• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

Canım sığınacak liman diye annemi yazdım sonra senin yazını gördüm, sığınacak limanımız Allah demişsin. Bunun elbetteki bir anlamı var, sığınacak tek liman var: Rabbimiz. Çok haklısın Haverim, daha önce de söylemiştim, Asr suresinde diyor ki:"Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla: 1.Asra andolsun; 2.Gerçekten insan, ziyandadır. 3. Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka." Allah razı olsun canlarım, Selbum, Haverim, sizi seviyorum...

canım benim bizde seni çok seviyoruz inşallah bu sefer RABBİM doktorun ilaçların vasıtasıyla hayırlı bebişler nasip eder size de selbuma daa bana da ve bizim gibi isteyen herkese de canım kuranı kerim okumana çok sevindim bu olayların bizi isyana götürmesinden kurtarır inşallah en azından herşeyin imtihan için olduğunu biliyoruz ve imtihanı geçme mücadelesi veriyoruz canlarım benim RABBİM hepimizin yardımcısı olsun

bn çok küçük bir ildeyim.en yakın bursa ve eskişehir var.birkaç ay daha beklicez bakalım.netten ovulasyon testi sipariş verdim birde ona bakalım blki yumurtlama günlerini tutturamadık.birde bnm iltihabım vardı 2 ay önce tedavi edildi ondanda kalamadım sanırım.eğer bi kaç ay daha kalamazsam eşimle birlikte esk.e gitmeyi düşünüyoruz.şimdi biraz maddiyat iyi değil.o zmn İNŞALLAH rahatlamış oluruz hem.

canım benim iltihabın varsa ilaçlaedan ziyade onu en ii yok etmenin yolu soğa küründen geçiyor ben sana soğan kürü kullanmanı tavsiye ediyorum

haklısınız kızlar takıntı yapmmak lazım kendimize zarar vermekten başka bişey yapmıyoruz.stres çok büyük bi düşman bütün organlara zararı var sabredelim hep birlikte birde toplu dua edelim benim bugün adetimin 3. günü bir iki güne kadar biter sizde adet değilseniz mübarek perşembe gecesi herbirimiz 1 yasin 100 ihlas 100 ya halik ,100 ya bari ,100 ya musavvir okuyalım
ne dersiniz perşembe gecesi saat belirliyelim aynı saatte topluca etmiş oluruz başka arkadaşlarda katılsın hayırlı evlat isteyen herkez ben tanıdıklarımada söylerim sizde söyleyin birbirimizin adını vererek dua edelim.toplu dua çok güzel bişey hangimizin birbirimize ettiği duanın kabul olacağı belli olmaz.geçen gün hangi şehir bilmiyorum ama topluca yağmur duasına çıktılar ertesi günü yağmur yağdı Allah çook büyük herşeye gücü yetendir. Rabbim edilen duaları geri çevirmiyo.okuyacaklar mutlaka yazsın.

canım benim ne de güzel düşünmüşsün tamam bu hafta yapalım inşallah bunu kız heyecanlandırdın beni başkası için edilen duaya melekler de amin dermiş ve rabbim o başkası için istiyor sende aynısını ona ver derlermiş bu yüzden baaşkalarına beddua etmemeye çalışın kızlar ALLAH korusun...

kızlar buarada salavat-ı şerifde çekmeliyiz en öenmlisi 100 tanede salavatı şerif çekelimki Rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hatırına dualarımızı kabul etsin.
Duamıza katılacak olan arkadaşlar bildirsin ona göre liste yapacam!

MÜBAREK CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAHTAN HAYIRLI EVLATLAR DİLEMEK İÇİN YAPACAĞIMIZ TOPLU DUADA ŞUNLARI YAPALIM ;

1.Abdest alıp 2 rekat Allah rızası için namaz kılalım
2.Yasin okuyalım,meryem suresi okuyalım
3.salavat-ı şerif çekelim 100 tane
4.yine dualarımızın kabulü için istiğfar edelim 100 tane (estağfirullah)
5.çekebildiğimiz kadar ya halik, ya bari , ya musavvir ismi şeriflerini çekelim
6.Canı gönülden evlat hasreti çeken kardeşlerimize içlerinde de bize Allahtan ellerimizi göğe kaldırıp hayırlı evlatlar dileyelim...

