• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

merhabalar,hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim bebişlerinizi korusun ben de bu ay kür uygulamaya karar verdim Bay arkadaşım ve evrim82 nin önerdiği kürleri uygulayacagım inşallah rabbimin izni ile isteyen herkesin göbişi dolsun hayırlı evlatlarla umarım keçibounuzu kürü bizdede işe yarar selam ve dua ile kalın.

Canım darısı hayırlısıyla başına inşallah. Ben gerçekten bunu hissediyorum, yakında senden bebek haberi gelecek hem de tek değil, ikili ya da üçlü:-)

inşallahhh evrimin canım kardeşim inşallah hayırısı olsun hepimizin hakkında üçle biraz zor baş ederim gibime geliyo :18: ama olsunda Rabbim ol desinde herşeye razıyım :1:

ALLAHIN selamı bereketi hidayeti üzerimize olsun canım arkadaşlarımmmm selbuummmm evrimimmm canlarım ALLAH razı olsun sizlerden evrimim güzel dileklerin için ALLAH razı olsun canım benim inşallah herşey güzel gelişir eşimde bende tam bağlanamadık hep bi korku var ben yavaş yavaş atlatıyorum ama eşim hala korkuyor aynı şeyi yaşamaktan garibim ne diyor biliyor musun hani ben reglim daha geçmeden hatta gelmeden öğrendim ya normalde batım yarın reglin bi geçse biraz daha rahatlayacağım diyor safım yaa tatlım dedim onu ne bekliyorsun dedim bebiş olduktan sonra RABBİM DE yaşamasını nasip ettikten sonra tabiki geçer dedim ayyy bu adam beni öldürecek:) selllbummm canım benim mutluyum ama biraz buruk bi mutluluk benim ki keşke sende hamile kalsan en kısa zamanda da mutluluğumu tam yaşayabilsem RABBİM kalbinin bu güzelliğini boş çevirmeyecek bunu biliyorum tatlım benim içime de doğuyor sende en kısa zamanda hamiş kalacaksın hayırlısıyla inşallah valla bana da ikiz gibi geliyor inşallah öle oly-ur da sen bizi sollarsın canım:) bende iğne vurunmaya başladım kızlar RABBİM bebişime sağlık versin de katlanırım artık ne yapayım biraz acıyor ama o da bişey değil de kilo almaktan çok korkuyorum inşallah tam yerinde kilo alırız bebiş de bende:nazar::nazar::nazar::1::1: ayyy biz insanoğlu ne kadar da çok şey stiyoruz demi kızlarr:1::1::1::1:

taze annem benim canım haverim tadını çıkar bırak kilo alırsan al bebğinin ve senin canı sağolsun doğumdan sonra veririrsin sizinkilere söyleme şimdilik malum kişi duyup gene çatlamasın bırak biraz zaman geçsin bebeğin iyice tutunsun sonra söylersin.Allah korusun bebeğimizi:nazar::nazar::nazar:

merhabalar,hamile arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim bebişlerinizi korusun ben de bu ay kür uygulamaya karar verdim Bay arkadaşım ve evrim82 nin önerdiği kürleri uygulayacagım inşallah rabbimin izni ile isteyen herkesin göbişi dolsun hayırlı evlatlarla umarım keçibounuzu kürü bizdede işe yarar selam ve dua ile kalın.

amin canım inşşalah Rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu taddırsın inşallah.ama ilk önce dualar biz çok inandık çok dua ettik sende hep dua et kürlerden vesile bulursun inşallah.

canım benim çok sağol ALLAH razı olsun ben hala kendimi hamile falan zannetmiyorum yaa nasıl bişeyse:) canım benim kürleri yap ama selbumun dediği gibi dualar da çok önemli ben bu ay hiç kür falan yapmadım ama çok dua ettim afedersin eşimle yatmadan önce meryem suresini okuyum ya musavvir, ya bariu, ya halık ı çok çektim RABBİME şükürler olsun ki o da bu dualarımızı boş çevirmedi şimdi en çok bi burda selbumun güzel haberini duymayı istiyorum inşallah sana da isteyen herkese de RABBİM bu güzel duyguyu tattırır:)

