• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Demek bizim seni geçeceğimizden korktun heee :63: yarında benim dinlenme günüm sadece yürürüm ama ya kafama takılıyor plank da yapıyorum ben yarın 50 saniye yapacaktım artırarak gidiyorum onda da mı dinlenecem yoksa devam mı edicem plank a kafam karıştı yahu :eek:
Tabisi gecerim :KK70:kiz yok disari cikmam gerekti bende firsata cevirdim 40 dk yurudum :KK53:
Evde olaydim paso uzatirdim ayaklari:-)

Sadece squatta dinleniyorsun canim, ama bence bacaklarini dinlendir.
Mekik cekebilirsin mesela bol bol :dondurma:
Ah ne güzel diyorsun bol bol diye madonnam :KK53:
Kız bugün mekikte bi hareket vardı dünkü senin attığın videoda en sonda onu yapim dedim kollarımı bacaklarımın arasından uzatarak kalkıyordum yemin ederim midem ağzıma geldi çıkarıyodum az daha sanırım bi yanlışlık yaptım :KK17:

Ah ne güzel diyorsun bol bol diye madonnam :KK53:
Kız bugün mekikte bi hareket vardı dünkü senin attığın videoda en sonda onu yapim dedim kollarımı bacaklarımın arasından uzatarak kalkıyordum yemin ederim midem ağzıma geldi çıkarıyodum az daha sanırım bi yanlışlık yaptım :KK17:
Crunch diysoun herhalde ? O baya sıkı calistiriyor ve yoruyor beni en cok o yoruyor zaten.
Nefeslerine dikkat ediyor musun ? Kalkerken nefes verip yatarken almalisin
Dinlenerek yap canim ilk zamanlar zor
Ben ilk mekiklerimde 3ten sonra kitleniyorum simdi iyiyim

Tabisi gecerim :KK70:kiz yok disari cikmam gerekti bende firsata cevirdim 40 dk yurudum :KK53:
Evde olaydim paso uzatirdim ayaklari:-)
Bugünü de kurtardın hadi yine iyisin :super: bende senden dolayı şevke geldim bak dur yarın bi güzel ip atlayım yürüyim bende bi de güzel mekik çekim plank ve squatta dinleneyim o halde huhhuğğğğ sevdim bunu :KK71:

Crunch diysoun herhalde ? O baya sıkı calistiriyor ve yoruyor beni en cok o yoruyor zaten.
Nefeslerine dikkat ediyor musun ? Kalkerken nefes verip yatarken almalisin
Dinlenerek yap canim ilk zamanlar zor
Ben ilk mekiklerimde 3ten sonra kitleniyorum simdi iyiyim
Aiy o crunch mıydı :KK23: işte spor yapanla yapmayanın ayrıldığı nokta ben betimleyip duruyorum sen iki kelimeyle noktaladın :KK70:evet kuzum ama bazen nefes olayını bıraktığım da oluyor. Mesela bugün 120 mekik çektim son 5 tanesi crunch tı son 5 i nasıl yaptım bilmiyorum işte orada yorulunca sesli saymaya başlıyorım ve nefes kaçıyor haliyle:KK64:

Aiy o crunch mıydı :KK23: işte spor yapanla yapmayanın ayrıldığı nokta ben betimleyip duruyorum sen iki kelimeyle noktaladın :KK70:evet kuzum ama bazen nefes olayını bıraktığım da oluyor. Mesela bugün 120 mekik çektim son 5 tanesi crunch tı son 5 i nasıl yaptım bilmiyorum işte orada yorulunca sesli saymaya başlıyorım ve nefes kaçıyor haliyle:KK64:
hüp nefes cek , kalk ver biiir
Cek kalk veerr iki
Verirken say :dondurma:
Kendimi ebru salli gibi hissettim
Diyor ya
Nefeeees al ve verr , veer , iki , ver :D
Karin icerde , veeer

Hicte sevmem kadini :D

hüp nefes cek , kalk ver biiir
Cek kalk veerr iki
Verirken say :dondurma:
Kendimi ebru salli gibi hissettim
Diyor ya
Nefeeees al ve verr , veer , iki , ver :KK70:
Karin icerde , veeer

Hicte sevmem kadini :KK70:
Hiç deme bir de nefesi dudağından verip o sesi yokmu üfff üfff üfff üffff diye ben yaparken öyle etrafı suluyom resmen :KK70::KK70:

images(12).jpg

Back