar böyle gitmesini nasip eder inşallah 3. aymızı doldurduk bugün 13. haftaya girdik yarın ALLAH nasip ederse ikili testim yapılacak dua edin kızlar iyi çıksın innşallah ...bu ramazan hürmetine RABBİM herkese nasip etsin bu mutluluğu bu bulantıları:1::1::1: aman aman bulantıyı vermesin:1::1::1:

kuzum benim doğum haberinide burdan payleşırız inşallah:16::16:

Back