• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

Canım ben bu forumun ilk sayfasından bir yazı paylaştım, onu okursan o yazı dr. Saraçoğlunun sitesinden sıkça sorulan sorular kısmından alıntı. Orada birşey olmaz yazıyor ama eğer için rahat etmiyorsa şimdi başlama. O yazıya da bir bak, Saraçoğlunun sitesinde sıkça sorulan sorulara da.

evet canım okudum eklediklerini bişey olmaz yazıyor yine de düşündürüyor beni adet başasın o zaman yaparım artık

slm canım nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik bakalım bulantıların falan var mı? bu arada başka hangi topiklere giriyorsun bende takip edeyim selbucum sende yaz onlara da bakayım hadi kızlar hepinizi çoookkk öpüyorum iyi akşamlar:)

Canım çok şükür iyiyim. Kasık ağrılarım oluyor çok fazla, bir de sarı iltihap gibi bir akıntı, yorgunluk. Yarın dr. randevum var inşallah, bu ağrıların nedenini öğrenirim, inşallah normal ağrılardır. Sen nasılsın canım, kür falan yapıyor musun?
Selbum senden naber, sen neler yapıyorsun?
Kızlar ben soğan küründen hamile kalanlar var mı (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html) topiğini takip ediyorum. Öptüm...

iyiyim evrimim sağol aynı işte bildiğin gibi doktordan dönüşte haberdar et bizi güzel haberler alırsın inşallah.

Canım çok şükür iyiyim. Kasık ağrılarım oluyor çok fazla, bir de sarı iltihap gibi bir akıntı, yorgunluk. Yarın dr. randevum var inşallah, bu ağrıların nedenini öğrenirim, inşallah normal ağrılardır. Sen nasılsın canım, kür falan yapıyor musun?
Selbum senden naber, sen neler yapıyorsun?
Kızlar ben soğan küründen hamile kalanlar var mı (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/331355-sogan-kuru-kullanip-hamile-kalan-var.html) topiğini takip ediyorum. Öptüm...

canım ALLAH iyilik vrsin normal ağrılardır inşallah ayyy baksana kız 6 haftalık olmuş maaşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder rabbim iiiinnnnşalllaaahhh:) ben kür yapmıyorumm canım bu ay yapayım demiştim ama vazgeçtim folik asiti de bırktımm çok kilo yapıyor sanki neyse dedim bu ayda böle geçsin bakalım bi iki ay daha sallamayı düşünüyorum kızlar çünkü bu aralar çok yoğunum sınavlar misafirleeerr günleerr hepsine koşturmaktan canım çkıyor bide ona kafa takınca temelli tüketiyorum kendimi oluruna bıraktım bakalım:)

selbummm canım benim sen nasılsın arkadaşım bugün üç ayların başlangıcı recep ayına girdik ALLAHIN izni ile bizim dua etmemiz için bir sürü mübarek gün ve geceler gelecek yaşadıkk:) dualarımızda buluşuruz tatlım bütün dualarım önce ikimiz sonra da olmayan hrkes için:)

selbummm canım benim sen nasılsın arkadaşım bugün üç ayların başlangıcı recep ayına girdik ALLAHIN izni ile bizim dua etmemiz için bir sürü mübarek gün ve geceler gelecek yaşadıkk:) dualarımızda buluşuruz tatlım bütün dualarım önce ikimiz sonra da olmayan hrkes için:)[/QUOTE]

ahh haverim canımın içi evet çok güzel mübarek aylara girdik Allahım çook şükür seneyede sevdiklerimizle hepbirlikte bu günleri görürüz inşallah.iyi diyelim iyi olsun ben evdeyim genelde aslında senin vaktin olmaması bi bakıma daha iyi haverim çünkü kafanı dağıtıyosun öyle düşün üzme kendini sakın evde olsan napacanki hergün aynı şeyler.İnşallah bizde evrim gibi normalden hamile kalırıız üçümüz birleşip göbüşlerimizi avuştururuz :)))):49::49::49: hastalığın bittimi haver perşembe gecesi kandil gecesi yani birer yasin okuyup dua edelimmi ne dersin yada ne yapalım kandil gecesine özel bi dua varmıdır.

