• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Kızlar ya bende iki ay önce spor yapmaya başladım. Yürüyüş bandında HİİT egzersiz ve callanetics tamamladım toplamda 12 cm inceldim. genetik olarak etim çok yumuşak ve kilo alıp vermekten de biraz sarkık bi vücudum var. Amacım yağ oranımı düşürmek ve fit taş gibi görünmek :cool: o yüzden bir hafta önce yine ciddi anlamda egzersize başladım.
Boyum 170 kilom 62, bugün ripped in 30 level 1/ 5.günümü tamamladım. kolay bi başlangıç olması adına 30 squat + 50 donkey kick + 1 dakika wall sit yaptım.
umarım hepimiz hayalimizdeki vücuda ulaşırızz:KK25:

Oda olur kanka:KK53:yanina da kahve ismarlarsan dadindan yinmez:KK70:
Akşamın bu saatine kahve mi kalır :27:
Kızlar ya bende iki ay önce spor yapmaya başladım. Yürüyüş bandında HİİT egzersiz ve callanetics tamamladım toplamda 12 cm inceldim. genetik olarak etim çok yumuşak ve kilo alıp vermekten de biraz sarkık bi vücudum var. Amacım yağ oranımı düşürmek ve fit taş gibi görünmek :cool: o yüzden bir hafta önce yine ciddi anlamda egzersize başladım.
Boyum 170 kilom 62, bugün ripped in 30 level 1/ 5.günümü tamamladım. kolay bi başlangıç olması adına 30 squat + 50 donkey kick + 1 dakika wall sit yaptım.
umarım hepimiz hayalimizdeki vücuda ulaşırızz:KK25:
Hoşgeldiniz :)
Listeye ekleyeceğim sizi de.
Sıkılık için sizin yaptığınız faydasını gördüğünüz bir egzersiz var mı?

Back