- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.961
Ben hiçbirşey yapmıyorum fabrico kadar yoga yaptıkki yogi olduk o derece
ben kardiyo yapıyorum peki ya sen madonnacığım
Akşamları dışarı çıkıp yürüyebilir misin veya evine koşu bandı-eliptik-bisiklet gibi kardiyo aletlerinden birini alabilir misin?Ben hiçbirşey yapmıyorum fabric
Kendimi kötü hissediyorum ciddiyim bak..
Ruhen o kadar rahatlıyordum ki, bir an önce birşeyler yapmalıyım. Senden destek bekliyorum
Merhaba canım bende shred level 3 deyim bittikten sonra Jillian Ripped geçmek istiyorum videolarını bulamadım yardımcı olurmusunBu gerçekten zor benim iflahımı kesiyor, 30 days shred daha hafif bak hem o da çok işe yarıyor hem de daha kolay, onu tamamlarsan ripped in 30 ü rahatlıkla yapabilirsin
Bugün ripped in 30 3/4
5 km yürüyüş
1 saat yüzme dersi yapılmıştır
Karışık duygular içerisindesin hmmm anlıyorumHhahaaha
İhtiyacın mı var kiVay be ...
Gördüğüm iyi oldu,spora başlayayım
benim hiç bir fikrim yok yarım dünya gibiyim zatenben bişeyi merak ediyorum 30.gğn 250 şuquat nasıl çekilir fikri olan varmı :)
oyyyyy benımmmm canımmmmm nasılsınbenim hiç bir fikrim yok yarım dünya gibiyim zaten
oyyyyy benımmmm canımmmmm nasılsın
çok şükür birtanemmm sende kendine dikkat et kızçeler mehteran takımı gibi iki ileri bi geri :)))iyiyim kuzum biraz zor geçiyor hamilelik kasıklarımda ağrım çok oluyor
idare ediyoruz işte balımm
sen nasılsın senin kızçeler nasıl
aktif olmazmı bir üstte benım mesajım var asmum :)Selam topik aktif mı:)
aktif olmazmı bir üstte benım mesajım var asmum :)
onu bilmiyorum ben 30.gün 250 sayısını görünce foruma topiğe yazmak istedimsquat olarak devam mı
Bölüm bölüm kuzum :) 25 te bir mola ile. Kendine göre ya 30 sn. Ya 1 dk.şeklinde molalarla :) sen sanıyor musun ki 50 de mola vermiyoruz :)ben bişeyi merak ediyorum 30.gğn 250 şuquat nasıl çekilir fikri olan varmı :)
Pazartesiden itibaren aktif tekrarSelam topik aktif mı:)
@Beyaz Hatun çok iyi gidiyorduk aslında, herşey ramazanın gelmesiyle başladıVay beeee bir zamanlar squat yapmaya çalışır kardashianlar gibi olacaz zannederdik