Y yaprakali Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2018 3.256 2.096 133 36 18 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakali #21 mrp .!.: Daha yeni sayılır canim benim sana dua edeceğim ne zaman aşılama Genişletmek için tıkla... çok saol canım bende sana edicem inşallah bebegin hayırlı saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah aşılama belli değil canım iki gündür gonalf kullanıyorum
mrp .!.: Daha yeni sayılır canim benim sana dua edeceğim ne zaman aşılama Genişletmek için tıkla... çok saol canım bende sana edicem inşallah bebegin hayırlı saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah aşılama belli değil canım iki gündür gonalf kullanıyorum
B Baysultan Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2019 6 0 1 30 31 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprakali #22 Benim de bebegim olmuyor soğan kürünü denedim iki ay geçti hem adetin düzensiz hemde hamile değilim doktora gittim esimde de bende de bi sorun çıkmadı ne yapmalıyım
Benim de bebegim olmuyor soğan kürünü denedim iki ay geçti hem adetin düzensiz hemde hamile değilim doktora gittim esimde de bende de bi sorun çıkmadı ne yapmalıyım