Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Yani asıl istenilen bol hareket ve su ile dengelemek en iyi yağ yakan formül bence

Yarın öyle yaparım canım umarım yapabilirim bi ara ben ne ettim didim
Ama devam pes etmek yok
Hahah ilk basladigimda ben de oyle diyordum mola gununden sonra gecti

süpersiniz.

ben bir haftadır gidiyorum da tartıda bir fark yaratamadım.
nerede yanlışım var acaba, hocalar pek ilgisiz.

diyet de yapıyor musunuz?
hocalar enteresan olabiliyorlar en iyisi siz kendinize göre bir program oluşturur hiç yapamadığınız noktada hocalardan yardım istersiniz.
ben akşam 17 den sonra yemek yemiyorum spordan sonra bir kase yoğurt yiyorum
ekmek,tatlı,pilav,makarna,hamur işi, aburcubur, yemiyorum asitli içecek içmiyorum
kahvaltıyı normal ediyorum öğlen yemeği de o gün ne varsa çorba ve ana öğünü yiyorum
akşam 16.30 gibi de bir avuç kuruyemiş yiyip sütlü kahve içiyorum, bazen bunların yanına meyve de ekliyorum bazen yoğurt..
hafta sonları da direk olarak iki öğün yiyorum örneğin ; kahvaltı ve aksam 17 de çorba ve ana öğün, ne pişmişse
bol bol da su içiyorum
siz neler yapıyorsunuz?

ben ne yediğimi demeyim :)
ama genelde sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum, sadece hem emzirdiğim için hem de spora başladıktan sonra çok sık acıkıyorum, onun önüne geçebilirsem çok iyi olacak.

bir gün arayla spor salonuna gidiyorum, akşam 8-9 arası. 20 dakika koşu bandı, 20 dakika kondisyon bisikleti, 20 dakika da eliptik bisiklette takılıyorum. boş günümde şimdilik bir şey yapmıyorum.

bence gayet yeterli bir spor sizin için, emzirirken yüklenmemek gerekir tabi
ne kadar kilo vermeniz gerekiyor?

bence gayet yeterli bir spor sizin için, emzirirken yüklenmemek gerekir tabi
ne kadar kilo vermeniz gerekiyor?

10 kilo versem baya toparlanıcam, fit olmak için 15e yakın gerekiyor tabi de, o kadarını uzun vadede düşünüyorum. ama kısa vadede 10 verirsem kıyafetlerim vs çok daha iyi olacak.

10 kilo versem baya toparlanıcam, fit olmak için 15e yakın gerekiyor tabi de, o kadarını uzun vadede düşünüyorum. ama kısa vadede 10 verirsem kıyafetlerim vs çok daha iyi olacak.
karar verip adım atmışsınız bence başarabilirsiniz :)
eğer bir diyete ihtiyaç duyarsanız diyetisyenler emziren anneler için liste veriyorlar ya sizin de işinize yarayabilir bence

Hadi bakalım inşallah

Tebriklerrrr
Dinlenme gününden sonra çok rahatlayacaksın canım gerçekten

Leslie hem zevkli hemde iyi terletiyor , ilk haftandan sonra 2 mil yaparsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…