• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

nidaycım hikayeni paylaşırmısın bizimle ? ne kadar zamandır bebek bekliyosun problem neydi neler kullandın ..paylaşmak istersen tabi..:34:

selbucum slamün aleyküm canım nasılsın kaç gündür giremiyordum kardeşlerimle falan vakit geçirdim benim bu ay olmadı yaa reglim geldi ama iyi bi tarafı var gününden 1 gün sonra geldi yani eski gününden 22. günümde oldum üzüldüm ama geçen ayki kadar değil ne yapalım kısmet değilmiş ben duamda özellikle senin ve evrim iiçin istemiştim RABBİM evrime nasip etti inşallah sırada biz varızdır

evrimcim canım senin de RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin çok sevindim ve çok şaşırdım yıllar sonra demi vay bee birde şu kürlere falan bende inanıyorum RABBİM her nimetinde bi şifa saklamış en son hangi kürleri yapmıştın bu ay bende yapayım bari hem eşime hem kendime:)

Canım haverim Rabbim tez vakitte inşalahh sanada taddırsın bu duyguyu adetin bitttikten sonra senin haberinin alalım inşallahhh.ve sırayla hepimizin hamilelik haberini alalım Rabbim bizede annelik duygusunu taddırsın inşallah.bende evrime çok şaşırdım inşallah Allah kucağınada sağsalim almayı nasip eder inşallah .hepinizi çok seviyorum.Allahım inşallah açılan ellerimizi kapısından boş çevirmez.

Canlarım amin inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım. Darısı sizlere inşallahhhhh!!! Haverim kendime bir ay soğan kürü yaptım, ben de sıkıntı yoktu ama rahmi doğuma hazırlıyor dediler. Eşime de 2 ay keçiboynuzu yaptım. Soğan kürünü yaptığım ay değil sonraki ay hamile kaldım. Ama eşimde sıkıntı olduğu için bizde keçiboynuzu kürünün daha etkin olduğunu düşünüyorum cnm.

kızlarrr toplu duaya katılacakmısınız perşembe geceleri melekler yeryüzüne inermiş inşallah bizim dualarımızada amin derler.ben 11de seccademde dua edecem hepiniz için.Rabbim kabul eder inşallah.

Canım Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Ben de cuma vakti Kur'an okuyacağım, sizler için de dua edeceğim.

Eüzübillahimineşşeytaniracimbismillahirrahmanirrahim

Ey büyük Allahım listede adı geçen bütün arkadaşlarımıza senin katından hayırlı bi evlat nasip edersin inşallahh

evrim şükürler olsun topiğimizin ilk hamilesi:nazar::nazar:
niday bi mucize oldu rabbimden hamilelik haberini aldık :nazar::nazar:
haver tez vakitte hayırlı bir evladı olur inşallah:49:
selbu tez vakitte hakkımda hayırlı olan bir evladım olur inşallah:49:
siyahkuğu tez vakitte hakkında hayırlı olan bir evladı olur inşallah:49:

HAMİLELERİMİZ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA..HAMİLE KALMAK İSTEYENLER İÇİNDE SENİN O YÜCE KATINDAN TERTEMİZ NESİLLER NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİZE SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER,ŞÜPHESİZKİ DUALARI İŞİTENSİN .AMİNNNN

Amin!!! Allah razı olsun canım, ağzına sağlık...

Canım haverim Rabbim tez vakitte inşalahh sanada taddırsın bu duyguyu adetin bitttikten sonra senin haberinin alalım inşallahhh.ve sırayla hepimizin hamilelik haberini alalım Rabbim bizede annelik duygusunu taddırsın inşallah.bende evrime çok şaşırdım inşallah Allah kucağınada sağsalim almayı nasip eder inşallah .hepinizi çok seviyorum.Allahım inşallah açılan ellerimizi kapısından boş çevirmez.

canım bize de tatdırsın inşallah sanki benim hamile olmam imkansızmış gibi falan geliyor insan bekleyip sonucu hüsran görünce çok üzülüyor ama evrime hala inanamıyorum yaakaç senedir bekliyordu hayırlısıyla doğumunu da nasip eder inşallah canım

kızlar benim için dua eden herkezden ALLAH RAZI OLSUN...mucize oldu ve ben hamileyim bu hafta bende sizlere dua edicem bu gece yani...:nazar::emir_bebek:

bende hikayeni çok merak ettim canım yaa hayırlı uğurlu olsun bebişin:):nazar::nazar:

Allahıım ne büyüksün yarabbimm.Kızlarrrrr inanamıyorum size topiğimizin ikinci hamileside çıktı yarabbim edeilen dualarımızı kabul ettiğin için şükürler olsun sırayla bizlerde hamilelik haberlerimizi yazarız burdan size inşallahhhh.Maşalah Rabbim kucağınada almayı nasip eder inşalahh:nazar::nazar::nazar:.Ama ben size demedimmi toplu duada keramet var diyee.Topluca yağmur duasına çıkıyo insanlar ertesi günü yağmur yağıyo.Toplu duaya devam edelim hepimize dua edeliim yine..Ben bu gece ettim yine saat tam 11de rabbim kabul eder inşallahh.

