• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

kızlarrr listede yazdığım gibi abdest alıp namaz kılalım istiğfar çekelim salavat çeklim yasin okuyalım meryem suresini okuyalım tesbihatları çekelim halik bari musavvir

beni de yazın dua listesine bayanlar ne güzel birbirimiz için dua etmemiz Rabbim kabul eder inş.

canım benim duamıza başlayalım listeye eklerim seni bundan sonra yine dualar ederiz hep birliktee.Ayrıca yanlışlık olmasın bu gece yapıyoruz duayı ben başlıyorum şimdiii bitiren arkadaşlar mutlaka yazın buraya

ALLAHIN SELAMI RAHMETİ BEREKETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN arkadaşlarım benim ben namazımı kıldım duamı ettim tesbihlerimiokudum kuranı mı da okudum dua mı ettim ama dua da tam konsantre olamadım iki günüm baya yorucu ve sıkıntılı geçti çünkü hepinizi yüreklerinizden öpüyorum rabbim yine de kabul eder inşallah ertesi sabaha yepyeni başlayalım inşallah ALLAHIN selamıyla...::)

Amin Allahın rahmeti ve bereketi hepimizin üstüne cümlemizin üstüne olsun İNŞALAHHH.Allah kabul etsin haverim ağzına yüreğine sağlık.Ben de dualarımı yaptım kuranımı okudum tesbihlerimi çektim toplu duaya katılan bütün kardeşlerime ve canı gönülden evlat isteyen herkeze dualar ettim Rabbim kabul eder inşallah.

ALLAHIM SANA BU MÜBAREK CUMA GECESİ AÇILAN BÜTÜN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME ALLAHIM GÜNAHLARIMIZI AFFET BİZLERİ BAĞIŞLA CENNETİNE NASİP ET CEHENNEM AZABINDAN SEN KORU ESİRGE BİZİ.YARRABİİM HAYIRLI MÜJDELİ HABERLER NASİP ET BİZLERE İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR VERİRSİN BİZLERE İNŞALLAH BİZLEREDE EVLAT SEVGİSİ NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİR DAHAKİ SENEYE ANNELER GÜNÜNE BİZLERDE EVLATLARIMIZ KUCAĞIMIZDA GİRERİZ .YARRABBİM BİZLER ÇARESİSİZ BİZLERE YARDIM ET SEN BÜYÜKSÜN OL DEDİĞİN HERŞEY OLUR İNŞALAHH BU GECEDE HZ. MUHAMMED S.A.V. PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR DOĞURMAMIZI KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDERSİN.ŞÜPHESİZKİ DUALAR İŞİTENSİN .AMİNNNNN

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim,

Cuma gecesi Allahın izniyle yaptığımız duaya katılan arkadaşlarımız inşallah teker teker birbirimize sevinçli haberleri veriririz

haver
evrim
niday
siyahkuğu
selbu
pınar
betül
suzan
sahin83
pervane88
picasso
rozella
rowina

Ey Rabbim Bize Senin O Yüce Katından Tertemiz Hayırlı Bir Nesil İhsan Et Şüphesizki Gücün Herşeye Yetendir.AMİNN..

ismi geçen geçmeyen kim varsa biz dualarımızı tüm evlat hasreti çekenler için yaptık rabbim tez vakiite kucaklarımızı doldurur inşallah.Allahım toplu duamızı kabul eyle.AMİNN..

evde 11-12 arası bir köşeye çekilp ellerimizi açıp içten yakaralım hem kendimiz hem hepimiz için duanın açmayacağı kapı yok...yeterki buna inanalım ayrıca yarın gece saat 11 gibi buradan start verelim abdest alıp iki reket namaz kılıp yalvaralım O'ki cömerttir merhamet sahibidir...ayrıca toplu dualarda farklı şehirlerden aynı frekansta buluşmak çok önemli melekler amin desin inşallah...[/QUOT

canım yaa keşke perşembeyi cumaya bağlayan gece yazsaydım yanlış anlamışın üzüldüm :( cuma gecesi derken perşembe akşamından bahsetmiştim öyle derlerya.cuma gecesi yapsak cumartesi gecesine bağğlayan gece oluyo .olsun Allah büyük açılan elleri ne zaman olursa olsun boş çevirmez sen yinede et duanı.

Ben de kendi çapımda dualarımı okudum, namazımı kıldım. Rabbim kabul etsin, eksiklerimi meleklerine tamamlatsın inşallah. Açılan ellerimiz geri çevrilmesin, seneye anneler gününe evlatlarımızla girelim inşallah.Duaya katılan herkese teşekkür ederim kendi adıma.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Amin Allahın rahmeti ve bereketi hepimizin üstüne cümlemizin üstüne olsun İNŞALAHHH.Allah kabul etsin haverim ağzına yüreğine sağlık.Ben de dualarımı yaptım kuranımı okudum tesbihlerimi çektim toplu duaya katılan bütün kardeşlerime ve canı gönülden evlat isteyen herkeze dualar ettim Rabbim kabul eder inşallah.

