Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Canım ripped den biraz bahseder misin müsait olunca :) emeğine sağlık
Edeyim tabiki :) geçen yıl 30 days shred yapmıştım ve ilk günler acayip nefesim tıkanıyordu tamamlayamıyordum hareketleri. Tabi kondisyonum da sıfır sonra ev arkadaşlarımla olunca gaza gelip tamamladım ve Türkiye'ye döndüğümde hiç kilo vermemiş olmama rağmen herkes ne kadar zayıflamışsın demişti. O yüzden jillian Michaels benim favori antrenörüm :)
Bu yıl yine yaz yaklaşınca atağa geçtim ve bu sefer ripped in 30 yapayım dedim. Ripped in 30a başlamadan evvel de bir aydır cardio (koşu bandı bisiklet) yapıyordum yani sıfır kondisyonla başlamadım
İlk hafta biraz zorlamakla birlikte kolay geçti
Ama ikinci hafta fenaydı kızlar :) ilk 3 gün nefes nefese kalıp sürekli 15er saniyelik aralar verdim
Son üç gün hareketlerin hepsini tıkanmadan yaptım ki jillianı en çok bu yüzden seviyorum, çok kısa zamanda vücudu acayip geliştiriyor.
Vücudumda bariz bir incelme henüz Yok bununla birlikte kendimi aşırı zinde ve güçlü hissediyorum
Zaten asıl ölçüm 2 hafta sonra yani program bittiğinde gösterir kendisini
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum başlayın ve kesinlikle 5. Günü görmeden bırakmayın zor geldi diye, inanın vücut alışıyor

Bak şimdi zinde olmak dedin beni kalbimden vurdun

Kızlar ölçüm yaptım aslında çok sağlıklı bir ölçüm değil çünkü 1. Haftayı 22 martta başlayıp 3 gün yapıp bırakmıştım 18 Nisanda devam ettim ve level 1 den 4 gün + level 2 toplam 11 günü 18 günde tamamladım yani dün bitti bugün level 3e geçiyorum bu sefer 2 haftayı kesintisiz tamamlayacağım çünkü bittiğinde vayyy beee demek istiyorummmmmmm
11 günlük sonuçlarım :
Kilo 63-61
Kol 30-30/30-30
Göğüs 84/84
Göğüs altı 74/74
Bel 68/67
Göbek 81/80.5
Kalça 95/94.5
Bacak 56-56/55-55
Diz üstlerim 42-41.5 / 42-41
Alt bacak 36-36/ 35.5-35.5

Toplamda 2 kilo + 5.5 cm inceldim dediğim gibi bu 11 günlük sonuç kızlar

Son düzenleme:
Süpersin canım

Ben baktım canım , ama şuan sanırım bu hareketleri yapamam , çok zorlanırım :/

Şükür gelebildim :)
Cumadan beri yazmamışım. Hergün yürüyüşüm vardı zira eşim bırakmıyor yakamı

Bugunde yarım saat karın için çalıştım.
Şimdi de dışardan geldim. 45 dakika boyunca hem tempolu yürüdüm. Biraz koştum. Birde aletlerde çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…