inşallahhh evrimin canım kardeşim inşallah hayırısı olsun hepimizin hakkında üçle biraz zor baş ederim gibime geliyo :18: ama olsunda Rabbim ol desinde herşeye razıyım :1:

canım benim sen 3 ünün de üstesinden gelirsin elhamdülillah:9::9::9: kız 3 -3 deyip duruyoruz ALLAH söyletiyordur iiinnnşallah:9::9::9::9:

taze annem benim canım haverim tadını çıkar bırak kilo alırsan al bebğinin ve senin canı sağolsun doğumdan sonra veririrsin sizinkilere söyleme şimdilik malum kişi duyup gene çatlamasın bırak biraz zaman geçsin bebeğin iyice tutunsun sonra söylersin.Allah korusun bebeğimizi:nazar::nazar::nazar:

canım benim sen hiiiiççç merak etme sadece benim annem ve kardeşlerime söyledik canım:1::1::1: ablam benim 2. çocuğu istiyordu diyorki mahsus yapmadım diyor önce senin olmasını bekledim diyor yavrum yaa insanın ailesi gibisi yok eşimin de sadece dedesine söyledik o bize çok destek oluyor yaa çok istiyordu bizde mutlu etmek istedik biz ona kimseye söyleme demeden o bize dedi başka kimseye söylemeyin yavrum şimdilik diye :9::9::9: canım benim söylermiyim o biraz kendininkinin tadını çıkaradursun ne yapacağını şaşıra görsün 3 aylık bebek tekme atıyormuş bu çıktı şimdide:1::1::1: bende gülüp geçiyorum artık zaten önceden de öle yapmaya çalışıyordum ama ister istemez insan burukluk yaşıyordu inşallah RABBİM hayırlısıyla bebişimi kucağıma almayı da nasip eder:nazar::nazar::nazar::nazar: canım benim 3 ay falan olsun bakalım en azından kalp atımını kesesini görelim hayırlısıyla innşallah

kizlar hepinizin hikayesini okudum tek tek. cok cok duygulandim. :nazar::nazar::nazar::nazar:

rabbim nazarlardan saklasin hamislerimizi.

iki bucuk yildir evliyiz. daha önceden beri
korunmuyorduk ama stresten sikintidan dogru düzgün bir birliktelik de yasayamamistik.
dolayisi ile herhangi bir problemimiz oldugunu düsünmedik. bu senenin basinda doktora gitmeye karar verdik.
bende tiroid dengesizligi (türkcesi bu mu oluyor tam olarak bilmiyorum almanyadayim ) bulundu.
yumurtlamam kan testine göre iyiymis. tiroid hapi verdi doktorum. üc aydir filan kullaniyorum. sonucu yyarin ögrenecegiz. yani problem varmi yokmu hala diye.

bu arada esim de de bir pproblem cikmadi cok sükür. degerleri gayet iyi. doktorumuz stres yapmamaya calisin dedi. en büyük düsmani buymus.

bende burada okuduklarimdan cörekotu kürünü yapmaya karar verdim. bugün basladim regl imin son günü. tam anlamiyla verimli günlerimi de insallah degerlendirecegiz.

yalniz keciboynuzu kürünede baslamak isterdim ama malum almanya da kolay degil bulmak. bakalim bu ay da birsey cikmazsa o zaman birsekilde temin etmeye calisacagim önümüzdeki aylar icin.

bundan sonra sizinle beraber devam etmek istiyyorum. dualarimda sizleri de ekleyecegim.

evrim hikayeni okudum ilk günden beri. :nazar:
haver senin de :nazar::nazar:

selbu insallah seninde tüpbebek sonuclanir. Allah yardimcimiz olsun..

kızlar duaların gücüne bende inanırım zaten Allah (cc) duanız olmazsa sizi ne yapıyım diyor iş yaparken felan ya varis diye tesbih çekerim nazmazın ardından dua ederim,ezan sesi duyuncada ederim makbul zamanlarmış o zamanlar,Kuran ı kerim i çok az okuyabiliyorum düzden tecvidi bilmiyorum meryem süresini türkçe okusam olur mu acaba Allahım siz hamişleri korusun bizimde göbişimizi doldursun inşallah hayırla sağlıkla.

