Kürlerden şifa bulanlar

kızlar yaa süpersiniz. birbirini hiç tanımayan insanların birbirlerine bu kadar içten davranmaları, birbirlerini desteklemeleri harika bir şey:) Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla :)

Sağol canım, inşallah şifa buluruz hepimiz. Eşim sordu, hepsini bir arada kullanmakta bir sakınca yokmuş, öyle dedi dr. Bunu da deneyelim bakalım, hayırlısı.

Son düzenleme:

Tamam canım inşallah regl olmam ve yaparım.

Arkadaşlar bizde 4 aydır uğraşyoz. Ben hemen olacak sanırdım. Ama öyle değilmiş maalesef. Pazar günü ovulasyon günüm. Bu aralar çalışmaları hızlandırdık. Ben adaçayı yağını genital bölgeme 4-5 gün uyguladım. İltihabı söküp hamileliği hız<landırıyomuş diye. Ama yapmaz olaydım. Genitalim mikrop kaptı sanırım (iç tarafları) kaşınıyo. Hemde böylesine önemli zamanda bu oldu bugün dra gidcem. Yumurtlama takibi diye bişy varmış herhalde yaptıranlar var bende hem yumurtlama takibi yaptırcam hemde bu sorunu halledcem.
Bu arada arkadaşlareşimin sperm sayısı 51 milyon. Dr sonuca baktı normal demiş. Pekte konuşmamış (özel hastane olmayınca) Nasıl sizce?

Normal yolla bebek olması için mL'deki sperm sayının 15 milyon olması gerektiğini söylemişti bize doktor, eşinin sayısı bu durumda gayet iyi görünüyor canım. Ama morfoloji, hız gibi patametrelerde önemli. Onlar nasıl acaba?
Bu arada geçmiş olsun. Bence birkaç ay daha kür vs. yapmadan deneyin, eğer 7-8 aya ya da 1 yıla kadar sonuç almazsan dr.a gidip hormon değerlerini ölçtür canım. Ben de kafama göre kür yapıyordum, eşimde sorun vardı, bende yoktu. Bünyem şaştı. Bazı kürler yumurtlaması normal kişilerde kist yapıyormuş. Eğer sorun varsa öğren dr.dan, sonra ona göre kür yap derim.

haver

evet canım katılıyorum sana ama ilk önce istiğfarlarımızı çakalim tam bir ihlasla ki önce günahlarımızdan arınalım ve rabbim günahsız kullarının dualarını daha çok kabul eder unutmayalım inşallah perşembe akşamı dualarda buluşalım:) saatini de güzel bi şekilde ayarlayalım canım 11 - 12 arası olabilir[/QUOTE]

haklısın haverim istiğfarımızı namazdan sonra hemen yapaılm.eklemek istediğiniz dualar varsa söyleyin ekleyeyim kızlar.

canım sizn sperm sayısı çok iyi maşalah hız ve kalitede iyiyse sorun yok 1 sene içinde nasibinde varsa kalırsın zaten stres yapma yeter.

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim,

Cuma gecesi Allahın izniyle yapacak olduğumuz toplu duaya katılacak arkadaşlarımız

haver
evrim
niday
siyahkuğu
selbu
pınar
betül
suzan

Ey Rabbim Bize Senin O Yüce Katından Tertemiz Hayırlı Bir Nesil İhsan Et Şüphesizki Gücün Herşeye Yetendir.AMİNN..

daha haber beklediklerimde var ismini eklemek isteyen arkadaşlarım haber verin ekliyim.

kızlar yatsı herşehirde aynı saatte okunmuyo o yüzden şöyle yapalım en iyisi gece 11 -12 arası yapaılım toplu duamızı tamda perşmbeyi cumaya bağlayan saatler daha makbul olur inşalahhh..

Tamamdir. Yalnız tam olarak nasıl dua edeceğiz Selbu, senin daha önce tarif ettigin gibi mı yapıyoruz? Bir de dua ederken isim sayacak miyiz, heyecanlandim bak şimdi ben. İple çekiyorum yarın geceyi. Hayırlara vesile olsun inşallah.

kızlar yaa süpersiniz. birbirini hiç tanımayan insanların birbirlerine bu kadar içten davranmaları, birbirlerini desteklemeleri harika bir şey:) Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla :)

canım sende katıl dualarımıza inşallah DUA KAPIMIZ HERKESE AÇIK BELKİ RABBİM senin yaptığını kabul eder bu akşam dualarda buluşuyoruz inşallah :)
canım benim yaaa çok tatlısın ne kadar güzel bişeye vesile oldun kızlar bunu yaptıktan sonra da benim bildiğim bi dua var o 41 gün yapılıyor ALLAHIN izniyle de cuma günü cuma saatinde ona başlayalım:)

sorma canım benim yaa bende çok heyecanlıyım hiç tanımadığımız işiler için dua edeceğiz burda hiç bi menfeat beklentisi yok SADECE ALLHAH RIZASI İÇİN YAPACAĞIZ bunu RABBİM kabul eder inşallah

kızlar beni de alın aranıza ben de katılmak isterim hangi duaları edeceğimizi yazalım ve saat kaçta edeceğimizi rabbim dualarımızı inşallah kabul eder.

kızlar beni de alın aranıza ben de katılmak isterim hangi duaları edeceğimizi yazalım ve saat kaçta edeceğimizi rabbim dualarımızı inşallah kabul eder.

evde 11-12 arası bir köşeye çekilp ellerimizi açıp içten yakaralım hem kendimiz hem hepimiz için duanın açmayacağı kapı yok...yeterki buna inanalım ayrıca yarın gece saat 11 gibi buradan start verelim abdest alıp iki reket namaz kılıp yalvaralım O'ki cömerttir merhamet sahibidir...ayrıca toplu dualarda farklı şehirlerden aynı frekansta buluşmak çok önemli melekler amin desin inşallah...

aaa ben bu gece sanmıştım yarın annemlere gidicem orada yapamam. keşke bu gece olsaydı..