• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

NEE DİYOSUNUNNN EVRİMİMİMMM CİDDİ OLAMASSIN ŞÜKÜRRLER OLSUN ALLAHAA HAMD OLSUN NE GÜZEL BİR HABER ALLAHIM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH KALP ATIŞLARINIDA DUYMAYI NASİP EDER İNŞALAHHHH ÇOK ŞÜKÜR ÇOOKKK AYY BENDE İNANAMIYORUM YAA :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin Selbum!! Çok teşekkürler. Çok garip hala algılayamadım.Allah sizlere de nasip eder inşallah bunu canı gönülden istiyorum. Burası bebek haberleri ile dolar inşallah.

Canım bu arada bu kürlerin şifasına da inandım ben, çok abartmadıkça gerçekten etkililer.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.

canım benim çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin. çok mutlu oldum senin adına.

Kızlar çok üzgünüm. Ailevi sorunlarım oldu ve maalesef ovulasyon günümü geçirdm. 2 gün önce mutlaka iişki olması gerekirdi ama olmadı. Çok üzgünm ondan önceki günler değerlendirdik ama 4 gündür faaliyet yok. Bu ay mutlaka istiyordum. YIKILDIM :((( hiç ümidm yok :(

Kızlar çok üzgünüm. Ailevi sorunlarım oldu ve maalesef ovulasyon günümü geçirdm. 2 gün önce mutlaka iişki olması gerekirdi ama olmadı. Çok üzgünm ondan önceki günler değerlendirdik ama 4 gündür faaliyet yok. Bu ay mutlaka istiyordum. YIKILDIM :((( hiç ümidm yok :(

Canım sıkma canını, olacağı varsa olur. Sperm rahimde 5 güne kadar yaşıyormuş. Olmazsa da vardır bir hayır, bir sonraki aya olur, hayırlısı. Neden illaki bu ay?

kızlar soğan kürünü yapmak istiyorum ama ben erken yumurtluyorum.ağdetten 10 gün sonra başlanması gerekiyodu değilmi.gebelik olursa üstüne bilmeden soğan kürü uygularsak bi zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı

Canım sıkma canını, olacağı varsa olur. Sperm rahimde 5 güne kadar yaşıyormuş. Olmazsa da vardır bir hayır, bir sonraki aya olur, hayırlısı. Neden illaki bu ay?

Cnm ben öğretmenim. Okul zamanı hamile kalırsam izin hakkı veriyorlar ve çocuğumu rahatlıkla büyütürüm. O yüzden bu aralar istiyorum. İnş olur. Offff yarın progestron testi yaptırcam adetmin 21.günü acaba yarın belli olurmu hamile kalıp kalmadığım nedersiniz?

ben de öğretmenim ben de bu aralar olsun istiyordum geçen sene bu sıralarda başlamıştık çalışmaya ama hala tık yok...

kızlar soğan kürünü yapmak istiyorum ama ben erken yumurtluyorum.ağdetten 10 gün sonra başlanması gerekiyodu değilmi.gebelik olursa üstüne bilmeden soğan kürü uygularsak bi zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı

Canım bu konu başlığının ilk sayfasından benim paylaştığım bir yazı var, eğer onu okursan sorularına yanıt bulabilirsin.

Cnm ben öğretmenim. Okul zamanı hamile kalırsam izin hakkı veriyorlar ve çocuğumu rahatlıkla büyütürüm. O yüzden bu aralar istiyorum. İnş olur. Offff yarın progestron testi yaptırcam adetmin 21.günü acaba yarın belli olurmu hamile kalıp kalmadığım nedersiniz?

ben de öğretmenim ben de bu aralar olsun istiyordum geçen sene bu sıralarda başlamıştık çalışmaya ama hala tık yok...

Kızlar bu konuya tamamen yabancıyım ama Rabbim gönlünüze göre versiin inşallahhh!!

Kızlar bu perşembe gecesi tekrar toplu dua yapalım Rabbimizden kucaklarımıza hayırlı evlatlar isteyelim.Ama aynı anda seccade de olalım geçen hafta kimi arkadaş çabuk bitirdi kimi geç kaldı Allah nasip ederse saat tam 11de 2 rekat namaz kılalım ve ellerimizi semaya açıp dua edelim hepimiz aynı anda .Namazdan önce yine geçen haftaki gibi yasi okuyalım, meryem suresini okuyalım,istiğfar çekelim,Sevgili peygamberimize salavat gönderelim ama saat tam 11de seccadenizde namazımıza başlayalım sonrada duamızı edelim ne dersiniz aynı anda topluca edelim duamızı..Katılacak olanlar beğensizler

Ey ALLAHIM, Senin O Yüce Katından Tertemiz Evlatlar İstiyoruz Şüphesizki Duaları İşitensin .AMİNN

HAYRLI ÇOCUK VE NESİL İÇİN KUR’AN-I KERİM’DE GEÇEN DUALAR

Bebek sahibi olmayı düşünmeye başladıktan sonra bir araştırma yapmıştım.Acaba Rabbimiz Yüce Kuran-ı Kerimde hayırlı bir çocuk ve nesil için nasıl dua etmemizi istiyordu.Bu dualar Kuranı kerimin tamamında yer alan Çocuk isteme duaları.Eğer Bebeğiniz olmasını istiyorsanız her an bu cümlelerle dua edin.Özellikle tüp bebek aşamasındakiler bu duaları sık sık tekrarlamalılar.Allah c.c. en güzelini nasib eder İnşallah.