kizlar hepinizin hikayesini okudum tek tek. cok cok duygulandim. :nazar::nazar::nazar::nazar:

korunmuyorduk ama stresten sikintidan dogru düzgün bir birliktelik de yasayamamistik.
dolayisi ile herhangi bir problemimiz oldugunu düsünmedik. bu senenin basinda doktora gitmeye karar verdik.
bende tiroid dengesizligi (türkcesi bu mu oluyor tam olarak bilmiyorum almanyadayim ) bulundu.
yumurtlamam kan testine göre iyiymis. tiroid hapi verdi doktorum. üc aydir filan kullaniyorum. sonucu yyarin ögrenecegiz. yani problem varmi yokmu hala diye.

bu arada esim de de bir pproblem cikmadi cok sükür. degerleri gayet iyi. doktorumuz stres yapmamaya calisin dedi. en büyük düsmani buymus.

bende burada okuduklarimdan cörekotu kürünü yapmaya karar verdim. bugün basladim regl imin son günü. tam anlamiyla verimli günlerimi de insallah degerlendirecegiz.

yalniz keciboynuzu kürünede baslamak isterdim ama malum almanya da kolay degil bulmak. bakalim bu ay da birsey cikmazsa o zaman birsekilde temin etmeye calisacagim önümüzdeki aylar icin.

bundan sonra sizinle beraber devam etmek istiyyorum. dualarimda sizleri de ekleyecegim.

canım benim hoş geldin aramıza ben sana ilk önce soğan kürünü yapmanı tansiye ederim çünkü acayip derecede iltihap akıtıyor yani bu çok basit bi problem ama hamileliğe engel oluyor işte canım iki ay bunu uygula 2. aydan sonra da eğer RABBİM vermezse incir kürü yaparsın canım ben eşim için hiç bi kür yapmadım bende bu ay da olmasaydı eşime keçi boynuzu yapacaktım ama elhamdülillah RABBİM nasip etti innşallah kucağıma almayı da nasip eder canım benim inşallah sizlere de enkısa zamanda nasip eder benim de evliliğime temmuzda ALLAH nasip ederse 2 sene olacak RABBİM nasip eder inşallah canım benim:10::10::10:

kızlar duaların gücüne bende inanırım zaten Allah (cc) duanız olmazsa sizi ne yapıyım diyor iş yaparken felan ya varis diye tesbih çekerim nazmazın ardından dua ederim,ezan sesi duyuncada ederim makbul zamanlarmış o zamanlar,Kuran ı kerim i çok az okuyabiliyorum düzden tecvidi bilmiyorum meryem süresini türkçe okusam olur mu acaba Allahım siz hamişleri korusun bizimde göbişimizi doldursun inşallah hayırla sağlıkla.

canım dualar gerçekten de çok çok önemli RABBİM vereceği zaman bişeyleri vesile ediyor işte canım tabi ki türkçesini de okuyabilirsin zaten kuranı kerim mezarlıkta okumak için değil okuyup anlamak ona göre yaşamak demek canım meryem suresinin türkçesini okursan zaten şok olacaksın RABBİMİN o sözlerine şaşıracaksın canım benim herşeyin farkına daha iyi varacaksın çok öpüyorum RABBİM en kısa zamanda sizlere de nasip eder innnnşallah:):1::1::1::1:

canım sağol Allah razı olsun hoşgeldin aramıza inşallah sende muradına eresin.tiroidin kaç çıktı benimde tirod sorunum var hatta bu ay tüp bebek doktoru 2.71 yüksek buldu düşür bunu diyo bakalım ne yapacam Allah yardımcımız olsun.sende kaç çıktı sonuç ??

