canlarım benim Rabbim burdan hep güzel haberleri vermeyi nasip etsin hepimize inşallahh.haverim canını sıkma siz çalışmalarınıza devam edin belli olmaz sperm 3 gün yaşıyo rahimde Allah büyük tutar inşallah yeterki rahat olmaya bak sen.evrimim ahhhhhh o sesi duymayı inşallah üçümüzede nasip eder rabbim.yarın inşallahh gümbür gümbür duyarsın kalp atışlarını rabbim kkucağınada almayı nasip eder inşallah. haberdar et bizi.bide sana bişey diyimmi senin oğlun olacak ben sana diyorum şimdidenölee hissediyorum inan. way be önceden neler konuşuyoduk kızlar bak şimdi nelerden bahsediyoz.haveriimmm tez vakitte bizde hamileliklerimizden konuşuruz inşallahh.
ağzından bal damlıyor selbum bal:) inşallah konuşuruz canım RABBİM kimseyi ili koununda bırakmasın canım bizde inşallah bu haberlerimizi paylaşırız birbirimizle canım benim:) rahat ol emişsin ya canım bu aralar o pek mümkün değil final sınavım var çünkü aklım orda dünde vardı zaten önemli bi sınavım öle sınav sınav koşturuyorum RABBİM inşallah dünya sınavlarını da ahiret sınavlarını da kazanmamızı nasip eder canım
hımmm bide benim kociş ehliyet için kayıt yaptırmış beni sürpriz yaptı zaten sınavlarımın bitmesini bekliyordum hayırlısıyla onu da alırım inşallah kız haziranda da onunla ilgilenirim sıkılmam inşallah malum okullar tatil evde oturmayı hiç sevmiyorum yani yalnız oturmayı sevmiyorum artık hergün bi arkadaşımı çağırırım pastalar börekler
ondan sonra gelsin kilolar işte böle canım kendime meşagale bulmaya çalışoyorum
bu ay fazla çalışamadık canım yaa geçen ay çok çalışmıştık hayırlısı RABBİM ol dediği zaman olur inşallah canım artık fazla takmıyorum kafama hem eşim de temmuz da falan başlayalım dr o zaman gidelim diyor bedenen ve psikolojikmen iyi hissettiğinde diyor öle yaparız artık bakalım zaman ne gösterecek
Selbum, haverim kalp atışını duymadık ama gördük, 1 cm boyunda birşey inip kalkıyor. Bebiş bir santim ve kalbi var. Rabbime olan hayranlığım bir kez daha arttı. Çok şükür ben gördüm, ama insan hep bir sonraki basamağı düşünüyor, haziranın sonunda da 2li testler yapılacak, inşallah sağlıklı sıhhatli doğar. Rabbimden dileğim sizlerin de bu mutluluğu tatmanız canlarım, bunu canı gönülden istiyorum. O kadar güzel yürekleriniz var ki...
Selbum bana da bir kızmış, bir erkekmiş gibi geliyorum, kafam karışık. Hayırlısı. Sağlıklı, inançlı, güzel ahlaklı olsun da farketmez. Bakalım tahminin çıkacak mı, sonuç belli olunca söylerim şekerim.
Canım inşallah söylediğin gibi siz de en kısa zamanda gebe kalırsınız da burada tecrübelerimizi paylaşırız, yaşadıklarımızı konuşuruz, ne süper olur.
Sen ne yaptın selbum hastane olaylarını?
Haver bana sen bu yoğunluğun içinde farketmeden hamile kalacaksın gibi geliyor. Canım siz ne kadardır deniyorsunuz, hiç dr.a gittiniz mi? merak ettim
oyy oyy yerim ben o minicik bir santimlik cennet meyvasını bide kıprıdıyo tipine bakmadan :))))) inşallah tez vakitte kalp atışlarınıda duyarsın evrimim ama erken daha bi dahaki gittiğinde filan duyarsın artık düşünsene küçücük bir kalp nasıl duyacanki hemen.Rabbimin büyüklüğüne bakın bir meni damlasından can veriyo insana Allahu Ekber.hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah rabbim tez vakitte kucaklarımıza yavrularımızı almayı nasip eder inşallah. evrimim benim hastane işimi sormuşsun kendim için gitmiiyorum kaynanamla ilgili bikaç işlem vardı bende onla gittim geçen hafta o yüzden fazla giremedim.şimdi evdeyim artık haverim gibi bi koşturmacam yok :) kızımız çok marifetli hem okul hem ev hem eş şimdide ehliyet hızına yetişemiyoruz maşallah sübhanallah nazar değdirmeyelim evde durup napacakki sanki en iyisini yapıyo benim kuzum.hadi öptüm sizi canlarım.