Allahım Bize Senin O Yüce Katından Tertemiz Soylar Nasiip Et ,ŞÜPHESİZKİ BÜTÜN DUALARI İŞİTENSİN.AMİNN..

evet canım katılıyorum sana ama ilk önce istiğfarlarımızı çakalim tam bir ihlasla ki önce günahlarımızdan arınalım ve rabbim günahsız kullarının dualarını daha çok kabul eder unutmayalım inşallah perşembe akşamı dualarda buluşalım:) saatini de güzel bi şekilde ayarlayalım canım 11 - 12 arası olabilir

kızlar yaa süpersiniz. birbirini hiç tanımayan insanların birbirlerine bu kadar içten davranmaları, birbirlerini desteklemeleri harika bir şey:) Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla :)

Canım eski spermogramları götürdük onlara baktı, değerler çok kötü değil dedi. Kan tahlili sormadı, istemedi de. Benim de aklıma sormak gelmedi. Sadece hafif bir varikosel var dedi, isterseniz bir dopler ultrason yaptırın dedi ama o da şart değil diye söyledi. İlaçlar çok fazla ama 3'ü vitamin (E vitamini), mineral (Se), protein yapıtaşı (L-Arginin). Endol de ağrı kesici, sanırım yan etkisi sperm sayısı arttırıcı. Clomenden çekindim ben biraz çünkü testesteronu arttırmak için verdi ama bazen yan etki olarak östrojeni arttırıyormuş. Trental ne işe yarıyor, bilmiyorum açıkcası. Clomen korkuttu beni sadece o kadar.

klomenden korkma kuzum çünkü neredeyse bütün ürologlar öneriyo benim eşimde kullandı 3 ay sperm sayısı bayağı arttı ama kalite artmadı .birde klomenin ilk zamanları isteksizlik yapıyo bir müddet sonra geçiyo ama sizin bayağı vitamininz var belki sizde böyle bir sorun olmaz.sizin haplar işe yarayacakmış gibime geliyo bize sadece ya l-arjinin yanına bir hap veriyodu 3 ay bekletiyodu yada klomenle evicap verip 3 ay bekletiyodu zaman kaybı aslında çok zararı yoksa birlikte kullanmak daha güçlü tesir edebilir.Allah yar ve yardımcımız olsun..

Sağol canım, inşallah şifa buluruz hepimiz. Eşim sordu, hepsini bir arada kullanmakta bir sakınca yokmuş, öyle dedi dr. Bunu da deneyelim bakalım, hayırlısı.

Son düzenleme:
kızlar buarada salavat-ı şerifde çekmeliyiz en öenmlisi 100 tanede salavatı şerif çekelimki Rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hatırına dualarımızı kabul etsin.
Duamıza katılacak olan arkadaşlar bildirsin ona göre liste yapacam!

MÜBAREK CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAHTAN HAYIRLI EVLATLAR DİLEMEK İÇİN YAPACAĞIMIZ TOPLU DUADA ŞUNLARI YAPALIM ;

1.Abdest alıp 2 rekat Allah rızası için namaz kılalım
2.Yasin okuyalım,meryem suresi okuyalım
3.salavat-ı şerif çekelim 100 tane
4.yine dualarımızın kabulü için istiğfar edelim 100 tane (estağfirullah)
5.çekebildiğimiz kadar ya halik, ya bari , ya musavvir ismi şeriflerini çekelim
6.Canı gönülden evlat hasreti çeken kardeşlerimize içlerinde de bize Allahtan ellerimizi göğe kaldırıp hayırlı evlatlar dileyelim...

Allahım Bize Senin O Yüce Katından Tertemiz Soylar Nasiip Et ,ŞÜPHESİZKİ BÜTÜN DUALARI İŞİTENSİN.AMİNN..

