- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 31
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.041
Hahha bende popomu cektimAaaaa unuttum size demeyiii ben ilk gün karnımın önden ve yandan cıbıldak fotosunu çektiiiiimkarın kaslarımı yaptıktan sonra kolaj yapıp ahanda basacam buraya fotolarımı
Kürksüz bildirim yapcam bekle beni spor yapmaktayımHahha bende popomu cektim
Ama ben basmambelki konferans yapariz squat bitince
Bekliyorum canim , sabineyle siz gelmediniz diye yazmadim zatenKürksüz bildirim yapcam bekle beni spor yapmaktayım
Beni etiketledin diye bildirim geldi baktım bu surat
AynennnnBeni etiketledin diye bildirim geldi baktım bu suratne demek bu
Tamam o halde bi şekilde kolajlarız anacımHahha bende popomu cektim
Ama ben basmambelki konferans yapariz squat bitince
Aynen kuzum onlar aperetif onlarla gecistirBugünü de kurtardın hadi yine iyisinbende senden dolayı şevke geldim bak dur yarın bi güzel ip atlayım yürüyim bende bi de güzel mekik çekim plank ve squatta dinleneyim o halde huhhuğğğğ sevdim bunu
Beni etiketledin diye bildirim geldi baktım bu suratne demek bu
Trolledim sfahsjAynennnn
hadi bakalımTamam o halde bi şekilde kolajlarız anacımiddialıyım
Burayı açtım açalı bdvye uğramaz oldumHele bir bdv ye dalis yapam da gelem
Arada iyi oluyor kiz nefes egzersisi yaptiriyolar konu sahaplari sagolsunBurayı açtım açalı bdvye uğramaz oldum
Aynen buraya uğradım uğrayalı cevap yetiştirmekten oraya hakim olamıyorumArada iyi oluyor kiz nefes egzersisi yaptiriyolar konu sahaplari sagolsunoda bir sipor
Arada iyi oluyor kiz nefes egzersisi yaptiriyolar konu sahaplari sagolsunoda bir sipor
Aynen buraya uğradım uğrayalı cevap yetiştirmekten oraya hakim olamıyorum
Kiz bide sen burayi actigindan beri benim mekan fan fan ötüyorBurayı açtım açalı bdvye uğramaz oldum
Yoogg disime gore bulamadim
Bugun eksin yok herhalde
Neresi kiz durak mi ?Kiz bide sen burayi actigindan beri benim mekan fan fan ötüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?