- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.361
Hahah:) aslında hiçbirşey:)Allah iyilik versin bacim
.Calis insaalh gonlunce bir yere gelirisin.Ayriyetn izleyin ce noluyor ki bilmiyom cok cahilim yavvv:))
Bitti mi sınavlar :)Kürksüz bacı göstermiş crunc'ı. :) yarım mekik yani. Daha etkili
Tamam canim bu 30 gun dolsun baslicam insallah istedigimiz vucuda kavursuruzKürksüz bacı göstermiş crunc'ı. :) yarım mekik yani. Daha etkili
Yapma yavv guzel plartform bu kk ya cok seviyorum amaaaa sizlerle guzelHahah:) aslında hiçbirşey:)
Takip ediyorsun gibi. Bazı değişik şeyler var mesela benim duvarıma benim izlediğim kişiler dışında kimse birşey yazamıyor:)
Bitti ama bende bittimBitti mi sınavlar :)
:) ❤Yapma yavv guzel plartform bu kk ya cok seviyorum amaaaa sizlerle guzel
hadi geçmiş olsun :))Bitti ama bende bittim
Günaydıııınnn çoook sevindim senin adına canım darısı bizlere inşallhhhhGünaydın kıslarr ölçüm vardı yağdan 1 kg vermişim
İnşaallahh bacımGünaydıııınnn çoook sevindim senin adına canım darısı bizlere inşallhhhh
Nasıl yaniiiiGünaydın kızlarrr..
Size adonis desem
BEnde nasıl geçti diye soracaktım o zaman kesin onun dediklerini duyduğunu anladı Canım yol yapıyor sana sende ufak ufak samimiyetini bitir bence eşiyle gelirse bile resmî olursunMiyav_su sâat 9 buçuğa doğru geldiler. Sürekli yağ yakıp durdu. Sıkıntıdan patladım. Erkekler de dışarı çıktı.
Ne çabuk almaya başladın Canım kaç kilo ile hamile kaldınselam kızlar nasıl gidiyor egzersizler ben şişiyorum şişiyorum balon gibi pantolonlarım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?