Tamam canım inşallah regl olmam ve yaparım.

canım benim bizde seni çok seviyoruz inşallah bu sefer RABBİM doktorun ilaçların vasıtasıyla hayırlı bebişler nasip eder size de selbuma daa bana da ve bizim gibi isteyen herkese de canım kuranı kerim okumana çok sevindim bu olayların bizi isyana götürmesinden kurtarır inşallah en azından herşeyin imtihan için olduğunu biliyoruz ve imtihanı geçme mücadelesi veriyoruz canlarım benim RABBİM hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım, inşallah!!!

Arkadaşlar bizde 4 aydır uğraşyoz. Ben hemen olacak sanırdım. Ama öyle değilmiş maalesef. Pazar günü ovulasyon günüm. Bu aralar çalışmaları hızlandırdık. Ben adaçayı yağını genital bölgeme 4-5 gün uyguladım. İltihabı söküp hamileliği hız<landırıyomuş diye. Ama yapmaz olaydım. Genitalim mikrop kaptı sanırım (iç tarafları) kaşınıyo. Hemde böylesine önemli zamanda bu oldu :( bugün dra gidcem. Yumurtlama takibi diye bişy varmış herhalde yaptıranlar var bende hem yumurtlama takibi yaptırcam hemde bu sorunu halledcem.
Bu arada arkadaşlareşimin sperm sayısı 51 milyon. Dr sonuca baktı normal demiş. Pekte konuşmamış (özel hastane olmayınca) Nasıl sizce?

Arkadaşlar bizde 4 aydır uğraşyoz. Ben hemen olacak sanırdım. Ama öyle değilmiş maalesef. Pazar günü ovulasyon günüm. Bu aralar çalışmaları hızlandırdık. Ben adaçayı yağını genital bölgeme 4-5 gün uyguladım. İltihabı söküp hamileliği hız<landırıyomuş diye. Ama yapmaz olaydım. Genitalim mikrop kaptı sanırım (iç tarafları) kaşınıyo. Hemde böylesine önemli zamanda bu oldu :( bugün dra gidcem. Yumurtlama takibi diye bişy varmış herhalde yaptıranlar var bende hem yumurtlama takibi yaptırcam hemde bu sorunu halledcem.
Bu arada arkadaşlareşimin sperm sayısı 51 milyon. Dr sonuca baktı normal demiş. Pekte konuşmamış (özel hastane olmayınca) Nasıl sizce?

Normal yolla bebek olması için mL'deki sperm sayının 15 milyon olması gerektiğini söylemişti bize doktor, eşinin sayısı bu durumda gayet iyi görünüyor canım. Ama morfoloji, hız gibi patametrelerde önemli. Onlar nasıl acaba?
Bu arada geçmiş olsun. Bence birkaç ay daha kür vs. yapmadan deneyin, eğer 7-8 aya ya da 1 yıla kadar sonuç almazsan dr.a gidip hormon değerlerini ölçtür canım. Ben de kafama göre kür yapıyordum, eşimde sorun vardı, bende yoktu. Bünyem şaştı. Bazı kürler yumurtlaması normal kişilerde kist yapıyormuş. Eğer sorun varsa öğren dr.dan, sonra ona göre kür yap derim.

haver

evet canım katılıyorum sana ama ilk önce istiğfarlarımızı çakalim tam bir ihlasla ki önce günahlarımızdan arınalım ve rabbim günahsız kullarının dualarını daha çok kabul eder unutmayalım inşallah perşembe akşamı dualarda buluşalım:) saatini de güzel bi şekilde ayarlayalım canım 11 - 12 arası olabilir[/QUOTE]

haklısın haverim istiğfarımızı namazdan sonra hemen yapaılm.eklemek istediğiniz dualar varsa söyleyin ekleyeyim kızlar.

canım sizn sperm sayısı çok iyi maşalah hız ve kalitede iyiyse sorun yok 1 sene içinde nasibinde varsa kalırsın zaten stres yapma yeter.

