- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Günaydın canım nasılsın...Herkese günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsın...Herkese günaydın kızlar
Squat plank allah ne verdiyse yapıyorumSquat cok ise yariyor gercekten
Masallah
Oyuzden ewe mekik çekme aleti aldım...
Göbeği sıkılaştırmaktan başka çare yok sanırım.
İyi tatlım sen nasılsınGünaydın canım nasılsın...
İyi diyelim iyi olsun, bitti mi ewdeki tadilat...İyi tatlım sen nasılsın
Düzenli kullanabiliyomusun peki.Oyuzden ewe mekik çekme aleti aldım...
Hoşgeldin sabişimİyi tatlım sen nasılsın
O da iyiymişDüzenli kullanabiliyomusun peki.
Ben plates topu almıştım 2 yıldır sadece bakışıyoruz
Ewet aldığımdan beri düzenli kullanıyorum...Düzenli kullanabiliyomusun peki.
Ben plates topu almıştım 2 yıldır sadece bakışıyoruz
Canım 2 gündür rahat ettim,işler bitti şükür,güzel de oldu yani haniİyi diyelim iyi olsun, bitti mi ewdeki tadilat...
Kaç metre kare ewin cnm...Canım 2 gündür rahat ettim,işler bitti şükür,güzel de oldu yani hani
Evimiz çok küçük canım sığabilmek için çalışmalar yapıyoruz işte :)
senin ufaklık nasıl napıyor
Hoşbulduk çikiletam dün ben kaytardım belim çok ağrıyodu,benim belimde 1 disk fazla azıcık da eğrilik var,biraz yorulunca çok ağrıyor,o yüzden ağrıyınca aktiviteyi kesiyorumHoşgeldin sabişim
Kıyamam ya bel ağrısı çok zor sabişimHoşbulduk çikiletam dün ben kaytardım belim çok ağrıyodu,benim belimde 1 disk fazla azıcık da eğrilik var,biraz yorulunca çok ağrıyor,o yüzden ağrıyınca aktiviteyi kesiyorum
Canım küçük 1+1 e sığmaya çalışıyoruz,ayakkabılık koymaya yerimiz yoktu,girişteki duvarı yıktırıp yerine boydan boya ayakkabılık yaptırdık,önden ayakkabılık,arkadan duvar gibi oldu :)mutfağımız da keza aynı,bir de koca kombi vardı,yarıdan kesiyordu mutfağı,onu da balkona aldırdık,boruları geçirmek için bütün duvarlarımızı kırdılar ühühühü çok temizlik yaptım çokKaç metre kare ewin cnm...
Dekor mu yapıyorsunuz...
Dinlenince geçiyor tatlım şükür de üst üste yorucu pek fazla birşey yapamıyorumKıyamam ya bel ağrısı çok zor sabişim
Ooooo Bayağı işler olmuşş sizin ewde gerçekten...Canım küçük 1+1 e sığmaya çalışıyoruz,ayakkabılık koymaya yerimiz yoktu,girişteki duvarı yıktırıp yerine boydan boya ayakkabılık yaptırdık,önden ayakkabılık,arkadan duvar gibi oldu :)mutfağımız da keza aynı,bir de koca kombi vardı,yarıdan kesiyordu mutfağı,onu da balkona aldırdık,boruları geçirmek için bütün duvarlarımızı kırdılar ühühühü çok temizlik yaptım çok
KankaammGünaydın kızlar
Etiket alıntı dönemedim ama okudum, bilare gelicem , hemen kahvaltı hazırlamalıyım kocişime