canım meryem suresini haverimin dediği gibi türkçeden okursan daha iyi anllamış olursun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

canım benim hoş geldin aramıza ben sana ilk önce soğan kürünü yapmanı tansiye ederim çünkü acayip derecede iltihap akıtıyor yani bu çok basit bi problem ama hamileliğe engel oluyor işte canım iki ay bunu uygula 2. aydan sonra da eğer RABBİM vermezse incir kürü yaparsın canım ben eşim için hiç bi kür yapmadım bende bu ay da olmasaydı eşime keçi boynuzu yapacaktım ama elhamdülillah RABBİM nasip etti innşallah kucağıma almayı da nasip eder canım benim inşallah sizlere de enkısa zamanda nasip eder benim de evliliğime temmuzda ALLAH nasip ederse 2 sene olacak RABBİM nasip eder inşallah canım benim:10::10::10:

canım dualar gerçekten de çok çok önemli RABBİM vereceği zaman bişeyleri vesile ediyor işte canım tabi ki türkçesini de okuyabilirsin zaten kuranı kerim mezarlıkta okumak için değil okuyup anlamak ona göre yaşamak demek canım meryem suresinin türkçesini okursan zaten şok olacaksın RABBİMİN o sözlerine şaşıracaksın canım benim herşeyin farkına daha iyi varacaksın çok öpüyorum RABBİM en kısa zamanda sizlere de nasip eder innnnşallah:):1::1::1::1:

haverim canım benim daha nice 2 senelere 22 senelere ulaşırsınız evlatlarınızla inşallah kuzum benim.
evrimim nerdesiin sesin çıkmıyo özlettin kendini ses ver:54:

çok teşekürler,inşallah meryam suresini okuyacagım bugunda ufak bir tatile çıkacağız eşimle inşallah kafamdam tüm sıkıntıları atmış olarak geri dönerim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarınızda bana da yer verin kızlar.

canım sağol Allah razı olsun hoşgeldin aramıza inşallah sende muradına eresin.tiroidin kaç çıktı benimde tirod sorunum var hatta bu ay tüp bebek doktoru 2.71 yüksek buldu düşür bunu diyo bakalım ne yapacam Allah yardımcımız olsun.sende kaç çıktı sonuç ??

canım meryem suresini haverimin dediği gibi türkçeden okursan daha iyi anllamış olursun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

haverim canım benim daha nice 2 senelere 22 senelere ulaşırsınız evlatlarınızla inşallah kuzum benim.

selbummm bitanecimm nasılsınnntatlım sana bişey diyeceğim ben dün dr a gittim özel bi hastaneye baya tanınmış bi dr a ben elhamdülillah dr umu sevdim RABBİM inşallah onuna kadar dr umla böyle anlaşmayı nasip eder benim dr um aslında tüp bebek uzmanı türkiyenin her yarinden hastaları var hatta biz muayeneye girdiğimizde amsyadan bi hastası aradı onu yönlendirdi eğer senin bu 2. tüp bebek de olumsuz olursa buraya gel canım yaa ben seni misafir ederim dr la da tanıştırırım inşallah hatta bu 2. tüp bebeği gel burda yaptıralım gittiğim dr aytuğ tolankayanın ekibinden yurt dışından da hastaları varmış biraz maddi açıdan yıpratabilir ama en azından psikolojik rahatlarsın hamiş kalırsan

selbummm bitanecimm nasılsınnntatlım sana bişey diyeceğim ben dün dr a gittim özel bi hastaneye baya tanınmış bi dr a ben elhamdülillah dr umu sevdim RABBİM inşallah onuna kadar dr umla böyle anlaşmayı nasip eder benim dr um aslında tüp bebek uzmanı türkiyenin her yarinden hastaları var hatta biz muayeneye girdiğimizde amsyadan bi hastası aradı onu yönlendirdi eğer senin bu 2. tüp bebek de olumsuz olursa buraya gel canım yaa ben seni misafir ederim dr la da tanıştırırım inşallah hatta bu 2. tüp bebeği gel burda yaptıralım gittiğim dr aytuğ tolankayanın ekibinden yurt dışından da hastaları varmış biraz maddi açıdan yıpratabilir ama en azından psikolojik rahatlarsın hamiş kalırsan