haverim destan yazmışsın hakkaten ama olsun insan rahatlıyo anlattıkça.başka doktorada git bak prolaktinim yüksek çıktı demişsin prolaktin hormonu gebeliği önleyen çok önemli bir hormon dostinex diye bir ilacı var onu içip ilk ayında hamile şkalan yüzlerce kişi var istersen prolaktin yüzündn hamile kalamayanlar sayfasına gir bi bak faydası olabilir. ben ne yapayım asıl erkek infertilitesi çok zor bişey bizim 4 sene oldu ekimde 5. seneye girecez çok üzülüyorum bazen kızlar napacaz böyle korkuyorum bazen hiç olmayacak diye sonra Rabbime şükrediyorum bundada bi hayır vardır diye ama düşünsenize 4 5 yıl ne demek .şimdiye 3 yaşında bi evladım olmuştu hamile kalabilseydim.Yarabbim güç ver bize nolur sabredenlerden olalım inşallah.
evrimim canım benim haverin dediği gibi sende fazla kimseye anlatma hamileliğini nazar falan değmesin Allaha emanet ol.nazar hak ve gerçek bunu hepimiz biliyoruz Rabbim kem gözlü insanlardan korusun hepimizi.haverim kesinlikle katılıyorum nazardan da olmuyodur bende çoğu kez böyle düşünüyorum hergün felak ve nas surelerini okuyup üfle evine bol bol.
canım benim yaaa ben o teyzesinin kuzusunu yerim yerim küçücük haliyle kalbi de mi varmııışşş yavrum benim annesinin güzeli maşallah suphanallah RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin canım benim canım sen nerde oturuyordun kız doğumunda yanında olasım geldi birden içimden RABBİİİMMM o güzel günleri de yaşatır kolayca doğuverir inşallah sağ salimcanım hamilelerin duaları kabul olur derler bide 6. hissin de kuvvetlenmiştir inşallah içine doğar inşallah da bana da sürpriz yapıveriri selbumla ikimiz de aynı anda en kısa zamanda kalırız da inşallah snin heyecanını o şekilde de paylaşmak nasip olur canım... tatlım benim temmuzda evliliğimin 2. senesi bitmiş olacak ayyy zaman nasıl geçmiş ben hala kendimi yeni gelin gibi hissediyorum ben ilk 4 ay mı 5 aymı ne korundum daha sonra korunmayı bıraktık yani yaklaşık 1 buçuk senedir falan korunmuyoruz doktora gittim canım o zaman bi prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı ilaç verdi doktor ama ben alıp kullanmadım sende bi sorun gözükmüyor şimdilik demişti eşinin spermine bakalım dedi ben eşimin sperm vermesini de istemedim biraz daha deneyelim hemen bu sürece girmeyelim dedim ondan sonra 1 ay düzenli ilişkiye girmeye çalıştık işte yarım saat yatmalat-r falan ilk ay olmadı doktordan sonra ki 2. ay oldu işte biliyorsun geç döllenmeydi heralde idrar testinde çıkmadı dr a gittim ilk gittiğime değil bana yakın bi özel hastane var oraya gittim daha önce hiç gecikmem olmamıştı işte kist falan mı varki diye korktum dr hanım alttan bakıyormuş yani üsten bakmadan hemen alttan bakıyormuş neyse baktı kist görünüyor dedi başlangıç gibi dedi ama y,ne de bi beta hcg ne bakalım dedi özel hastane old. için her tahlile para ödeniyor muhtemelen onun için bakmıştır kanımde bebişim çıkmış adetim 5 gün gecikmesine rağmen 35 hüsür çıktı işte hamile olduğumu öğrendim 5 gün sonrada düşük yaptım aralıkta bu seferde kan değerim düşmedi 2 ay her hafta hastaneye gidip kan verdim çok tuhaf gelişti düşük yaptığım dönem bile betam 33 e inmişti düşük yaptığımda sonra 57 ye falan çıktı bi düştü bi çıktı işte en sonunda 0 landı