- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.941
O zaman iyi :)yok bırakmadım hafta içleri yürüyorum
Ben mahvoldum heryerim ağrıyor çok ara verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman iyi :)yok bırakmadım hafta içleri yürüyorum
bir hafta sonra her şey normale dönecek biliyorsun ki biz squat ağrısını atlattıkO zaman iyi :)
Ben mahvoldum heryerim ağrıyor çok ara verdim
Haklısın ama sağa sola dönemiyorum şuanbir hafta sonra her şey normale dönecek biliyorsun ki biz squat ağrısını atlattık
masaj yaptır mis gibiHaklısın ama sağa sola dönemiyorum şuan
Ben öyle dokundurtmam kendimemasaj yaptır mis gibi
Kuzum spor yarın evde değilim yarın başlıyorum bırakmamak uzereGeldin de hani sporun
Hadi bakalımKuzum spor yarın evde değilim yarın başlıyorum bırakmamak uzere
Bebeğim günaydın bugün başlıyorum 20 ile yapınca yazarımHadi bakalım
Dikkat et kendine kuzum :)yarım saat bacak egzersizi yaptım bir de biraz yoga hareketleri yapayım dedim yamuluyordum az daha
şunu denedim bu akşam Eki Görüntüle 2038695
Kuzum spor yarın evde değilim yarın başlıyorum bırakmamak uzere
Bakma öyle yaptım merak etme birde temizlik yapınca vakit olmadı yazmaya 20 tane sukot yaptım bugün sabahtır dağ tepe orman ağaç gezdim bugün Spor yapmaya takatim yok o yüzden yarın 30 yapicam bebeğim
Ben de bugün hep gezdim tamam anlaştık bayramdan sonra yamulmadan yogaya - egzersize devam
tamam anlaştıkBen de bugün hep gezdim tamam anlaştık bayramdan sonra yamulmadan yogaya - egzersize devam
Ay bir yoga yaptık bir yoga yaptık ki sormaBen de bugün hep gezdim tamam anlaştık bayramdan sonra yamulmadan yogaya - egzersize devam
o kadar yoga yaptıkki yogi olduk o dereceAy bir yoga yaptık bir yoga yaptık ki sorma