haverim canım benim böyle ince düşündüğün için sana çok teşekkür ederim sizde kalsak ne güzel olur demi sabahlara kadar muhabbet ederidik hayali bile güzel :) ama bizim burdaki tüp bebek merkezi izmirin 1 numaralı hastanesi kalite gerçektende bu hastane olmasa bile ege üniversitesi var oda çok başarılı hemde devlet karşılıyo çoğunu ama biz hadi özele en iyisine gidelim demiştk nasip kısmet işte en dandik hastaneye gidersin alnında yazılıysa hamile kalırsın en kaliteliye gidersin hiç bişey olmaz takdiri ilahi..ama senin beni böyle düşünmen beni çok duygulandırdı biliyorum senin aklın bende ben üzülmiyim diye çoğu şey söylemiyon biliyorum ama hamilelik seninde hakkındı doya doya yaşaa sana o kadar çok dua etmiştimki şimdi her aklıma geldikçe sen şükrediyorum Allaha çünkü seninde hamile kalmanı çok istiyodum kardeşim benim kınalı kuzum.çok şükür oldu kucağınada alırsın inşallah.evrimde aynı şekilde oda tek nefesde hayırlı bi doğumla kucağına alır inşallah.evrime kıyamam hep diyoduki bi tanıdıklarım var evlenmeden hamile kaldılar sonra aldırdılar sonra evlenince isteyip yine hamile kalabildiler sinir oluyorum onlara diyodu :) bazen benimde aklıma geliyo ey güzel Allahım diyorum ben böyle senelerce göz yaşı döküp evlat hasretiyle bağrım yanarken böyle kürtajla aldırıp yada sokaklara bırakanlara şaşırıyorum diyorum ama elbetteki Rabbim büyüktür o herşeyi bilirde verir Allahtan gelen herşeye razıyım bi ayette sabrederek namaz kılarak isteyin Allah duaları işitendir yazıyo hamdolsun Allah bügünümüzü aratmasın yüzbinlerce kez şükürler olsun.

haverim canım benim böyle ince düşündüğün için sana çok teşekkür ederim sizde kalsak ne güzel olur demi sabahlara kadar muhabbet ederidik hayali bile güzel :) ama bizim burdaki tüp bebek merkezi izmirin 1 numaralı hastanesi kalite gerçektende bu hastane olmasa bile ege üniversitesi var oda çok başarılı hemde devlet karşılıyo çoğunu ama biz hadi özele en iyisine gidelim demiştk nasip kısmet işte en dandik hastaneye gidersin alnında yazılıysa hamile kalırsın en kaliteliye gidersin hiç bişey olmaz takdiri ilahi..ama senin beni böyle düşünmen beni çok duygulandırdı biliyorum senin aklın bende ben üzülmiyim diye çoğu şey söylemiyon biliyorum ama hamilelik seninde hakkındı doya doya yaşaa sana o kadar çok dua etmiştimki şimdi her aklıma geldikçe sen şükrediyorum Allaha çünkü seninde hamile kalmanı çok istiyodum kardeşim benim kınalı kuzum.çok şükür oldu kucağınada alırsın inşallah.evrimde aynı şekilde oda tek nefesde hayırlı bi doğumla kucağına alır inşallah.evrime kıyamam hep diyoduki bi tanıdıklarım var evlenmeden hamile kaldılar sonra aldırdılar sonra evlenince isteyip yine hamile kalabildiler sinir oluyorum onlara diyodu :) bazen benimde aklıma geliyo ey güzel Allahım diyorum ben böyle senelerce göz yaşı döküp evlat hasretiyle bağrım yanarken böyle kürtajla aldırıp yada sokaklara bırakanlara şaşırıyorum diyorum ama elbetteki Rabbim büyüktür o herşeyi bilirde verir Allahtan gelen herşeye razıyım bi ayette sabrederek namaz kılarak isteyin Allah duaları işitendir yazıyo hamdolsun Allah bügünümüzü aratmasın yüzbinlerce kez şükürler olsun.

canım benim gerçekten aynı kardeşim gibisin senin de hamile kalmanı o kadar çok istiyorum ki canım hayırlısıyla RABBİM inşallah sana da nasip eder inan bende senin için çok dua ediyorum çok istiyorum canım benim ama evrimimin içine ben doğmuştum demişti ya bu koşuşturmada farketmeden hamile kalacaksın demişti şimdi sana da diyor hemde ikiz veya üçüz diyor:1::1: inan ki bana da öyle geliyor canım yaa innşallah içimize doğan gerçek olur:1::1::1: benim gittiğim dr bazı testler istemişti özel hastanede baya pahalı oluyor diye bende devlet hastanesine gittim neyse muayene falan etti biraz moralimi bozdu ama neyse anlatacağım o değil bi kadın geldi karnı baya büyümüş dr muayene için yatırdı ve ne kadarlık hamilesin diye sordu kadın düşündü düşündü sonra dr 5 aylık mı diye sordu kadın çekine çekine bilmiyorum ne kadar olduğunu demez mi:9::9::9::9: YARABBİİİİİİİMMMM güler misin ağlar mısın:9::9: hemşire de benim testleri giriyordu oooo dedi bu kadar testi ne yapıyorsun dedi bend dedim ki bilmiyorum ki dedim acaba biz mi çok inceliyoruz rahat olmak gerekiyor heralde dedim:9::9::9: sonra dedim benim biraz problemli dr um istedi dedim:1::1::1:

