- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.874
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Ee hadi bağalımİvet canım.
Söyledim ya biraz rahatsizdım o yüzden dinlenmenin tadıni cıkardım. Yarın başlıyorum tekrardan. Bir kere baş koyduk bu yola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee hadi bağalımİvet canım.
Söyledim ya biraz rahatsizdım o yüzden dinlenmenin tadıni cıkardım. Yarın başlıyorum tekrardan. Bir kere baş koyduk bu yola
Ellerine sağlık canım@kirazlicam
@_SinsireLLa_
@Beyaz Hatun
@naneelimoonn
@pinkgeranium
chocolate19
Disipline Girmis BirKadin
@_heidi_
50 squat
Miyav_su
1 saat kardiyo
1 saat agirlik calismasi
6000 adim yuruyus
Kizlar listeyi alintiyla yaptim bu aksam , cok gec oldu
Canım işte hergün bu listeyi yapıyorum yanlız havlumu ve bacaklarımı görmezden gelinEe hadi bağalım
Günaydın canım hoşbulduk şöyle biraz daha verelim de burada bir gizli grup oluşturup resimlerimizi paylaşabiliriz bizim dışımızda kimse görmez o zaman karar verirsin canım cool mu yoksa normal miGüüünaayyydııınn ben geldiimmm yaklaşık 2haftadır yediklerime dikkat ediyorum leslieyle pek düzenli olamasada yürüyoruz 4gündür squat yapıyorum son olarak 28martta 64kilo gelen ben bugün 60.6 yım
Sayın spor koçum kürksüzüm madonnam bugün benim dinlenme günüm acaba her fırsatı yatarak geçirebiliyomuyuz Disipline Girmis BirKadin
Koremanya m ben geldim :) sen beni ilk etiketlediğinde davet için teşekkür etmiştim ama seni etiketlemeyi becerememişim aklıma gelmişken söyleyim dedim :)♥
Miyav_su hoşgeldin :) profil resmine baktıkça çok cool bi kadın olarak hayal ediyorum seni hep söylemeden geçemicem :)
Olur Tabiki Canım reis sensinBen cuma günü başladım o yüzden tartı günüm cuma isterseniz her cuma tartılalım
Bana farketmez ortak bi günde buluşalım hepimiz :)Ben cuma günü başladım o yüzden tartı günüm cuma isterseniz her cuma tartılalım
Ben ölmedim bak hayattayım yaşıyorum şükürKısaca öl
Hadi çabuk zayıflayalım o zamanGünaydın canım hoşbulduk şöyle biraz daha verelim de burada bir gizli grup oluşturup resimlerimizi paylaşabiliriz bizim dışımızda kimse görmez o zaman karar verirsin canım cool mu yoksa normal mi
Ben aldım ama söylememKızlar sizler ölçülerinizi aldınız mı hep sorucam unutuyorum
Basalım gaza kızlarHadi çabuk zayıflayalım o zaman
Basalım gaza kızlarHadi çabuk zayıflayalım o zaman
Niye devlet sırrı mı Canım bizlere demek ki şok edeceksin anladım seni fındık kurduBen aldım ama söylemem
Ayy bana fındık kurdu mu dediinnNiye devlet sırrı mı Canım bizlere demek ki şok edeceksin anladım seni fındık kurdu