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim,

Cuma gecesi Allahın izniyle yapacak olduğumuz toplu duaya katılacak arkadaşlarımız

haver
evrim
niday
siyahkuğu
selbu
pınar
betül
suzan

Ey Rabbim Bize Senin O Yüce Katından Tertemiz Hayırlı Bir Nesil İhsan Et Şüphesizki Gücün Herşeye Yetendir.AMİNN..

daha haber beklediklerimde var ismini eklemek isteyen arkadaşlarım haber verin ekliyim.

kızlar yatsı herşehirde aynı saatte okunmuyo o yüzden şöyle yapalım en iyisi gece 11 -12 arası yapaılım toplu duamızı tamda perşmbeyi cumaya bağlayan saatler daha makbul olur inşalahhh..

Tamamdir. Yalnız tam olarak nasıl dua edeceğiz Selbu, senin daha önce tarif ettigin gibi mı yapıyoruz? Bir de dua ederken isim sayacak miyiz, heyecanlandim bak şimdi ben. İple çekiyorum yarın geceyi. Hayırlara vesile olsun inşallah.

kızlar yaa süpersiniz. birbirini hiç tanımayan insanların birbirlerine bu kadar içten davranmaları, birbirlerini desteklemeleri harika bir şey:) Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla :)

canım sende katıl dualarımıza inşallah DUA KAPIMIZ HERKESE AÇIK BELKİ RABBİM senin yaptığını kabul eder bu akşam dualarda buluşuyoruz inşallah :)
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim,

Cuma gecesi Allahın izniyle yapacak olduğumuz toplu duaya katılacak arkadaşlarımız

haver
evrim
niday
siyahkuğu
selbu
pınar
betül
suzan

Ey Rabbim Bize Senin O Yüce Katından Tertemiz Hayırlı Bir Nesil İhsan Et Şüphesizki Gücün Herşeye Yetendir.AMİNN..

daha haber beklediklerimde var ismini eklemek isteyen arkadaşlarım haber verin ekliyim.
canım benim yaaa çok tatlısın ne kadar güzel bişeye vesile oldun kızlar bunu yaptıktan sonra da benim bildiğim bi dua var o 41 gün yapılıyor ALLAHIN izniyle de cuma günü cuma saatinde ona başlayalım:)

Tamamdir. Yalnız tam olarak nasıl dua edeceğiz Selbu, senin daha önce tarif ettigin gibi mı yapıyoruz? Bir de dua ederken isim sayacak miyiz, heyecanlandim bak şimdi ben. İple çekiyorum yarın geceyi. Hayırlara vesile olsun inşallah.

sorma canım benim yaa bende çok heyecanlıyım hiç tanımadığımız işiler için dua edeceğiz burda hiç bi menfeat beklentisi yok SADECE ALLHAH RIZASI İÇİN YAPACAĞIZ bunu RABBİM kabul eder inşallah

kızlar beni de alın aranıza ben de katılmak isterim hangi duaları edeceğimizi yazalım ve saat kaçta edeceğimizi rabbim dualarımızı inşallah kabul eder.

kızlar beni de alın aranıza ben de katılmak isterim hangi duaları edeceğimizi yazalım ve saat kaçta edeceğimizi rabbim dualarımızı inşallah kabul eder.

evde 11-12 arası bir köşeye çekilp ellerimizi açıp içten yakaralım hem kendimiz hem hepimiz için duanın açmayacağı kapı yok...yeterki buna inanalım ayrıca yarın gece saat 11 gibi buradan start verelim abdest alıp iki reket namaz kılıp yalvaralım O'ki cömerttir merhamet sahibidir...ayrıca toplu dualarda farklı şehirlerden aynı frekansta buluşmak çok önemli melekler amin desin inşallah...

evde 11-12 arası bir köşeye çekilp ellerimizi açıp içten yakaralım hem kendimiz hem hepimiz için duanın açmayacağı kapı yok...yeterki buna inanalım ayrıca yarın gece saat 11 gibi buradan start verelim abdest alıp iki reket namaz kılıp yalvaralım O'ki cömerttir merhamet sahibidir...ayrıca toplu dualarda farklı şehirlerden aynı frekansta buluşmak çok önemli melekler amin desin inşallah...

aaa ben bu gece sanmıştım yarın annemlere gidicem orada yapamam. keşke bu gece olsaydı..

Back