canim sogan kürünü regl düzensizligi icin saniyordum ben. ve düzensiz olmayanlar yaparsa bu sefer tesr etki yapabiliyormus diye okumustum. benim cok sükür düzensiz degil bir gün bile sasmaz :nazar: ne yapsam bilemedim :26:

canim ben almanyadayim. buradaki doktorlar pek söylemez öle deger filan :9: direk sonucu söyler. bende hic merak edip sormadim. ama en son yaptirdigim tahlil sonucu düzene girdi dedi ama ilaci kullanmaya devam et dedi. 50 mg lik kücücük hap . mg i da arttirmaya erek yok cünkü sonuclarin cok iyi dedi. olmamasi icin hic bir sebep yok dedi. istersenoiz yumurta takbi icin ultrason a gelin ya da ovulation testi alin dedi. biz de hergün yaparsak illaki tutar diye düsündük :1: ne test aldik ne de ultrason istedik

bu ay dan cok ümitliyim yaa. bugüne kadar stresten olmadigina inaniyorum ben. ama bu ay her gün denemeye karar verdik esimle. cörekotu tarcin bal yiyorum sabah aksam.
esime de keciboynuzu bulamadim ama bol bol incir ceviz yediriyorum :9: dedigim gibi ümitlyim bu ay dan. ama gel gör ki sürekli aklimda oldugu icinde olmayacagindan da korkuyorum bir yandan. :50: insallah olur Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

cok düsüncelisin canim. ne kadar iyisin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. sana bagislasin yavrucunu.

selbu cum hic merak etme. insallah Allahin izniyle olacak bizimde. Ümidimizi kesmeden dua edelim.

canım soğan kürü düzensizlik için değil ben dr dan dinledim hamile kalabilmek için benim de reglilerim çok düzenliydi ben deilk hamileliğimde de soğan kürü yapmıştım yaptığım 2. ayı hamile kalmıştım amamalesef düşük yaptım şimdi bu hamileliğimde de soğan kürü yaptım ama onu çok düzenli yapmadım hamile kalmadan 2 sy önce falan 3 gün mü 4 gün mü ne içtim bu ay dr a gidecektim ki hamileymişim:) çok mutlu oldum şimdi çarşambayı bekliyorum dr 10 gün sonra gelde kesesine kalp atışına bakalım demişti inşallah görülür:) sende bi yap istersen canım 2 ay reglin bittği gün başlayıp sabah akşam aç 15 gün yaapacaksın bu hem yumurtlamayı sağlıyormuş dr öle demişti ibrahim saraçoğlu varya canım o istersen kendi internet sitesini oku kafana yatarsa yaparsın

selbuuummm hiç sesin çıkmıyor canım nerelerdesin bitanecim evrimim senin de çıkmıyor tatlım nerelerdesiniiiiiiizzzz sizden haber almak için giriyorum ama maalesef kimsecikler yoookkk selbum tüp bebeğe başladın mı canım evrimim senin nasıl gidiyor hamişlik:9::9::9:çooookk öpüyorum sizi

canım haverim iyiyim çok şükür inan netim olmadığından giremiyorum ama aklım hep sizde şuan hap içiyorum yumurtalıklar için daha bitmedi haplarım evdeyim izmir çok sıcak bugünlerde kavruluyoruz walla :9:sen nasılsın belirtiler başladımı miğden bulanıyomu .kendine çok dikkat et yemene içmene ev işi falan yapma dinlenmene bak Allaha emanet olsun bebeğin yakınımda değilsin ama hep dua ediyorum .sende Allah emanet ol öpüyorum çok.evrimi bende özledim acaba netimi kesildi .