geçen yine dr a gittim dr ile tartıştım bana 1 sene geçmesi gerekiyor falan filan dedi sonuçta hamilekalmışsın dedi bende iyi de belki çok basit bişey engelliyor hamileliği dedim en azından hormonlarıma bakın dedim olmam molmaz dedi istersen smer alalım dedi istemiyorum dedim kapıyı çarptım çıktım öle işte canım yani orası devlet hastanesiydi kadın doğum üzerine bi hastaneydi ilgilenmedi yine özel bi hastanede muayeneye başlamak istiyorum canım işte böyle eşim nazardan olduğunu söylüyor canım yaa tekrar kalırsam ilk 3 ay kimseye söylememeyi düşünüyoruz benim eltimde istiyordu 1 çocuğu var zaten de 2. yi ben nişanlandığımdan beri istiyordu onların da nazarı değmiş labilir diyo işte şimdi de o hamile bende ona dua ediyorum RABBİM KORUSUN diye sonuçta ben onu yaşadım çok kötüydü kimsenin yaşamasını istemem geçen düşük riski oldu kanamsı falan oldu ben baktım ama çok havalanmıştı şu tarihte doğacak şöyle olacak böyle olacak falan diye yine de dayanamadım ben bakmaya çalıştım elimden geldiği kadar annesi bile gelmedi aslında bakmaya o zaman dedim bende yüzüne bunu yaşamak çok zor dedim ALLAH kimsye yaşatmasın dedim ben hala psikolojisini atamadım dedim aslında üzüldüğümü bilmesi için evet aşayınca anladım falan demişti ama şimdi risk kalkınca yine eskisi gibi oldu amaaaannne yapayım canım benim burda kimsem yok kendime meşgale buluyorum ELHAMDÜLİLLAH bir sürü tanıdığım bir sürü arkadaşım oldu RABBİM hiç bir kulunu yalnız bırakmıyor oooooooooooo ne yapmışım destan gibi yazmışım canım keşke üçümüz yakın olsak da evlerimizde çaylarımızı içerken pastalarımızı yerken anlatsak birbirimize bunları ama bu bile güzel dost bulmak çok zor ben size kalpten yazıyorum herşeyimi sizin de öle olduğunuzu hissediyorum
canım benim bitanem yukarda anlattığım gibi gerçekten de iyi oluyor benim için RABBİM yaknız bırakmıyor ayyy canım saat baya ilerledi daha kahvaltı yapıp ders çalışacağım son önemli 2 sınavım kaldı ehliyet sınavını saymıyorum şimdiliksizin vardır canım zaten ehliyetiniz bana da ancak nasip olacak canım benim sende evde durma bitanem yaa bir sürü kurslar falan var hobi olarak git birine işte hem rahatlarsın hem başka amaçlarında olur hem bize de kurslarda öğrendiğin şeylerden yaparsın :) ayyy elimden gelse de evrimime bebek için bişeyler örsem yaaa kız bak bu iyi fikir ben bu tatilde bişeyler öğreneyim de evrimime göndereyim bebişine giydirsin dur bak bu çok güzel fikir oldu selbum aynısında inşallah senle kendime de yaparım
haverim destan yazmışsın hakkaten ama olsun insan rahatlıyo anlattıkça.başka doktorada git bak prolaktinim yüksek çıktı demişsin prolaktin hormonu gebeliği önleyen çok önemli bir hormon dostinex diye bir ilacı var onu içip ilk ayında hamile şkalan yüzlerce kişi var istersen prolaktin yüzündn hamile kalamayanlar sayfasına gir bi bak faydası olabilir. ben ne yapayım asıl erkek infertilitesi çok zor bişey bizim 4 sene oldu ekimde 5. seneye girecez çok üzülüyorum bazen kızlar napacaz böyle korkuyorum bazen hiç olmayacak diye sonra Rabbime şükrediyorum bundada bi hayır vardır diye ama düşünsenize 4 5 yıl ne demek .şimdiye 3 yaşında bi evladım olmuştu hamile kalabilseydim.Yarabbim güç ver bize nolur sabredenlerden olalım inşallah.
