Gebeliğe Hazırlık Kürler Hakıında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Merhaba bayanlar nette birsürü kür var incir havuç, bal çorekotu, infoliccombi ,prowomen,clife macun acaba hangisi etkili olur. Ben geçen ay bal çörekotu hemde klomen içtim bu ayda aynı şekilde yapayım diyorum ama hangi kür yapsam karar veremedim .Bende bu ay eşime keçi boynuzu kendimede incir havuç deneyeyim diyorum ama tam karar veremedim tecrübeli anneler belki kürler hakkında bilgi verirse yada öneride bulunurlarsa faydalanırız bizde

incir havuç faydalı onu yaparken birde maydanoz buharı yap.. kesinlikle üşütmemeye dikkat et canm..

incir havuç faydalı onu yaparken birde maydanoz buharı yap.. kesinlikle üşütmemeye dikkat et canm..
canım buhardan korkuyorum ben ya bir tanıdık yapmış o yaptığı buhar yüzünden daha bebeği olmamış herhalde rahminde sorunlar oluşmuş o yüzden bebegi olmamış ama sanırım sür bharımı neydi. Ama incir havucu denemeyi düşünüyordum saol canım sadece prolaktinimi neyi yükseltiyormuş korktum o yüzden zaten klomende kullanıcam ya

merhabalar, öncelikle bir doktor kontrolünden bi geçmelisin rahimde iltihap varsa biraz zor çünkü bnmde rahimde iltihap vardı ve fitillerle temizledikten sonra gerçekten faydasını gördüm, küre gelecek olursakta bn 10 haftalık hamileyim ve hamile kalmadan önce eşimle birlikte sürekli diyebilirim yani abartısız gün aşırı nar ve avokado yedik. Ben narı bir kaseye ayıkladım ve içine de avokado doğradım bu karışımı afiyetle tükettik eşimle ve sonrasında da hamile olduğumu öğrendim. Denemekte fayda var isterseniz birde bunu deneyin derim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah

canim rahimde iltihap yok yani doktor oyle birsey demedi nar ve avakodo ilk kez duydum canim cok saol yaygin olmayan bir kur soledin bence ve ben ilk kez bu ay agrim olmadi bal corekotu yemistim gercekten ne varsa digada var

canim rahimde iltihap yok yani doktor oyle birsey demedi nar ve avakodo ilk kez duydum canim cok saol yaygin olmayan bir kur soledin bence ve ben ilk kez bu ay agrim olmadi bal corekotu yemistim gercekten ne varsa digada var
Nar sperm kalitesini artırıyordu doğru aklımda kaldıysa havuç hızını gibi bişeydi ayrıca havuç yumurta çatlamasına yararlı

Ben nar ve avokado ikilisine kesinlikle güveniyorum :) Ayrıca mümkün olduğu kadar da keçi boynuzu :) bn elimde salata yer gibi yedim günde 2 3 aynı şekilde eşimde

Kürlerin faydası var ama zararları da oluyor kullanmadan önce tam hormon tahlili yaptırmalısınız örneğin incir havuc kürü eğer prolaktininiz yükselmeye eğilimli ise tavan yaptırır şikayetiniz ne ise ona yönelik yapabilirsiniz.

Canim ben önce soğan kuru ile başladım iyi ki yapmışım o ay resmen temizlendiğimi hissettim
Daha sonra testere disli Aslan pençesi yaklaşık 2 ay düzenli onu kullandım eşime bu süreçte keci boynuzu kuru yaptım daha sonra bal çörek ti tarçın denedim ve o ay prowomen başladım hamile kaldım bunlar destek oluyor inanıyorum doğanın gücüne ama herşeyden önemlisi tevekkül edip sabretmek

canim bende bu ay bal corekotu yaptim inanamazsin adette hic agrim olmadi gercekten cok etkili bu dogal seyler

canim bende bu ay bal corekotu yaptim inanamazsin adette hic agrim olmadi gercekten cok etkili bu dogal seyler
Kesinlikle öyle sadece düzenli ve dikkatli kullanmak gerekiyor ben önceden hep agri kesici alırdım duramazdım ama kürlerden sonra kendi kendine geçiyordu

Kesinlikle öyle sadece düzenli ve dikkatli kullanmak gerekiyor ben önceden hep agri kesici alırdım duramazdım ama kürlerden sonra kendi kendine geçiyordu
ben bu ay asilama olucam o yuzden kurleri yapmiyorum ama yani bende bebek icin degilse bile yapasim geliyor sirf adet agrisi cekmiyim diye ama cok yaparsakta zararli olur

ben bu ay asilama olucam o yuzden kurleri yapmiyorum ama yani bende bebek icin degilse bile yapasim geliyor sirf adet agrisi cekmiyim diye ama cok yaparsakta zararli olur
Canİm sakin yapma o zaman bosver emek veriyorsun herhangi birşey etki etsin istemem doktoruna sor diyeceğim ama çoğu doktor pek sevmiyor böyle seyleri

Canİm sakin yapma o zaman bosver emek veriyorsun herhangi birşey etki etsin istemem doktoruna sor diyeceğim ama çoğu doktor pek sevmiyor böyle seyleri
bu ay yapmıcam canım ama zararınında olacagını sanmıyorum ama birde çok geliştirir falan en iyisi ben bulaşmayayım kürlere bu ay:)

bu ay yapmıcam canım ama zararınında olacagını sanmıyorum ama birde çok geliştirir falan en iyisi ben bulaşmayayım kürlere bu ay:)
Bence de zaten ilaç verecektir sana değil mi yoksa yumurta takibimi yapıp aşılama yapacak

Bence de zaten ilaç verecektir sana değil mi yoksa yumurta takibimi yapıp aşılama yapacak
yok canım gonalf 75 verdi gunde bir tane yapıcam inşallah yapabilirimde bugun başlıcam sen gebemisin canım yoksa ikinciyi düşünüyormusun

yok canım gonalf 75 verdi gunde bir tane yapıcam inşallah yapabilirimde bugun başlıcam sen gebemisin canım yoksa ikinciyi düşünüyormusun
Canim benim çok şükür gebeyim insallah senin de güzel haberlerini alırız o zaman şakın kur yapma bu bitkiler güçlü en ufak etkileşim olmasın Allah korusun

Canim benim çok şükür gebeyim insallah senin de güzel haberlerini alırız o zaman şakın kur yapma bu bitkiler güçlü en ufak etkileşim olmasın Allah korusun
sagol canim sende sag salim kucagina alirsin insallah bellimi cinsiyeti canim hayirli evlat olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…