- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Hmm anladım canım, bende spor salonuna yazılmıştım ama gitmedim...Ben spor salonuna gidiyorum. Canım orada makineli sukuat var boyun fıtığından yapamıyorum onun yerine leg press yapıyorum 10 kg
Süper canım sen sıkılaşma için yap
Ben 6 aylık aldım sonra yüzme düşünüyorumHmm anladım canım, bende spor salonuna yazılmıştım ama gitmedim...
Hemde 1 senelik paket almıştım..
Geçmiş olsuunnYooo acıkmadım, sizin aklınıza yemekler getiriyorum acıkın diye
Ewet cok hastayım gece ateşlendim, işe geldim şimdi. Tekrar ateşlenirsem izin alıp gidicem.
Bademciklerim şiş
Boyuma göre kilom fazla zaten sıkıyım aynı kiloda başkası daha fazla duruyor. Tabi dahada sıkılaşmalıyımSüper canım sen sıkılaşma için yap
Yüzme cok iyi gerçekten..Ben 6 aylık aldım sonra yüzme düşünüyorum
Teşekkürler canımGeçmiş olsuunn
Benim baldırlarım kalın onlar nolcakGöğüs normal fındık kurdum yanlız göbek bölgemiz 80 den düşük olmalı kalçanda süper
Squat cok ise yariyor gercektenBenim popoda sertleşti iyice
Benim göğüsler var yok gibi bişi. Biraz yemeği fazla kaçırayım ayva göbek hortluyor.Benim baldırlarım kalın onlar nolcak(
Göbektende göğüs yokmuş gibi duruyo sanki
Bu çok iyi oldu yanlış yanlış ölçmüşüm kendimiEki Görüntüle 1980653 Eki Görüntüle 1980654
2 resimdeki 2 numaralı yer bel Canım 3 numara kalça 4. Numara iç bacak
Spordan sonra da hemen uyudum pertim çıktıOooooooo squata başlamışız
Beni yanlış anlama hayatını bilmiyorum ama yAni çalışıyor Musun evde misin ben haftanın 7 günü sabah 05.00 uyanıyorum 40 km yol dükkana gidiyorum çoğu zaman 21.00 kapatıyorum oradan salona gidiyorum salondan evime gitmem 1 saat geçiyor yAni bence istiyorsan bahane bulma derim kızmazsın umarımYüzme cok iyi gerçekten..
Biz iki kişi yazıldık, arkadaşın arabası vardı birlikte gider geliriz dedik.
Sonra arkadaş yoğunluktan gidememeye başladı, arabasız gidince de oraya sıkıntı ..
Hele sporunu yapıp dönmesi daha bi sıkıntı.
Oyuzden gidemedim düzenli bir şekilde maalesef ...
Rica ederimBu çok iyi oldu yanlış yanlış ölçmüşüm kendimi
teşekkürler
Canım günaydın ,dün 2 saat ütü yaptım belim çok ağrıdı yapamadım o yüzden bana ceza vermezsin değil mi
Yoo hayır yanlış anlamam.Beni yanlış anlama hayatını bilmiyorum ama yAni çalışıyor Musun evde misin ben haftanın 7 günü sabah 05.00 uyanıyorum 40 km yol dükkana gidiyorum çoğu zaman 21.00 kapatıyorum oradan salona gidiyorum salondan evime gitmem 1 saat geçiyor yAni bence istiyorsan bahane bulma derim kızmazsın umarım
Benim göğüsler var yok gibi bişi. Biraz yemeği fazla kaçırayım ayva göbek hortluyor.
Göğüslerim biraz büyük olsa o ayva göbekte göze batmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?