• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Tamam onu yapayımda yerden nasıl kalkacağım :KK53:
Günaydınlar olsun,yarın akşam gelecekler kısmetse..
Sana ufak bir tüyo ablam bende boyun fıtığından önce salonda böyle bank vardı ayaklarımızı oraya koyar çekerdik ve benim belki inanmazsın ama Noel baba gibi bir göbeğim vardı o halde çektim şuan çekemiyor boyun fıtığım var ufacık karnım kaldı genelde herkes 65 kg sanar beni :KK53:rabbim sağ Salim getirsin onları

IMG_9371.JPG
Tamam onu yapayımda yerden nasıl kalkacağım :KK53:
Günaydınlar olsun,yarın akşam gelecekler kısmetse..
Bak ablam resimdeki bayan gibi ayaklarını çek yat yAda koltuğun sonuna kadar ver olur mu

Sana ufak bir tüyo ablam bende boyun fıtığından önce salonda böyle bank vardı ayaklarımızı oraya koyar çekerdik ve benim belki inanmazsın ama Noel baba gibi bir göbeğim vardı o halde çektim şuan çekemiyor boyun fıtığım var ufacık karnım kaldı genelde herkes 65 kg sanar beni :KK53:rabbim sağ Salim getirsin onları
Mekik kesin çözüm diyorsun yani canım

Mekik kesin çözüm diyorsun yani canım
Hayatım benim kocaman göbeğim vardı ve aşağıya doğru sarkıktı başka yolu yok keşke boyun fıtığım olmasaydı da bende hem sukuat hem mekik yapabilsem doktorum sadece ağırlık ve yüzme diyor biraz eski göre düzeldi şükürde işte eskisi gibi değil

Bende bişiler bakarım artık,boyun sıkıntısı bendede var belim sorunlu kireçlenme var..

Eki Görüntüle 1981159
Bak ablam resimdeki bayan gibi ayaklarını çek yat yAda koltuğun sonuna kadar ver olur mu

Bu olabilir sırtımı hafif yaslarsam olabilir mesela

Hayatım benim kocaman göbeğim vardı ve aşağıya doğru sarkıktı başka yolu yok keşke boyun fıtığım olmasaydı da bende hem sukuat hem mekik yapabilsem doktorum sadece ağırlık ve yüzme diyor biraz eski göre düzeldi şükürde işte eskisi gibi değil

Doktor banada yüzme yada plates dedi..

Bana pilates ve tenis yasak bir ara bende onları yapıyordum sen şanslısın abla o zaman hem yüz hem pilates yap

Birde bende omurga eğriliği çıktı,onun için dr plates yada yüzme dedi,bana yakın spor salonuda yok ki gideyim..
Bizim sitenin çıkışında olimpik havuz açılacak olmazsa oraya gitmem lazım..

Şu videoyu izleyin mekik çekecek kızlar

Belde ve omurgada srun var işte nasıl olacakki..

Back