canım soğan kürü düzensizlik için değil ben dr dan dinledim hamile kalabilmek için benim de reglilerim çok düzenliydi ben deilk hamileliğimde de soğan kürü yapmıştım yaptığım 2. ayı hamile kalmıştım amamalesef düşük yaptım şimdi bu hamileliğimde de soğan kürü yaptım ama onu çok düzenli yapmadım hamile kalmadan 2 sy önce falan 3 gün mü 4 gün mü ne içtim bu ay dr a gidecektim ki hamileymişim:) çok mutlu oldum şimdi çarşambayı bekliyorum dr 10 gün sonra gelde kesesine kalp atışına bakalım demişti inşallah görülür:) sende bi yap istersen canım 2 ay reglin bittği gün başlayıp sabah akşam aç 15 gün yaapacaksın bu hem yumurtlamayı sağlıyormuş dr öle demişti ibrahim saraçoğlu varya canım o istersen kendi internet sitesini oku kafana yatarsa yaparsın

peki ozaman . bu ay regl olursam eger ki insallah olmam. o zaman sogan kürünü yapayim. bildigin sogani kaynatiyoruz suyunu iciyoruz degil mi canim ?

canım haverim iyiyim çok şükür inan netim olmadığından giremiyorum ama aklım hep sizde şuan hap içiyorum yumurtalıklar için daha bitmedi haplarım evdeyim izmir çok sıcak bugünlerde kavruluyoruz walla :9:sen nasılsın belirtiler başladımı miğden bulanıyomu .kendine çok dikkat et yemene içmene ev işi falan yapma dinlenmene bak Allaha emanet olsun bebeğin yakınımda değilsin ama hep dua ediyorum .sende Allah emanet ol öpüyorum çok.evrimi bende özledim acaba netimi kesildi .

canım benim ALLAH razı olsun belirtiler başladı canım midem bulanıyor 3 gündür bende erken başladı yaaa normalde 8. haftada falan başlıyormuş bende 5. haftada inceden inceden başladı çok rahatsız etmiyor ama elhamdülillaha canım fazla iş yapmıyorum canım ama yine de duramıyorum yaa halılarımı falan yıkatmaya vermiştim zaten biraz evi temizledim eşime de serdirdim ohhh mis gibi oldu:) halılarım da çok temiz geldi elhamdülillah ama yumuşatıcı kokuyor o koku çok rahatsız ediyor beni herkes miz gibi kokuyor diyorda bana hiç öle gelmiyor:) evrimin bulantıları arttı zannederim canımbaksana hiç gelemiyor buralara neyse sağlıklı olsunlarda biz özleyelim:) canım benim en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguyu inşallah:)

canım soğan kürünüü orta boy normal yemeklik soğanı soyup 3 e 5e böl sonra da 1 veya 1 buçuk bardak kaynamakta olan suya at bi 5 dk ağzı kapalı kaynat sonra birazcık soğuyunca iç aç karna sabah akşam inşallah şifa bulursun:28::28::28:

s.a. canlarım bi ara birbirimize dua ederken yazmıştım bende ama çok uzun zaman oldu şimdi 38 sayfanın hepsini okudum hamiş arkadaşları tebrik ediyorum selbum sende innş. bu ay güzel haberi alacaksın :))

ben bu ay reglinin 3 . ününden itibaren sabah akşam bal arı sütü polen karışımı yiyorum eşime de yediriyorum ayrıca bugün 2. günüm soğan kürüne de başladım şifa Allahtan inş. bunlar vesiledir...

s.a. canlarım bi ara birbirimize dua ederken yazmıştım bende ama çok uzun zaman oldu şimdi 38 sayfanın hepsini okudum hamiş arkadaşları tebrik ediyorum selbum sende innş. bu ay güzel haberi alacaksın :))

ben bu ay reglinin 3 . ününden itibaren sabah akşam bal arı sütü polen karışımı yiyorum eşime de yediriyorum ayrıca bugün 2. günüm soğan kürüne de başladım şifa Allahtan inş. bunlar vesiledir...

canım benim sağol Allah razı olsun inşallah senin güzel haberlerinide duyarız burdan.

Back