- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Plank diyorum yavrum iskence gibi diyeKıvırmayalımm liffen
Gunaydin kuzum aciktinmiGünaydınn ballar börekler çörekler elmalı turtlarr
Olur Tabiki Canım reis sensin
Almadım 9ü 60 90 ım benKızlar sizler ölçülerinizi aldınız mı hep sorucam unutuyorum
Yooo acıkmadım, sizin aklınıza yemekler getiriyorum acıkın diyeGunaydin kuzum aciktinmi
Gecmis olsun hastamisin yoksa?
Benim popoda sertleşti iyicePlank diyorum yavrum iskence gibi diyedegil de hadi
Kiz saka bir yana basladigimdan beri fark var sankim daha bir inceldim popoda sekil almis gibibu hizla devam edersek super sonuclar aliriz bence Beyaz Hatun yaza fit giriciz kuzum
Çok geçmiş olsunYooo acıkmadım, sizin aklınıza yemekler getiriyorum acıkın diye
Ewet cok hastayım gece ateşlendim, işe geldim şimdi. Tekrar ateşlenirsem izin alıp gidicem.
Bademciklerim şiş
Göğüs normal fındık kurdum yanlız göbek bölgemiz 80 den düşük olmalı kalçanda süperAyy bana fındık kurdu mu dediinn
83-85-98 hemende gaza gelirim çok orantılıyım dimi
Tam olarak göbeği nerden ölçüyoruzGöğüs normal fındık kurdum yanlız göbek bölgemiz 80 den düşük olmalı kalçanda süper
Geçmiş olsun canımYooo acıkmadım, sizin aklınıza yemekler getiriyorum acıkın diye
Ewet cok hastayım gece ateşlendim, işe geldim şimdi. Tekrar ateşlenirsem izin alıp gidicem.
Bademciklerim şiş
Teşekkürler canım, bütün kış bişi yok.Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım nasıl gidiyorr Squat ...Geçmiş olsun canım
En kötü en uzun süren nezledir bahar nezlesi. Adaçayı ile gargara yap. Bitki çayları içTeşekkürler canım, bütün kış bişi yok.
Şimdi havalar iyi olmaya yakınken kaptık şifayı
Ahaha cok sinsisin kizimYooo acıkmadım, sizin aklınıza yemekler getiriyorum acıkın diye
Bademciklerim şiş
2 resimdeki 2 numaralı yer bel Canım 3 numara kalça 4. Numara iç bacakTam olarak göbeği nerden ölçüyoruz
Ölçeyim birazdanEki Görüntüle 1980653 Eki Görüntüle 1980654
2 resimdeki 2 numaralı yer bel Canım 3 numara kalça 4. Numara iç bacak
Aslında nezle değilim burun akıntım yok, bademcikler kötü yutkunamıyorumEn kötü en uzun süren nezledir bahar nezlesi. Adaçayı ile gargara yap. Bitki çayları iç
Yaaa bizim iş yeri biraz arızaa, ateşim yok iken geldim bende ne edeyim el mahkumAhaha cok sinsisin kizim
Cok gecmis olsun tatlim iyi bak kendine,kendini kotu hissediyorsan ateslenmeyi bekleme git eve dinlen kuzum
Ben spor salonuna gidiyorum. Canım orada makineli sukuat var boyun fıtığından yapamıyorum onun yerine leg press yapıyorum 10 kgTeşekkür ederim canım nasıl gidiyorr Squat ...
İç bacak kısacık benimEki Görüntüle 1980653 Eki Görüntüle 1980654
2 resimdeki 2 numaralı yer bel Canım 3 numara kalça 4. Numara iç bacak
ŞekerpareeDün gece kurabiye ve şekerpare yaptım hiiiiç yemedim. Bakalım zayıflıcam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?