canım benim üzme kendini lütfen bak evrim de de aynı problem vardı sende onun gittiği yoldan gitmeyi dene RABBİM meyvesiz bırakmasın kimsenin evini biz ölüyoruz çocuğumuz olsun diye diğer taraftan milyonlarca kürtaj ALLAH herkesi farklı imtihan ediyor canım benim şu kürtaj yasası da çıkar inşallah yaa çok istiyorum en azından millet rahat rahat yaptıramaz benim kardeşimin tam 7. senesi bebeği oldu hemde doğdu baya yoğun bakımda falan kaldı o da o şekilde imtihan edildi yani yiğenimin ömür boyu solunum cihazına bağlı kalma riski vardı RABBİM DUALARIMIZA icabet etti hemde tam bayram günlerinde nelerle uğraştık böle pes etme bitanem benim güçlü ol hiç ummadığımız bi zamanda çıkıp gelecek inşallah hem olmayda bilir hayatımızı ona indekslemeyelim canım ne yapalım sadece hayatımızı karartıyoruz işte
tabi ki canım ben çok farkediyorum ben kocamla bi el ele yürüsek mutluluğumuzu az da olsa dışarıya yansıtsak hemen ya kavga ediyoruz yada hasta oluyoruz tatlım yaa öle işte bazı insanlar kafalarını başkaların mutluluğu ile bozdukları için böyle oluyor RABBİM kem gözden korusun hepimizi canım...
hımm tatlım birde zaten rabbim nasip ederse bu ay adetimin 3. günü gideceğim dr a özel hastaneye devlet 1 sene geçmeden bakmıyormuş bende öle diyorum belki çok basit bişey engelliyor diyorum hayırlısı canım şimdilik sınavıma konsantre oldum hayırlısı bakalım
evrimim canım benim haverin dediği gibi sende fazla kimseye anlatma hamileliğini nazar falan değmesin Allaha emanet ol.nazar hak ve gerçek bunu hepimiz biliyoruz Rabbim kem gözlü insanlardan korusun hepimizi.haverim kesinlikle katılıyorum nazardan da olmuyodur bende çoğu kez böyle düşünüyorum hergün felak ve nas surelerini okuyup üfle evine bol bol.
Haklısınız kızlar, benim kendi kendime bile nazarım değiyiyor. Eşimi bazı zamanlar öyle fazla seviyorum ki, Allah'ım ben onsuz ne yaparım diyorum, sevgimden ağlamaklı oluyorum, sonra ertesi gün papaz oluyoruz. Belki de onsuz ne yaparım dememem lazım, o yüzden.
Eşim sağolsun birçok arkadaşına söyledi, güya bizde söylemeyecektik ama bizimki dayanamadı, bahaneler söylüyor, ya sordu bilmem ne. Ben de bir haftadır mide bulantısından perişan oldum kızlar, şikayet etmiyorum Rabbim'e, çok şükür elbette ama dün midemde hiç yemek yoktu, ne yediysem 5 dakika sonra çıkardım afedersiniz. Nazardan mı, yoksa benim bünyemden mi bilemedim.Bugün internetten okudum, bir çay kaşığı kekik içtim 2-3 yumum suyla biraz iyi geldi. Krakerler, limon suyları hiçbir şey işe yaramadı. Zormuş, zorluğuna diyeceğim yok ama sağlığıma, ondan öte bebeğime birşey olur diye korkuyorum. Gerçi ilk 3 ay benden besleniyor ama bu üç ay bünyem düşerse sonraki aylarda zorlanırım diye korkuyorum. Bir de rüyamda birkaç kez kanamam oluyor, düşük yaptım diye üzülüyorum. Korkudandır inşallah. Durum bu canlarım.
Hep dualarımdasınız. Akran olur inşallah bebeklerimiz. Aklıma geldikçe "Ya Bariu, Ya Musavvir, Ya Halık, Ya Allah" zikrediyorum. Sizlerde unutmayın. Benim "Hakkı ve Sabrı tavsiye eden" güzel dostlarım...