Haverim bak kızcelerim sırasıyla haberlerini veriyolar tez vakitte sende de bekliyorum.ALLAHIIIM NE BÜYÜKSÜN YARABBİMM BİZLEREDE ANNELİK DUYGUSUNU TADIRIRSIN İNŞALLAHHHH.

Eüzübillahimineşşeytaniracimbismillahirrahmanirrahim

Ey büyük Allahım listede adı geçen bütün arkadaşlarımıza senin katından hayırlı bi evlat nasip edersin inşallahh

evrim şükürler olsun topiğimizin ilk hamilesi:nazar::nazar:
niday bi mucize oldu rabbimden hamilelik haberini aldık :nazar::nazar:
haver tez vakitte hayırlı bir evladı olur inşallah:49:
selbu tez vakitte hakkımda hayırlı olan bir evladım olur inşallah:49:
siyahkuğu tez vakitte hakkında hayırlı olan bir evladı olur inşallah:49:

HAMİLELERİMİZ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA..HAMİLE KALMAK İSTEYENLER İÇİNDE SENİN O YÜCE KATINDAN TERTEMİZ NESİLLER NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİZE SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER,ŞÜPHESİZKİ DUALARI İŞİTENSİN .AMİNNNN

canımmm benim ALLAH razı olsun ağzına sağlık ALLAH razı olsun senden de RABBİM hayırlısıyla en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah:)göbüşlerimiz doluverir:)

Canlarım amin inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım. Darısı sizlere inşallahhhhh!!! Haverim kendime bir ay soğan kürü yaptım, ben de sıkıntı yoktu ama rahmi doğuma hazırlıyor dediler. Eşime de 2 ay keçiboynuzu yaptım. Soğan kürünü yaptığım ay değil sonraki ay hamile kaldım. Ama eşimde sıkıntı olduğu için bizde keçiboynuzu kürünün daha etkin olduğunu düşünüyorum cnm.
canım tekrar hayırlı olsun RABBİM tamamına erdirsin:nazar::nazar:

kızlar benım buyuk kıstım vardı sogan suyu sayesınde atım daha ılk ayda sımdı adetımın 5 cı gunu yarın yanı yıne baslıyıcam ıcmeye de pco yum ve ıgne sayesınde adet oldum yarın 5 cı gunu ve cyclo progynova kullanmaya baslıyıcam cok kısı bu ılacı kullanırken hamıle kalmıs sızın bılgınız var mı kızlar:(

ben de öğretmenim ben de bu aralar olsun istiyordum geçen sene bu sıralarda başlamıştık çalışmaya ama hala tık yok...

Ayy cnm üzüldüm senin adına. Kür mür yapmadın mı? ben hergün civanperçemi içiyorum aslanpençesi kürüne başladım ve hayıt tohumu da aldım hepsini nasıl içcem bilemyorum :( ama yapmam gerekiyor. Gelecek ayda soğan kürüne başlamayı düşünüyorum

Ayy cnm üzüldüm senin adına. Kür mür yapmadın mı? ben hergün civanperçemi içiyorum aslanpençesi kürüne başladım ve hayıt tohumu da aldım hepsini nasıl içcem bilemyorum :( ama yapmam gerekiyor. Gelecek ayda soğan kürüne başlamayı düşünüyorum

yok canım ben kendime bişey yapmadım ben de sorun yok diye yapsam mı acaba ?eşimde sorun var benim keçiboynuzu kürü yapıyoruz ona.soğan kürünü ben de düşünüyorum

Kızlar bu perşembe gecesi tekrar toplu dua yapalım Rabbimizden kucaklarımıza hayırlı evlatlar isteyelim.Ama aynı anda seccade de olalım geçen hafta kimi arkadaş çabuk bitirdi kimi geç kaldı Allah nasip ederse saat tam 11de 2 rekat namaz kılalım ve ellerimizi semaya açıp dua edelim hepimiz aynı anda .Namazdan önce yine geçen haftaki gibi yasi okuyalım, meryem suresini okuyalım,istiğfar çekelim,Sevgili peygamberimize salavat gönderelim ama saat tam 11de seccadenizde namazımıza başlayalım sonrada duamızı edelim ne dersiniz aynı anda topluca edelim duamızı..Katılacak olanlar beğensizler