Kızlar, yarın geceyi yani Kandil gecesini boş geçirmeyelim derim. Yine toplu dua yapalım aynı saatte. Birbirimiz icin dua edelim. Ben her halukarda dua edeceğim zaten.Ama beraber okuyalım, Allah kabul eder inşallah.Haver, Selbu, ne dersiniz?

canım ALLAH iyilik vrsin normal ağrılardır inşallah ayyy baksana kız 6 haftalık olmuş maaşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder rabbim iiiinnnnşalllaaahhh:) ben kür yapmıyorumm canım bu ay yapayım demiştim ama vazgeçtim folik asiti de bırktımm çok kilo yapıyor sanki neyse dedim bu ayda böle geçsin bakalım bi iki ay daha sallamayı düşünüyorum kızlar çünkü bu aralar çok yoğunum sınavlar misafirleeerr günleerr hepsine koşturmaktan canım çkıyor bide ona kafa takınca temelli tüketiyorum kendimi oluruna bıraktım bakalım:)

selbummm canım benim sen nasılsın arkadaşım bugün üç ayların başlangıcı recep ayına girdik ALLAHIN izni ile bizim dua etmemiz için bir sürü mübarek gün ve geceler gelecek yaşadıkk:) dualarımızda buluşuruz tatlım bütün dualarım önce ikimiz sonra da olmayan hrkes için:)

Canlarım gittim dr., kesesini gördük çok şükür, kalp atışı için erkenmiş, haftaya çağırdı onun için dr. Dedi ki şuan için tebrik ediyorum ama asıl kalp atışını duyduğumuzda tam tebrik edeceğim. O günü heyecanla ve ümitle bekliyorum. Canlarım inşallahhhh darısı sizlerinde başına. Bir saat önce sabah namazında ve öncesinde de gece ibadetine kalmıştım o zaman sizler için de dua ettim. Yürekleriniz o kadar güzel ki, birbirimize hep sabrı ve şükrü tavsiye ettik. Birimiz yıkılınca diğer ona tavsiyelerde bulundu. Rabbim en kısa zamanda inşallah bu duyguyu hepinize taddırsın canlarım. Kucaklarımız gül kokulu bebeklerimizle dolsun. Dualarım ve güzel duygularım hep sizlerce kızlar...

Son düzenleme:

ahh haverim canımın içi evet çok güzel mübarek aylara girdik Allahım çook şükür seneyede sevdiklerimizle hepbirlikte bu günleri görürüz inşallah.iyi diyelim iyi olsun ben evdeyim genelde aslında senin vaktin olmaması bi bakıma daha iyi haverim çünkü kafanı dağıtıyosun öyle düşün üzme kendini sakın evde olsan napacanki hergün aynı şeyler.İnşallah bizde evrim gibi normalden hamile kalırıız üçümüz birleşip göbüşlerimizi avuştururuz :)))):49::49::49: hastalığın bittimi haver perşembe gecesi kandil gecesi yani birer yasin okuyup dua edelimmi ne dersin yada ne yapalım kandil gecesine özel bi dua varmıdır.

Canlarım gittim dr.a, kesesini gördük çok şükür, kalp atışı için erkenmiş, haftaya çağırdı onun için dr. Dedi ki şuan için tebrik ediyorum ama asıl kalp atışını duyduğumuzda tam tebrik edeceğim. O günü heyecanla ve ümitle bekliyorum. Canlarım inşallahhhh darısı sizlerinde başına. Bir saat önce sabah namazında ve öncesinde de gece ibadetine kalmıştım o zaman sizler için de dua ettim. Yürekleriniz o kadar güzel ki, birbirimize hep sabrı ve şükrü tavsiye ettik. Birimiz yıkılınca diğeri ona tavsiyelerde bulundu. Rabbim en kısa zamanda inşallah bu duyguyu sizlere de taddırsın canlarım. Kucaklarımız gül kokulu bebeklerimizle dolsun. Dualarım ve güzel dileklerim hep sizlerce kızlar...

