Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Allah iyilik versin bacim
.Calis insaalh gonlunce bir yere gelirisin.Ayriyetn izleyin ce noluyor ki bilmiyom cok cahilim yavvv:))
Hahah:) aslında hiçbirşey:)
Takip ediyorsun gibi. Bazı değişik şeyler var mesela benim duvarıma benim izlediğim kişiler dışında kimse birşey yazamıyor:)

Hahah:) aslında hiçbirşey:)
Takip ediyorsun gibi. Bazı değişik şeyler var mesela benim duvarıma benim izlediğim kişiler dışında kimse birşey yazamıyor:)
Yapma yavv guzel plartform bu kk ya cok seviyorum amaaaa sizlerle guzel

Günaydın kızlar dün giremedim pek biraz canım sıkkındı kusura bakmayın bildirim yapamdım ama sporumu yaptım madonnam Disipline Girmis BirKadin

Ayrıca bu sabah üst karın kaslarımı sıktığımda bir şeyler belirmeye başldığını gördüm sanırım devam edersem karın kslarım ortaya çıkacak çünkü şekillenme yoluna girdiiikkk

Miyav_su sâat 9 buçuğa doğru geldiler. Sürekli yağ yakıp durdu. Sıkıntıdan patladım. Erkekler de dışarı çıktı.
BEnde nasıl geçti diye soracaktım o zaman kesin onun dediklerini duyduğunu anladı Canım yol yapıyor sana sende ufak ufak samimiyetini bitir bence eşiyle gelirse bile resmî olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…