(arapçaları için tıklayın:iskenderpaşa)

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin"

Ali İmran Suresi – 38

Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.

A'raf Suresi – 189

"Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur."

İbrahim Suresi - 40

Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.)

Furkan Suresi – 74

"Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der.

(Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı)

Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89

"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti.

Saffat Suresi – 100

Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

selbucum slamün aleyküm canım nasılsın kaç gündür giremiyordum kardeşlerimle falan vakit geçirdim benim bu ay olmadı yaa reglim geldi ama iyi bi tarafı var gününden 1 gün sonra geldi yani eski gününden 22. günümde oldum üzüldüm ama geçen ayki kadar değil ne yapalım kısmet değilmiş ben duamda özellikle senin ve evrim iiçin istemiştim RABBİM evrime nasip etti inşallah sırada biz varızdır

evrimcim canım senin de RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin çok sevindim ve çok şaşırdım yıllar sonra demi vay bee birde şu kürlere falan bende inanıyorum RABBİM her nimetinde bi şifa saklamış en son hangi kürleri yapmıştın bu ay bende yapayım bari hem eşime hem kendime:)

selbucum slamün aleyküm canım nasılsın kaç gündür giremiyordum kardeşlerimle falan vakit geçirdim benim bu ay olmadı yaa reglim geldi ama iyi bi tarafı var gününden 1 gün sonra geldi yani eski gününden 22. günümde oldum üzüldüm ama geçen ayki kadar değil ne yapalım kısmet değilmiş ben duamda özellikle senin ve evrim iiçin istemiştim RABBİM evrime nasip etti inşallah sırada biz varızdır

evrimcim canım senin de RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin çok sevindim ve çok şaşırdım yıllar sonra demi vay bee birde şu kürlere falan bende inanıyorum RABBİM her nimetinde bi şifa saklamış en son hangi kürleri yapmıştın bu ay bende yapayım bari hem eşime hem kendime:)

Canım haverim Rabbim tez vakitte inşalahh sanada taddırsın bu duyguyu adetin bitttikten sonra senin haberinin alalım inşallahhh.ve sırayla hepimizin hamilelik haberini alalım Rabbim bizede annelik duygusunu taddırsın inşallah.bende evrime çok şaşırdım inşallah Allah kucağınada sağsalim almayı nasip eder inşallah .hepinizi çok seviyorum.Allahım inşallah açılan ellerimizi kapısından boş çevirmez.

kızlarrr toplu duaya katılacakmısınız perşembe geceleri melekler yeryüzüne inermiş inşallah bizim dualarımızada amin derler.ben 11de seccademde dua edecem hepiniz için.Rabbim kabul eder inşallah.

kızlar benim için dua eden herkezden ALLAH RAZI OLSUN...mucize oldu ve ben hamileyim bu hafta bende sizlere dua edicem bu gece yani...:nazar::emir_bebek:

kızlar benim için dua eden herkezden ALLAH RAZI OLSUN...mucize oldu ve ben hamileyim bu hafta bende sizlere dua edicem bu gece yani...:nazar::emir_bebek:

Allahıım ne büyüksün yarabbimm.Kızlarrrrr inanamıyorum size topiğimizin ikinci hamileside çıktı yarabbim edeilen dualarımızı kabul ettiğin için şükürler olsun sırayla bizlerde hamilelik haberlerimizi yazarız burdan size inşallahhhh.Maşalah Rabbim kucağınada almayı nasip eder inşalahh:nazar::nazar::nazar:.Ama ben size demedimmi toplu duada keramet var diyee.Topluca yağmur duasına çıkıyo insanlar ertesi günü yağmur yağıyo.Toplu duaya devam edelim hepimize dua edeliim yine..Ben bu gece ettim yine saat tam 11de rabbim kabul eder inşallahh.

Haverim bak kızcelerim sırasıyla haberlerini veriyolar tez vakitte sende de bekliyorum.ALLAHIIIM NE BÜYÜKSÜN YARABBİMM BİZLEREDE ANNELİK DUYGUSUNU TADIRIRSIN İNŞALLAHHHH.

Eüzübillahimineşşeytaniracimbismillahirrahmanirrahim

Ey büyük Allahım listede adı geçen bütün arkadaşlarımıza senin katından hayırlı bi evlat nasip edersin inşallahh

evrim şükürler olsun topiğimizin ilk hamilesi:nazar::nazar:
niday bi mucize oldu rabbimden hamilelik haberini aldık :nazar::nazar:
haver tez vakitte hayırlı bir evladı olur inşallah:49:
selbu tez vakitte hakkımda hayırlı olan bir evladım olur inşallah:49:
siyahkuğu tez vakitte hakkında hayırlı olan bir evladı olur inşallah:49:

HAMİLELERİMİZ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA..HAMİLE KALMAK İSTEYENLER İÇİNDE SENİN O YÜCE KATINDAN TERTEMİZ NESİLLER NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİZE SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER,ŞÜPHESİZKİ DUALARI İŞİTENSİN .AMİNNNN

Back