Son düzenleme:
canlarııımmm selbum evrimim ve aramıza katılan siyah kuğu arkadaşım bu akşam sırf sizin için girdim siteye ben eve yeni girdim bu akşam elbette ki birbirimiz için dua edelim kuranı kerimden bildiğimiz duaları edelim saat 12 de ben duaya oturabilirim sizler hep aklımdasınız her duamda inşallah rabbim kabul eder nafile namaz kılalım kızar en azından 1 günlük kaza namazı kılalım inşallah birde bu aylarda çekilecek tesbih var onu da çekelim inşallah şöyle;;; ALLAHÜMME BARİK LENA Fİ RECEBE VE ŞAĞBAAN VE BELLİĞNA Fİ ŞEHRİ RAMAZAN bu dua bu ayın sünnet dussı yine genel dualarımızı da yaparız arkadaşlarım hıımm bu arada ablamda çocuk istiyor onun da çok pron-blemli oluyor onun için de dua ederseniz bemi çok mutlu edersiniz sizleri çok seviyorum RABBİM DUALARIMIZI KABUŞ KANDİLİMİZİ MÜBAREK EYLESİN... EVRİMİM SANA DAHA BOŞ ANIMDA YAZAVCAĞIM İNŞALLAH BU GECENİN HER NINI DOLU GEÇİRMEK İSTİYORUM RABBİM KABUL EDERSE:)

canlarım benim Allah hepinizde razı olsun benim kader arkadaşlarım Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine tez vakitte hayırlı evlatlarla yuvamızı doldursun inşallahh.bizim evlerimizdende bebek sesleri çıksın inşallah:14:
Haydi dualarda buluşalım rabbim dualarımızı ibadetlerimizi eksikleriyle kabul etsin inşallah...

ah evrimim bu güzel haberlerini duydukça mutluluktan ağlıyorum inan bana çünkü kendim kadar çok istiyorum sizlerinde yavrularınıza kavuşmanızı inşallah haverimdende böyle haberler duyarım saiyahkuğu seninde hayırlı bi evladın olur inşallah rabbim bizlerede annelik duygusunu taddırsın inşallahh.haverim bende bu gece hep ibadette olacağım 12de denk gelir inşallah birbirimize.üç aylar hayırlara vesile olur inşallah.Sabredelim ki mukafatını alalım sabır Allahın adıdır Rabbim sabredenledir bunu unutmayın..

selbum canım benim rabbim dualarını kabul eder inşallah canım benim sabrediyoruz zaten arkadaşım başka bi çaremiz yok ki eğer RABBİMİN imtihanı buysa eğer RABBİMİN rızası bunda gizliyse inşallah onun rızasını almaya çalışıyoruz inşallah da alırız canım benim MEVLANIN rızasına giden yollar o kadar zor ki belki bizde bu vesile ile ulaşırız canım benim...

evrimiiiiiiiiiiimmm gelelim sannaaa ayyy ben sana hala inanamıyorum yaaa RABBİM ol deyince hiç bir engel duramıyor önünde canım benim ALLAHIN izni ile görürsünüz innşallah ALLAHIM büyüktür seni dualarımızda unuttuk zannetme hala aklımızdasın bebişinin sağlığı için dua ediyoruz artık RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin canım benim...:nazar::nazar::nazar::nazar:

ah evrimim bu güzel haberlerini duydukça mutluluktan ağlıyorum inan bana çünkü kendim kadar çok istiyorum sizlerinde yavrularınıza kavuşmanızı inşallah haverimdende böyle haberler duyarım saiyahkuğu seninde hayırlı bi evladın olur inşallah rabbim bizlerede annelik duygusunu taddırsın inşallahh.haverim bende bu gece hep ibadette olacağım 12de denk gelir inşallah birbirimize.üç aylar hayırlara vesile olur inşallah.Sabredelim ki mukafatını alalım sabır Allahın adıdır Rabbim sabredenledir bunu unutmayın..

selbum canım benim rabbim dualarını kabul eder inşallah canım benim sabrediyoruz zaten arkadaşım başka bi çaremiz yok ki eğer RABBİMİN imtihanı buysa eğer RABBİMİN rızası bunda gizliyse inşallah onun rızasını almaya çalışıyoruz inşallah da alırız canım benim MEVLANIN rızasına giden yollar o kadar zor ki belki bizde bu vesile ile ulaşırız canım benim...