canım benim üzme kendini lütfen bak evrim de de aynı problem vardı sende onun gittiği yoldan gitmeyi dene RABBİM meyvesiz bırakmasın kimsenin evini biz ölüyoruz çocuğumuz olsun diye diğer taraftan milyonlarca kürtaj ALLAH herkesi farklı imtihan ediyor canım benim şu kürtaj yasası da çıkar inşallah yaa çok istiyorum en azından millet rahat rahat yaptıramaz benim kardeşimin tam 7. senesi bebeği oldu hemde doğdu baya yoğun bakımda falan kaldı o da o şekilde imtihan edildi yani yiğenimin ömür boyu solunum cihazına bağlı kalma riski vardı RABBİM DUALARIMIZA icabet etti hemde tam bayram günlerinde nelerle uğraştık böle pes etme bitanem benim güçlü ol hiç ummadığımız bi zamanda çıkıp gelecek inşallah hem olmayda bilir hayatımızı ona indekslemeyelim canım ne yapalım sadece hayatımızı karartıyoruz işte
ah be haverim bende çok istiyorum keçiboynuzu kürünü ama benim eşimin aynı zamanda fsh hormonu yüksek keçiboynuzu iyice yükseltiyomuş korkumdan içiremiyorum bu sorun olmasa hemen başlayacam çünkü keçiboynuzu gerçekten çok arttırıyo çok kişide duydum.Allah yardımcımız olsun ağzımdan bilerek veya bilmeyerek bi hata çıktıysa rabbim bağışlasın beni.Sabredenlerden olalım inşallahh.7 sene çocuğu olmayanlarada geyik yılınamı denk geldi diyolar o neyse artık:) çok şükür almış kucağına maşallah subhanallah.
benim güzel hamilem güzel anne sakın korkma rüyanda kan gördüysen o rüya bozuldu demektir üzme kendini tadını çıkarmaya bak Allaha emanet ol Allah seni ve bebeğini korusun inşallah.
yok canım yanlış hatırlamıyorsun evet selbu izmirde oturuyor bende istanbuldayım ben bebeğinin şekerlerini yapıp gönderirim belki ankaraaya sen sağlıklı bi hamilelik geçir hayırlısıyla kucağına alda nuray teyzesi ona neler yapacak bi gör:)Haverim destan yazmışsın gerçekten. Kitap gibi okudumCanım benim ben size söylemedim de özelde kan tahlillerim(toksoplazma, folik asit, demir bağlama, kızamıkçık falan) 1000 falan tutuyordu, doktorum git güvencenle devlette yaptır dedi, burada boşuna masraf etme. Gittim bir devlet hastanesine kan tahlilinden sonra illaki vajinal ultrasona gir bu beta-HCG'de bebeğinin kalp atışlarını duymamız lazım dediler. Kalp atışı yok dediler, bir de çift başlı rahmin var muhtemelen, düşük olabilir, kanaman olursa gel, p.tesi de ayrıntılı ultrasona gel dediler, gitmedim. Çok üzüldüm ama eşim dediki, Allah ne takdir ettiyse o, üzülme, elimizden ne gelir dedi. Ben de inanmıyorum böyle birşey olduğuna dedim. Neyse kendi dr.uma gittim, öyle birşey yok, herşey yolunda dedi. Eskiden hasta almazlardı, şimdi insanları zorla ultrasona alıyorlar dedi. Çok üzüldüm. Düşünün yani, sağlık güvencemiz var ama kullanamıyoruz, illa ki özele mahkumuz sanki. Bir anne için hamilelik döneminde en önemli şey moral. Senin yaşadığın da benzer birşey, ne demek git 1 sene sonra gel ya. Belki o sürede prolaktin için ya da başka hormonlar için ilaçla tedavi görürsün. Allah hepimizi vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın. Canım bu zaman zarfında eşine keçiboynuzu kürü içir bence, bir de Evicap al, hergün içsin 2 ay boyunca, E vitamini, doktorlara gidince ilk bunu veriyor zaten. Hiçbir yan etkisi yok demişti bize dr.
ahh canım ben size ne destanlar yazacağım ama malesef bu sınavdan bugünlük kısa tutacağım bakalım ne kadar olacak:) tatlım keçi boynuzunu bende yapmak istiyorum kocişe ama maalesef hep unutuyorum zaten bu ay dr a gideceğim reglin 3. günü ALLAH nasip ederse bakalım ne diyecek canım benim:) gerçekten de iyi dr lara düşmek çok önemli canım yaa çünkü benim ilkinde gittiğim dr da özeldi ama hiç memnun kalmadım kendinden bebeğim çok küçüktü hemen alttan baktı yani bilmiyorum ama onun da etkisi olmuş olabilir diye düşünüyorum bakalım canım hayırlısı artık
Canım Haverim, çok düşüncelisin, inşallah bana kalmaz ördüklerin, bebişine giydirirsin, inan bu beni çok daha mutlu eder. Selbumla senin güzel haberini duymayı da en kısa zamanda Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.
