Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Güüünaayyydııınn ben geldiimmm yaklaşık 2haftadır yediklerime dikkat ediyorum leslieyle pek düzenli olamasada yürüyoruz 4gündür squat yapıyorum son olarak 28martta 64kilo gelen ben bugün 60.6 yım

Sayın spor koçum kürksüzüm madonnam bugün benim dinlenme günüm acaba her fırsatı yatarak geçirebiliyomuyuz Disipline Girmis BirKadin

Koremanya m ben geldim :) sen beni ilk etiketlediğinde davet için teşekkür etmiştim ama seni etiketlemeyi becerememişim aklıma gelmişken söyleyim dedim :)♥

Miyav_su hoşgeldin :) profil resmine baktıkça çok cool bi kadın olarak hayal ediyorum seni hep söylemeden geçemicem :)

Günaydın canım hoşbulduk şöyle biraz daha verelim de burada bir gizli grup oluşturup resimlerimizi paylaşabiliriz bizim dışımızda kimse görmez o zaman karar verirsin canım cool mu yoksa normal mi

Günaydın canım hoşbulduk şöyle biraz daha verelim de burada bir gizli grup oluşturup resimlerimizi paylaşabiliriz bizim dışımızda kimse görmez o zaman karar verirsin canım cool mu yoksa normal mi
Hadi çabuk zayıflayalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…