- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.061
30 tatlim:)sabine yoksa yine ütü mü yapiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 tatlim:)sabine yoksa yine ütü mü yapiyorsun
Bekledim bekledim gelmedin, ben de listeyi yaptım , düzenleme süresi geçmiş30 tatlim:)
30 squat boşuna gitti sabineBekledim bekledim gelmedin, ben de listeyi yaptım , düzenleme süresi geçmiş
30 squat boşuna gitti sabine
Süt arttırıyo taze anne ♥ aldır mutlaka minnoşa süt olsun
Ne oldu yavBDV de kaybolduydum gııız anam neler olmuş ya orda huhhuuğğğ olaylar olaylar ahanda ekşınlar oldu vallaa madonnam
Afiyet olsun canım benim sen Zaten fitsinBen de süpangle yedim,üstüne uzandım yattım
HanimKelesimiGetir abla sen de gelsene fit olicik biz
Günaydın abla Disipline Girmis BirKadin paylaşmıştı ama çok gerilerde kaldı sanırım,tekrar isteyelim uyanıncaGöbüş nasıl yok olur onu deyin hemencecik
Günaydın Kuzum eve gidince giremiyorum pek fazla zamanım olmuyor arada yazıp kaçtıydımBekledim bekledim gelmedin, ben de listeyi yaptım , düzenleme süresi geçmiş
eheeheh acımasız fişdansızzzzz sini
Yarın 60 yapıcak
He ya sorma30 squat boşuna gitti sabine
Al benden de o kadar evi komple temizlerim dip köşe ütü dendi kaçacak yer ararımNefret ederim utuden iyy
sabine kizz ne diyecem.bak hele cok seviyosan utuyu sepet sepet yollarim sana
Beklediğim cevapSanenee
Günaydın abla Disipline Girmis BirKadin paylaşmıştı ama çok gerilerde kaldı sanırım,tekrar isteyelim uyanınca
Çok fitim,sıkılaşmaya ihtiyacım yok hiç