- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.381
Merhaba canım, eğildiğin zaman dizlerin parmak ucunu geçmemeli kalçanı dışarı doğru çıkarıp kalkarken topuğuna baskı kurarak kalkacaksınYa az önce squat yapmaya çalıştım. Dizlerim ve üst bacaklarımın üstü çok zorlandı acıdı. Dizimi baya acıttım. Yanlış yapıyorum herhalde. Squat yaparken baskıyı nerede hissetmeliyim?
Merhaba canım, eğildiğin zaman dizlerin parmak ucunu geçmemeli kalçanı dışarı doğru çıkarıp kalkarken topuğuna baskı kurarak kalkacaksın
canım ben 3-4 aydır kilo almaya başladım,onun da etkisi var,hamilelikten önce de zor oluyorlardı:)Ne çabuk almaya başladın Canım kaç kilo ile hamile kaldın
Anladım Canım sanırım ayda 2 kg Alman gerekiyor hamilelik te bir yerde okudum tabi doktorun söyler sanacanım ben 3-4 aydır kilo almaya başladım,onun da etkisi var,hamilelikten önce de zor oluyorlardı:)
51 canım
evet canım öyle olduğunu duydum bende.Anladım Canım sanırım ayda 2 kg Alman gerekiyor hamilelik te bir yerde okudum tabi doktorun söyler sana
eger yapmadan once isinmazsaniz zorlar, basli basina zor bir hareket zatenYa az önce squat yapmaya çalıştım. Dizlerim ve üst bacaklarımın üstü çok zorlandı acıdı. Dizimi baya acıttım. Yanlış yapıyorum herhalde. Squat yaparken baskıyı nerede hissetmeliyim?
biz ne gune duruyoruz canimmevet canım öyle olduğunu duydum bende.
bakalım umarım sonrasında rahat kilo verebilirim
Modonnam bugun 31 mekik 45 sguat 45 dk yuruyuseger yapmadan once isinmazsaniz zorlar, basli basina zor bir hareket zaten
biz ne gune duruyoruz canimm
3 cam sil, tulunu perdesini yika as. Mutfagi a dan z ye temizle (bir tek buzdolabi kaldi)Mo
Modonnam bugun 31 mekik 45 sguat 45 dk yuruyus
Var tabi canim ne demekIyi geceler canlar
Disipline Girmis BirKadin canım hersey yoluna girdi sayılır duzenimide oturttum şükür .
Pazartesi günü bende başlayacağım inşallah
Bana da yer var mıdırvardır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?