beni de yazın dua listesine bayanlar ne güzel birbirimiz için dua etmemiz Rabbim kabul eder inş.
evde 11-12 arası bir köşeye çekilp ellerimizi açıp içten yakaralım hem kendimiz hem hepimiz için duanın açmayacağı kapı yok...yeterki buna inanalım ayrıca yarın gece saat 11 gibi buradan start verelim abdest alıp iki reket namaz kılıp yalvaralım O'ki cömerttir merhamet sahibidir...ayrıca toplu dualarda farklı şehirlerden aynı frekansta buluşmak çok önemli melekler amin desin inşallah...[/QUOT
canım yaa keşke perşembeyi cumaya bağlayan gece yazsaydım yanlış anlamışın üzüldümcuma gecesi derken perşembe akşamından bahsetmiştim öyle derlerya.cuma gecesi yapsak cumartesi gecesine bağğlayan gece oluyo .olsun Allah büyük açılan elleri ne zaman olursa olsun boş çevirmez sen yinede et duanı.
Amin Allahın rahmeti ve bereketi hepimizin üstüne cümlemizin üstüne olsun İNŞALAHHH.Allah kabul etsin haverim ağzına yüreğine sağlık.Ben de dualarımı yaptım kuranımı okudum tesbihlerimi çektim toplu duaya katılan bütün kardeşlerime ve canı gönülden evlat isteyen herkeze dualar ettim Rabbim kabul eder inşallah.
ALLAHIM SANA BU MÜBAREK CUMA GECESİ AÇILAN BÜTÜN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME ALLAHIM GÜNAHLARIMIZI AFFET BİZLERİ BAĞIŞLA CENNETİNE NASİP ET CEHENNEM AZABINDAN SEN KORU ESİRGE BİZİ.YARRABİİM HAYIRLI MÜJDELİ HABERLER NASİP ET BİZLERE İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR VERİRSİN BİZLERE İNŞALLAH BİZLEREDE EVLAT SEVGİSİ NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİR DAHAKİ SENEYE ANNELER GÜNÜNE BİZLERDE EVLATLARIMIZ KUCAĞIMIZDA GİRERİZ .YARRABBİM BİZLER ÇARESİSİZ BİZLERE YARDIM ET SEN BÜYÜKSÜN OL DEDİĞİN HERŞEY OLUR İNŞALAHH BU GECEDE HZ. MUHAMMED S.A.V. PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR DOĞURMAMIZI KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDERSİN.ŞÜPHESİZKİ DUALAR İŞİTENSİN .AMİNNNNN
Ben de kendi çapımda dualarımı okudum, namazımı kıldım. Rabbim kabul etsin, eksiklerimi meleklerine tamamlatsın inşallah. Açılan ellerimiz geri çevrilmesin, seneye anneler gününe evlatlarımızla girelim inşallah.Duaya katılan herkese teşekkür ederim kendi adıma.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Kızlar Rabbim dualarınızı kabul etsib, muradınızı versin inşallah. Ben size katılamadım, yatak döşek yattım. Şuan çok da iyi değilim ama daha iyiyim. İnşallah iyişince ben de hepimiz için dua edeceğim. Bu geceden mahrum kaldım ama kısmet değilmiş.[/QU
sağol evrimim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalahh.sende iyileş bu önümüzdeki perşembe gecesi bir daha toplu dua edelim ama bu sefer yine tam 11de herkez seccadesiinin üstünde namaza dursun hepbirlikte ellerimizi semaya açalım olurmu.
Kızlar Rabbim dualarınızı kabul etsib, muradınızı versin inşallah. Ben size katılamadım, yatak döşek yattım. Şuan çok da iyi değilim ama daha iyiyim. İnşallah iyişince ben de hepimiz için dua edeceğim. Bu geceden mahrum kaldım ama kısmet değilmiş.
sağol evrimim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalahh.sende iyileş bu önümüzdeki perşembe gecesi bir daha toplu dua edelim ama bu sefer yine tam 11de herkez seccadesiinin üstünde namaza dursun hepbirlikte ellerimizi semaya açalım olurmu.
bacım aynı zaman evlenmişiz ve aynı başlıktayız :) inş tez zamanda hamile kalırız ve sağlıklı hayırlı evlatlrımız olur.. Bende artık bunaldım aydır uğraşyoz tık yok.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?