evrimiiiiiiiiiiimmm gelelim sannaaa ayyy ben sana hala inanamıyorum yaaa RABBİM ol deyince hiç bir engel duramıyor önünde canım benim ALLAHIN izni ile görürsünüz innşallah ALLAHIM büyüktür seni dualarımızda unuttuk zannetme hala aklımızdasın bebişinin sağlığı için dua ediyoruz artık RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin canım benim...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canlarım Allah razı olsun, ne kadar güzel kalplisiniz, Rabbim kalbinizin güzelliğinin mükafatını versin inşallah. En kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerinizi alırız inşallah. Anne olmayı Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah. Kızlar Meryem suresini okumayı unutmayın ve "Ya Bariu, Ya Musavvir, Ya Halık" ismi şeriflerini de aklınıza geldikçe zikredin. Ben çok faydasını gördüm. Rabbim yoktan var eden, ruh üfleyen, kulun olmaz dediğini olur yapan. Ümidimizi asla kaybetmeyelim. Sizleri çok seviyorum, öpüyorum...

Kızlar dualarınız için Allah razı olsun.Birbirimizi tanımadan birbirirmiz için dua etmemiz beni çok duygulandırıyor.Rabbim, buradaki arkadaşlarımı içlerinde beni hayırlı evlat sahibi etsin, hamile arkadaşlarımın da tamamına erdirsin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Kocaman öpüyorum.:nazar:

kızlaaaarrr hayırlı sabahlar hepinize de nasılsınız bakalım yaa bizim bu topiğe pek uğrayan yok heralde olsun yaa sadece sizinle de çok güzel:) kızlar dualara tesbihlere devam inşallah hemde 3 aylara girdik 2 ay sonra da ramazan zaten bu günlerde dua etmek de ayrı bi güzel:)ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL ET KUCAKLARIMIZI HAYIRLI KUZUCUKLARIMIZLA DOLDUR AMİNN... hııımmm kızlar dün resim çekinmem gerekiyordu vesikalık onu çektirdik bir çıktım bebiş yatakları falan var hadi dedim bakalım ortada fol yok yumurta yok:9::9: neyse ayyy bir güzel şeyler var bir cicişler var alıp eve koyasım geldi:9::9: amma da pahalı ama yaa ben o kadar pahalı olduğunu tahmin etmemiştim hele bir takım var ayyy çok beğendim ama kendimize alsak yatak oda takımı daha ucuza gelir heralde ama yine de insan çocuğu için alır heralde yaa:) RABBİM bize hayırlısıyla versin de öle takıma yatırmasak da olur:) evrimim sen de bal
şlamışsındır heralde canım bakmaya hayırlısıyla kucağına alırsın iiinnnşşşaallah kuzum sende bebişini:nazar::nazar::nazar:

kızlaaaarrr hayırlı sabahlar hepinize de nasılsınız bakalım yaa bizim bu topiğe pek uğrayan yok heralde olsun yaa sadece sizinle de çok güzel:) kızlar dualara tesbihlere devam inşallah hemde 3 aylara girdik 2 ay sonra da ramazan zaten bu günlerde dua etmek de ayrı bi güzel:)ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL ET KUCAKLARIMIZI HAYIRLI KUZUCUKLARIMIZLA DOLDUR AMİNN... hııımmm kızlar dün resim çekinmem gerekiyordu vesikalık onu çektirdik bir çıktım bebiş yatakları falan var hadi dedim bakalım ortada fol yok yumurta yok:9::9: neyse ayyy bir güzel şeyler var bir cicişler var alıp eve koyasım geldi:9::9: amma da pahalı ama yaa ben o kadar pahalı olduğunu tahmin etmemiştim hele bir takım var ayyy çok beğendim ama kendimize alsak yatak oda takımı daha ucuza gelir heralde ama yine de insan çocuğu için alır heralde yaa:) RABBİM bize hayırlısıyla versin de öle takıma yatırmasak da olur:) evrimim sen de bal
şlamışsındır heralde canım bakmaya hayırlısıyla kucağına alırsın iiinnnşşşaallah kuzum sende bebişini:nazar::nazar::nazar:

