Tebrik ederim, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.
NEE DİYOSUNUNNN EVRİMİMİMMM CİDDİ OLAMASSIN ŞÜKÜRRLER OLSUN ALLAHAA HAMD OLSUN NE GÜZEL BİR HABER ALLAHIM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHH KALP ATIŞLARINIDA DUYMAYI NASİP EDER İNŞALAHHHH ÇOK ŞÜKÜR ÇOOKKK AYY BENDE İNANAMIYORUM YAA
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
canım benim çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin. çok mutlu oldum senin adına.
Kızlar çok üzgünüm. Ailevi sorunlarım oldu ve maalesef ovulasyon günümü geçirdm. 2 gün önce mutlaka iişki olması gerekirdi ama olmadı. Çok üzgünm ondan önceki günler değerlendirdik ama 4 gündür faaliyet yok. Bu ay mutlaka istiyordum. YIKILDIM(( hiç ümidm yok
Canım sıkma canını, olacağı varsa olur. Sperm rahimde 5 güne kadar yaşıyormuş. Olmazsa da vardır bir hayır, bir sonraki aya olur, hayırlısı. Neden illaki bu ay?
kızlar soğan kürünü yapmak istiyorum ama ben erken yumurtluyorum.ağdetten 10 gün sonra başlanması gerekiyodu değilmi.gebelik olursa üstüne bilmeden soğan kürü uygularsak bi zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı
Cnm ben öğretmenim. Okul zamanı hamile kalırsam izin hakkı veriyorlar ve çocuğumu rahatlıkla büyütürüm. O yüzden bu aralar istiyorum. İnş olur. Offff yarın progestron testi yaptırcam adetmin 21.günü acaba yarın belli olurmu hamile kalıp kalmadığım nedersiniz?
ben de öğretmenim ben de bu aralar olsun istiyordum geçen sene bu sıralarda başlamıştık çalışmaya ama hala tık yok...
selbucum slamün aleyküm canım nasılsın kaç gündür giremiyordum kardeşlerimle falan vakit geçirdim benim bu ay olmadı yaa reglim geldi ama iyi bi tarafı var gününden 1 gün sonra geldi yani eski gününden 22. günümde oldum üzüldüm ama geçen ayki kadar değil ne yapalım kısmet değilmiş ben duamda özellikle senin ve evrim iiçin istemiştim RABBİM evrime nasip etti inşallah sırada biz varızdır
evrimcim canım senin de RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin çok sevindim ve çok şaşırdım yıllar sonra demi vay bee birde şu kürlere falan bende inanıyorum RABBİM her nimetinde bi şifa saklamış en son hangi kürleri yapmıştın bu ay bende yapayım bari hem eşime hem kendime:)
kızlar benim için dua eden herkezden ALLAH RAZI OLSUN...mucize oldu ve ben hamileyim bu hafta bende sizlere dua edicem bu gece yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?