Ey ALLAHIM, Senin O Yüce Katından Tertemiz Evlatlar İstiyoruz Şüphesizki Duaları İşitensin .AMİNN

Katılamadım ben Selbu, niyetliydim ama çalıştım o akşam.Eve de geç geldim.Kısmet olmadı yani.Siz ettiyseniz Allah kabul etsin. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla Rabbim evlatlarımıza kavuşturur bizi.
Kızlar, inşallah haftaya katılırım.Yine toplu dua edersek iyi olacağına inanıyorum ben.Hepinizi kocaman öpüyorum.

haverim evrimim Allah hepimizden razı olsun sizleri çoookk seviyorum canlarım benim .Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşalaahhhh

Katılamadım ben Selbu, niyetliydim ama çalıştım o akşam.Eve de geç geldim.Kısmet olmadı yani.Siz ettiyseniz Allah kabul etsin. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla Rabbim evlatlarımıza kavuşturur bizi.
Kızlar, inşallah haftaya katılırım.Yine toplu dua edersek iyi olacağına inanıyorum ben.Hepinizi kocaman öpüyorum.

olsun canım müsait olsan katılırdın biliyorum canın sağolsun rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.yapalım yine toplu dua bence her perşembe gecesi yapalım nasip olursa inşallah.

canlarım çok olumsuz tecrübelerim var inanın ama çok açık yazamıyorum düşükler vs. üzücü anılar... inanın Allah nasip edince oluyor 6 yıldır hiç korunmuyorum ben mucize bir hamilelik yani ... Rabbim tez zamanda sizlerede hayırlı , sağlıklı birer bebiş nasip eder evlerimize cennet kokusunu nasip eder inşallah :emir_bebek: bu arada ben bebek resimlerine bakmanın veya bebek sevmenin hormonlar üzerinde çok olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum vede duanın gücü ...:74:

canlarım çok olumsuz tecrübelerim var inanın ama çok açık yazamıyorum düşükler vs. üzücü anılar... inanın Allah nasip edince oluyor 6 yıldır hiç korunmuyorum ben mucize bir hamilelik yani ... Rabbim tez zamanda sizlerede hayırlı , sağlıklı birer bebiş nasip eder evlerimize cennet kokusunu nasip eder inşallah :emir_bebek: bu arada ben bebek resimlerine bakmanın veya bebek sevmenin hormonlar üzerinde çok olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum vede duanın gücü ...:74:

Niday, şimdi o tecrubelerin çok geride kaldı inşallah. Bence artık tadını çıkar hamileliğinin.Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Duaya hep devam. Ben de olumlu etkisine inanıyorum.
Ayrıca çok sevindim senin hamileliğine, su okuduklarından sonra. Hep mutlu ol inşallah.:nazar:

yok canım ben kendime bişey yapmadım ben de sorun yok diye yapsam mı acaba ?eşimde sorun var benim keçiboynuzu kürü yapıyoruz ona.soğan kürünü ben de düşünüyorum

Canım eğer sende sorun yoksa, soğan kürünü sadece 1 ay uygula, ben öyle yaptım. Sakın incir kürü uygulama. Sitede okuduğum birçok arkadaşta kist yaptı. Yumurtlama sorunu olmayan kişilerde incir kürü kist yapıyormuş

Canım eğer sende sorun yoksa, soğan kürünü sadece 1 ay uygula, ben öyle yaptım. Sakın incir kürü uygulama. Sitede okuduğum birçok arkadaşta kist yaptı. Yumurtlama sorunu olmayan kişilerde incir kürü kist yapıyormuş

evrimcim tekrar hayırlı olsun bebeğin darısı bizlere inşallah .evet ben de soğan kürünü yapmayı düşünüyorum .yumurtlama günüm geçti şimdi başlasam bişey olurmu yani hamile falan kaldıysam olur ya..

evrimcim tekrar hayırlı olsun bebeğin darısı bizlere inşallah .evet ben de soğan kürünü yapmayı düşünüyorum .yumurtlama günüm geçti şimdi başlasam bişey olurmu yani hamile falan kaldıysam olur ya..

Canım ben bu forumun ilk sayfasından bir yazı paylaştım, onu okursan o yazı dr. Saraçoğlunun sitesinden sıkça sorulan sorular kısmından alıntı. Orada birşey olmaz yazıyor ama eğer için rahat etmiyorsa şimdi başlama. O yazıya da bir bak, Saraçoğlunun sitesinde sıkça sorulan sorulara da.

Amin canım, inşallahhhhh!!! Biz de seni çok seviyoruz, dualarımdasınız...

slm canım nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik bakalım bulantıların falan var mı? bu arada başka hangi topiklere giriyorsun bende takip edeyim selbucum sende yaz onlara da bakayım hadi kızlar hepinizi çoookkk öpüyorum iyi akşamlar:)

Back