- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.081
Aynısı bende oldu acaba dedim yanlışlıkla mı olduBeni etiketledin diye bildirim geldi baktım bu surat ne demek bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı bende oldu acaba dedim yanlışlıkla mı olduBeni etiketledin diye bildirim geldi baktım bu surat ne demek bu
İyi oldu benimde içinde ban yemekten kurtuldumBurayı açtım açalı bdvye uğramaz oldum
Mekik ablam başka çaresi Yok üzgünüm günaydın geldi mi kızın damadınGöbüş nasıl yok olur onu deyin hemencecik
Günaydın canımHerkeşlere günaydın efendim :)
Mekik ablam başka çaresi Yok üzgünüm günaydın geldi mi kızın damadın
naneelimoonn canım sevmiyom sevmiyom yanlış anlaşılma olmuşAl benden de o kadar evi komple temizlerim dip köşe ütü dendi kaçacak yer ararım
Sana ufak bir tüyo ablam bende boyun fıtığından önce salonda böyle bank vardı ayaklarımızı oraya koyar çekerdik ve benim belki inanmazsın ama Noel baba gibi bir göbeğim vardı o halde çektim şuan çekemiyor boyun fıtığım var ufacık karnım kaldı genelde herkes 65 kg sanar beni rabbim sağ Salim getirsin onlarıTamam onu yapayımda yerden nasıl kalkacağım
Günaydınlar olsun,yarın akşam gelecekler kısmetse..
Bak ablam resimdeki bayan gibi ayaklarını çek yat yAda koltuğun sonuna kadar ver olur muTamam onu yapayımda yerden nasıl kalkacağım
Günaydınlar olsun,yarın akşam gelecekler kısmetse..
Mekik kesin çözüm diyorsun yani canımSana ufak bir tüyo ablam bende boyun fıtığından önce salonda böyle bank vardı ayaklarımızı oraya koyar çekerdik ve benim belki inanmazsın ama Noel baba gibi bir göbeğim vardı o halde çektim şuan çekemiyor boyun fıtığım var ufacık karnım kaldı genelde herkes 65 kg sanar beni rabbim sağ Salim getirsin onları
Günaayydııııın güzellerEki Görüntüle 1981159
Bak ablam resimdeki bayan gibi ayaklarını çek yat yAda koltuğun sonuna kadar ver olur mu
Hayatım benim kocaman göbeğim vardı ve aşağıya doğru sarkıktı başka yolu yok keşke boyun fıtığım olmasaydı da bende hem sukuat hem mekik yapabilsem doktorum sadece ağırlık ve yüzme diyor biraz eski göre düzeldi şükürde işte eskisi gibi değilMekik kesin çözüm diyorsun yani canım
Sana ufak bir tüyo ablam bende boyun fıtığından önce salonda böyle bank vardı ayaklarımızı oraya koyar çekerdik ve benim belki inanmazsın ama Noel baba gibi bir göbeğim vardı o halde çektim şuan çekemiyor boyun fıtığım var ufacık karnım kaldı genelde herkes 65 kg sanar beni rabbim sağ Salim getirsin onları
Eki Görüntüle 1981159
Bak ablam resimdeki bayan gibi ayaklarını çek yat yAda koltuğun sonuna kadar ver olur mu
Hayatım benim kocaman göbeğim vardı ve aşağıya doğru sarkıktı başka yolu yok keşke boyun fıtığım olmasaydı da bende hem sukuat hem mekik yapabilsem doktorum sadece ağırlık ve yüzme diyor biraz eski göre düzeldi şükürde işte eskisi gibi değil
Bana pilates ve tenis yasak bir ara bende onları yapıyordum sen şanslısın abla o zaman hem yüz hem pilates yapDoktor banada yüzme yada plates dedi..
Bana pilates ve tenis yasak bir ara bende onları yapıyordum sen şanslısın abla o zaman hem yüz hem pilates yap
Şu videoyu izleyin mekik çekecek kızlar