ALLAHIM SANA BU MÜBAREK CUMA GECESİ AÇILAN BÜTÜN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME ALLAHIM GÜNAHLARIMIZI AFFET BİZLERİ BAĞIŞLA CENNETİNE NASİP ET CEHENNEM AZABINDAN SEN KORU ESİRGE BİZİ.YARRABİİM HAYIRLI MÜJDELİ HABERLER NASİP ET BİZLERE İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR VERİRSİN BİZLERE İNŞALLAH BİZLEREDE EVLAT SEVGİSİ NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİR DAHAKİ SENEYE ANNELER GÜNÜNE BİZLERDE EVLATLARIMIZ KUCAĞIMIZDA GİRERİZ .YARRABBİM BİZLER ÇARESİSİZ BİZLERE YARDIM ET SEN BÜYÜKSÜN OL DEDİĞİN HERŞEY OLUR İNŞALAHH BU GECEDE HZ. MUHAMMED S.A.V. PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR DOĞURMAMIZI KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDERSİN.ŞÜPHESİZKİ DUALAR İŞİTENSİN .AMİNNNNN

canım benim ALLAH razı olsun RABBİM inşallah kabul edecek dualarımızı buna canu gönülden inanıyorum çünkü resulullah (sas) ALLAH KABUL ETMEYECEĞİ DUAYI KULUNUN DİLİNE VERMEZ BUYURUYOR .... YİNE ALLAHU TEALA DA BİR AYETİ KERİMEDE MEALEN BEN KULUMUN DUASINI GERİ ÇEVİRMEKTEN UTANIRIM BUYURUYO İNŞALLAH açılan ellerimiz boş dönmeyecek

Ben de kendi çapımda dualarımı okudum, namazımı kıldım. Rabbim kabul etsin, eksiklerimi meleklerine tamamlatsın inşallah. Açılan ellerimiz geri çevrilmesin, seneye anneler gününe evlatlarımızla girelim inşallah.Duaya katılan herkese teşekkür ederim kendi adıma.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

canım anneler günü demi insanın bi burukluğu oluyor ister istemez RABBİM büyüktür canım dualarımızı kabul edecek iiinnşllah

Kızlar Rabbim dualarınızı kabul etsib, muradınızı versin inşallah. Ben size katılamadım, yatak döşek yattım. Şuan çok da iyi değilim ama daha iyiyim. İnşallah iyişince ben de hepimiz için dua edeceğim. Bu geceden mahrum kaldım ama kısmet değilmiş.

Kızlar Rabbim dualarınızı kabul etsib, muradınızı versin inşallah. Ben size katılamadım, yatak döşek yattım. Şuan çok da iyi değilim ama daha iyiyim. İnşallah iyişince ben de hepimiz için dua edeceğim. Bu geceden mahrum kaldım ama kısmet değilmiş.

Kızlar Rabbim dualarınızı kabul etsib, muradınızı versin inşallah. Ben size katılamadım, yatak döşek yattım. Şuan çok da iyi değilim ama daha iyiyim. İnşallah iyişince ben de hepimiz için dua edeceğim. Bu geceden mahrum kaldım ama kısmet değilmiş.[/QU

sağol evrimim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalahh.sende iyileş bu önümüzdeki perşembe gecesi bir daha toplu dua edelim ama bu sefer yine tam 11de herkez seccadesiinin üstünde namaza dursun hepbirlikte ellerimizi semaya açalım olurmu.

bacım aynı zaman evlenmişiz ve aynı başlıktayız :) inş tez zamanda hamile kalırız ve sağlıklı hayırlı evlatlrımız olur.. Bende artık bunaldım aydır uğraşyoz tık yok.

sağol evrimim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalahh.sende iyileş bu önümüzdeki perşembe gecesi bir daha toplu dua edelim ama bu sefer yine tam 11de herkez seccadesiinin üstünde namaza dursun hepbirlikte ellerimizi semaya açalım olurmu.

İnşallah canikom, Rabbim muradlarınız versin inşallah, açılan ellerinizi evlatla doldursun, dualarınızı kabul etsin inşaallah!!!

Son düzenleme:
bacım aynı zaman evlenmişiz ve aynı başlıktayız :) inş tez zamanda hamile kalırız ve sağlıklı hayırlı evlatlrımız olur.. Bende artık bunaldım aydır uğraşyoz tık yok.

Hadi canım, ne güzel bir raslantı. Biz de evlendik evleneli deniyoruz canım bizde de tık yok. Hayırlısı Rabbimden...

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.

Tebrik ederim, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar:

NEE DİYOSUNUNNN EVRİMİMİMMM CİDDİ OLAMASSIN ŞÜKÜRRLER OLSUN ALLAHAA HAMD OLSUN NE GÜZEL BİR HABER ALLAHIM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH KALP ATIŞLARINIDA DUYMAYI NASİP EDER İNŞALAHHHH ÇOK ŞÜKÜR ÇOOKKK AYY BENDE İNANAMIYORUM YAA :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back