Canım bu arada ben Ankara'dayım, sen nerdesin? Selbum İzmir'di yankış hatırlamıyorsam...
bende evrimin bu sözüne katılıyorum canım RABBİM sana da bu sabrının ve takvanın karşılığını verecek inşallahCanım benim sen çok güçlü ve takva sahibi bir insansın. İnşallah Rabbim sabrının mükafatını versin, inci gibi, ışıl ışıl güzel evlatların, evlatlarımız olur inşallah. Özelden mesaj attım bir bak canım.
Haklısınız kızlar, benim kendi kendime bile nazarım değiyiyor. Eşimi bazı zamanlar öyle fazla seviyorum ki, Allah'ım ben onsuz ne yaparım diyorum, sevgimden ağlamaklı oluyorum, sonra ertesi gün papaz oluyoruz. Belki de onsuz ne yaparım dememem lazım, o yüzden.
Eşim sağolsun birçok arkadaşına söyledi, güya bizde söylemeyecektik ama bizimki dayanamadı, bahaneler söylüyor, ya sordu bilmem ne. Ben de bir haftadır mide bulantısından perişan oldum kızlar, şikayet etmiyorum Rabbim'e, çok şükür elbette ama dün midemde hiç yemek yoktu, ne yediysem 5 dakika sonra çıkardım afedersiniz. Nazardan mı, yoksa benim bünyemden mi bilemedim.Bugün internetten okudum, bir çay kaşığı kekik içtim 2-3 yumum suyla biraz iyi geldi. Krakerler, limon suyları hiçbir şey işe yaramadı. Zormuş, zorluğuna diyeceğim yok ama sağlığıma, ondan öte bebeğime birşey olur diye korkuyorum. Gerçi ilk 3 ay benden besleniyor ama bu üç ay bünyem düşerse sonraki aylarda zorlanırım diye korkuyorum. Bir de rüyamda birkaç kez kanamam oluyor, düşük yaptım diye üzülüyorum. Korkudandır inşallah. Durum bu canlarım.
Hep dualarımdasınız. Akran olur inşallah bebeklerimiz. Aklıma geldikçe "Ya Bariu, Ya Musavvir, Ya Halık, Ya Allah" zikrediyorum. Sizlerde unutmayın. Benim "Hakkı ve Sabrı tavsiye eden" güzel dostlarım...
ah be haverim bende çok istiyorum keçiboynuzu kürünü ama benim eşimin aynı zamanda fsh hormonu yüksek keçiboynuzu iyice yükseltiyomuş korkumdan içiremiyorum bu sorun olmasa hemen başlayacam çünkü keçiboynuzu gerçekten çok arttırıyo çok kişide duydum.Allah yardımcımız olsun ağzımdan bilerek veya bilmeyerek bi hata çıktıysa rabbim bağışlasın beni.Sabredenlerden olalım inşallahh.7 sene çocuğu olmayanlarada geyik yılınamı denk geldi diyolar o neyse artık:) çok şükür almış kucağına maşallah subhanallah.