AMİN CANIM, NE GÜZEL DUA ETMİŞSİN, ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN.
Canım bakıyoruz biz de, çok güzel şeyler var. Bazı şeyler çooook güzel ve gerçekten söylediğin gibi çoook pahalı. Ama uygun şeyler de var. Bakalım Rabbim tamamına erdirsin de inşallah hayırlısıyla, şimdilik bizde bakmakla kalıyoruz. Yarın dr.a gideceğim canım, kalp atışını duyabilmek için, çok önemli aşamalardan birisi, inşallah duyarız. Bebeğimiz canlıdır. Sizlere de haber veririm kızlar.Bu arada sabah bulantıları başladı, çok zormuş, 2 gündür istifra ediyorum, anne olmak hem güzel hem meşakkatli diyorlar ya, daha ben çoooook başındayım ama zorluklar başladı, sağlıklı olsun da bebeğim diyorum bunlara da dayanır insan. Sizlerden ne haber kızlar? Dualarımdasınız gerçekten, sizlerden de en kısa zamanda güzel haberler gelir inşallah.Öpüyorum...

Son düzenleme:
selam evrimim selbum da işleri varmış garibim hastanelerde uğraşıyor onla da hiç görüşemiyoruz... evrimim canım benim merak etme sen bebeğinin gümbür gümbür kalp atışlarını duyacaksın inşallah ALLAHIN İZNİ İLE sağlıklı canım merak etme öle olmasa mide bulantıların olmazdı midenin bulanması zaten bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor canım sen hiiç dr a gitme baksana ben teşhisi koydumm turp gibi maaşallah o annesini ne kadar bekletti artık gelecek ALLAHIMIN izniyle:):9::9:
bende canım bu ay fazla çalışamadık dün akşam yumurtlama günümdü kaçırdık ama hayırlısı artık RABBİME bıraktım o en iyi en hayırlı zamanı bilir inşallah bizleri de boynu bükük bırakmaz:) RABBİM bizim ona daha yakın olmamızı istiyor belkide hayırlısı canım herşeyin kısmet

canlarım benim Rabbim burdan hep güzel haberleri vermeyi nasip etsin hepimize inşallahh.haverim canını sıkma siz çalışmalarınıza devam edin belli olmaz sperm 3 gün yaşıyo rahimde Allah büyük tutar inşallah yeterki rahat olmaya bak sen.evrimim ahhhhhh o sesi duymayı inşallah üçümüzede nasip eder rabbim.yarın inşallahh gümbür gümbür duyarsın kalp atışlarını rabbim kkucağınada almayı nasip eder inşallah. haberdar et bizi.bide sana bişey diyimmi senin oğlun olacak ben sana diyorum şimdiden :24::24: ölee hissediyorum inan. way be önceden neler konuşuyoduk kızlar bak şimdi nelerden bahsediyoz.haveriimmm tez vakitte bizde hamileliklerimizden konuşuruz inşallahh.

ağzından bal damlıyor selbum bal:) inşallah konuşuruz canım RABBİM kimseyi ili koununda bırakmasın canım bizde inşallah bu haberlerimizi paylaşırız birbirimizle canım benim:) rahat ol emişsin ya canım bu aralar o pek mümkün değil final sınavım var çünkü aklım orda dünde vardı zaten önemli bi sınavım öle sınav sınav koşturuyorum RABBİM inşallah dünya sınavlarını da ahiret sınavlarını da kazanmamızı nasip eder canım :1::1:
hımmm bide benim kociş ehliyet için kayıt yaptırmış beni sürpriz yaptı zaten sınavlarımın bitmesini bekliyordum hayırlısıyla onu da alırım inşallah kız haziranda da onunla ilgilenirim sıkılmam inşallah malum okullar tatil evde oturmayı hiç sevmiyorum yani yalnız oturmayı sevmiyorum artık hergün bi arkadaşımı çağırırım pastalar börekler
ondan sonra gelsin kilolar işte böle canım kendime meşagale bulmaya çalışoyorum:9::9:
bu ay fazla çalışamadık canım yaa geçen ay çok çalışmıştık hayırlısı RABBİM ol dediği zaman olur inşallah canım artık fazla takmıyorum kafama hem eşim de temmuz da falan başlayalım dr o zaman gidelim diyor bedenen ve psikolojikmen iyi hissettiğinde diyor öle yaparız artık bakalım zaman ne gösterecek:46::46::46:

Back