Kürksüz'ün Squat Günlüğü

1 mil leslie
Attığım videodaki göğüs egzersizi
8 dk bacak egzersizi
4 dakikalık karın egzersizi
8.000 adım
:spor:
Üstümdeki ölü toprağını attım şükür :KK53:
Ouuuuu sahalara muhteşem dönüş yapmışsınız hanımefendiii :halay: benimde hala sırt ağrısı devam ediyor ama yine de 25 squat ve 50 mekik 60 saniye de plank yaptımm :nazar:

İnşallah yarından sonra yüklenmek istiyorum. Birde kendi kendime bi karar verdim. Şu ramazan ayında hiç ekmek tüketmiyim diyorum. Zaten iftarda yemiyorum sahuru da karpuzla veya haşlanmış yumurta ile ekmek yemeden geçirirm en azından sporumun daha etkili olmasını sağlar ha ne diyin :deli:

Kizlaaar sonunda kendimi kaldirabildim ve spora basladim.diyette beraberinde.67.7 ile basladim.gün gün yazicam buraya neler yapip kac kg verdiğimi. Yaklaşık 50 dk koşu bandında 100 kalori yaktim.devami gelecek insallah :)))
20170427_154348-1.jpg

1 buçuk haftadır hiiç spor yapamadım üstelik misafir gelmeler misafirliğe gitmeler derken verdiğim kiloları geri aldım :KK43:
Verirsin canım takma kafana.aahh ah yemesi cok güzel ama vermesiiiiii cok çetrefilli :KK43:

Ya ben ne ara bu kadar zor kilo verir oldum bilmiyorum. Eskiden daha çok yerdim ama tika basa halimle 48 den yukarı çıkmazdım. 2 senede evrim geçirdim.
Bende yiyip kilo almayanlardandim.taaki evlenip eve tıkılana kadar.surekli olarak yaptığımız bi aktivite yok.çalıştığımız bi iş yok. Belki ödem vardır detoks uygula youtube da çok guZel detoks tarifleri videolari var.yesil cay ic surekli.birde aksam yemegini en geç 6 da ye.verirsin insallah.zaten beyaz ekmeği ve sekeri de kestin mi bitti

Bende yiyip kilo almayanlardandim.taaki evlenip eve tıkılana kadar.surekli olarak yaptığımız bi aktivite yok.çalıştığımız bi iş yok. Belki ödem vardır detoks uygula youtube da çok guZel detoks tarifleri videolari var.yesil cay ic surekli.birde aksam yemegini en geç 6 da ye.verirsin insallah.zaten beyaz ekmeği ve sekeri de kestin mi bitti
Emziriyorum o detokslar benim sütümü kesiyor. Seker 10 senedir kullanmıyorum. Bir donem oğlumun allerjisi yüzünden sadece ekmek pirinç ve patates yedim bu yüzden yerleşti kilolar

Emziriyorum o detokslar benim sütümü kesiyor. Seker 10 senedir kullanmıyorum. Bir donem oğlumun allerjisi yüzünden sadece ekmek pirinç ve patates yedim bu yüzden yerleşti kilolar
Karbonhidrat yağ yapiyor vucutta.o zaman sen diyette yapamazsin. Emzirme dönemin bitince basla bence. Süt icin beslenmen lazim

Alerjiyi atlattik ama diyet yapınca bildiğin bayılacak gibi oluyorum
Çünkü emziriyorsun.zaten yediklerinin vitamini süte gidiyor.birde diyet yaparsan olmaz.emzirme dönemin bittiginde basla sen.spor yapabilirsin ama diyet yapamazsin

X