canım bende bilmiyorum işte onun tahlillerine hiç bakılmadı işe bahsettiğim devlet hastanesindeki dr bize başladı bir defa hamile kalmışsın demekki yumurtluyorsun demekki yumurtan çatlıyor demekki eşinin spermi döllüyor demekki tutunuyor falan diye bi başladı bir sinir oldu ama düşük yaptım diyorum demekki bi problemim var falan filan dedi işte böle
yok canım yanlış hatırlamıyorsun evet selbu izmirde oturuyor bende istanbuldayım ben bebeğinin şekerlerini yapıp gönderirim belki ankaraaya sen sağlıklı bi hamilelik geçir hayırlısıyla kucağına alda nuray teyzesi ona neler yapacak bi gör:)
haverim maşalah subhanallahçok maharetlisin bir yandan kıyafetler bir yandan şekerler oh evrim yaşadı.nasıl şeker yapıyon kız o çubuklulardanmı .bende bişeyler yaparım o halde bebeğimiz kışın doğacağına göre kazak falanmı örsem hiçde becerememki :)) en iyisi hazır alır gönderirirm napıyim
yok canım yanlış hatırlamıyorsun evet selbu izmirde oturuyor bende istanbuldayım ben bebeğinin şekerlerini yapıp gönderirim belki ankaraaya sen sağlıklı bi hamilelik geçir hayırlısıyla kucağına alda nuray teyzesi ona neler yapacak bi gör:)
bende evrimin bu sözüne katılıyorum canım RABBİM sana da bu sabrının ve takvanın karşılığını verecek inşallah
ayy canım deme öle RABBİM ayırma diye dua et çünkü ALLAHÜ TEALA KMİ BENDEN ÇOK SEVERSEN ONU SENDEN ALIRIM DİYOR... ALLAH korusun canım benim inşallah akran olurlar canım benim bu arkadaşlığımızı ilerletiriz bizde
canım bende bilmiyorum işte onun tahlillerine hiç bakılmadı işe bahsettiğim devlet hastanesindeki dr bize başladı bir defa hamile kalmışsın demekki yumurtluyorsun demekki yumurtan çatlıyor demekki eşinin spermi döllüyor demekki tutunuyor falan diye bi başladı bir sinir oldu ama düşük yaptım diyorum demekki bi problemim var falan filan dedi işte böle
Kızlar utandırmayın, hiçbirşeye gerek yok, sizin varlığınız yeter, en güzel hediye. Moral kaynağınısınız...yok canım yanlış hatırlamıyorsun evet selbu izmirde oturuyor bende istanbuldayım ben bebeğinin şekerlerini yapıp gönderirim belki ankaraaya sen sağlıklı bi hamilelik geçir hayırlısıyla kucağına alda nuray teyzesi ona neler yapacak bi gör:)
haverim maşalah subhanallahçok maharetlisin bir yandan kıyafetler bir yandan şekerler oh evrim yaşadı.nasıl şeker yapıyon kız o çubuklulardanmı .bende bişeyler yaparım o halde bebeğimiz kışın doğacağına göre kazak falanmı örsem hiçde becerememki :)) en iyisi hazır alır gönderirirm napıyim
bende evrimin bu sözüne katılıyorum canım RABBİM sana da bu sabrının ve takvanın karşılığını verecek inşallah
ayy canım deme öle RABBİM ayırma diye dua et çünkü ALLAHÜ TEALA KMİ BENDEN ÇOK SEVERSEN ONU SENDEN ALIRIM DİYOR... ALLAH korusun canım benim inşallah akran olurlar canım benim bu arkadaşlığımızı ilerletiriz bizde
Kızlar utandırmayın, hiçbirşeye gerek yok, sizin varlığınız yeter, en güzel hediye. Moral kaynağınısınız...yok canım yanlış hatırlamıyorsun evet selbu izmirde oturuyor bende istanbuldayım ben bebeğinin şekerlerini yapıp gönderirim belki ankaraaya sen sağlıklı bi hamilelik geçir hayırlısıyla kucağına alda nuray teyzesi ona neler yapacak bi gör:)
kızlar bu ay belki adet olmam diyodum ama cuma günü akşama doğru oldum tüp bebek tutmadıktan sonra doktor 3 ay sonra gel dondurulmuşlarla deneyelim demişti bu ay 3 ay oldu yarın açıp sorucam ne zaman başlıyoruz tedaviye diye çok heyecanlıyım çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacam diye üzülüyorum napacam bilmiyorum Allah yardım etsin.Nolur bana dua edin bu sefer tutsun
kızlar bu ay belki adet olmam diyodum ama cuma günü akşama doğru oldum tüp bebek tutmadıktan sonra doktor 3 ay sonra gel dondurulmuşlarla deneyelim demişti bu ay 3 ay oldu yarın açıp sorucam ne zaman başlıyoruz tedaviye diye çok heyecanlıyım çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacam diye üzülüyorum napacam bilmiyorum Allah yardım etsin.Nolur bana dua edin bu sefer tutsun
yok canım yanlış hatırlamıyorsun evet selbu izmirde oturuyor bende istanbuldayım ben bebeğinin şekerlerini yapıp gönderirim belki ankaraaya sen sağlıklı bi hamilelik geçir hayırlısıyla kucağına alda haver teyzesi ona neler yapacak bi gör:)
Kızlar utandırmayın, hiçbirşeye gerek yok, sizin varlığınız yeter, en güzel hediye. Moral kaynağınısınız...
canım benin utanacak ne var ki içimizden geliyor tatlım sende durumlar nasıl canım bulantıların falan arttı mı tatlım iiyisindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?