- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.321
20dk ip atlama
70 squat
40 crunch
Bacak egzersizleri
70 squat
40 crunch
Bacak egzersizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icerim aga malboromuSigara var içen mi
Seninde ağırlık sporun börek olsun o zamanYarım tepsi börek yiyip spor yapıcam
Sumo sukuat yapmışsın en sevdiğim50 squat
40 sumo squat
20 mekik
Bide bacak egzersizleri 10dk
Yok pırlımıntIcerim aga malboromu
sen hayırdır bu haftaBugün spor yok bacılar yarına inşallah
Ben bu hafta regli oldum ya hiç Canım istemedi eşimde gelince evde yattım uyudum yarına başlıyorum dükkan seferine dükkan çıkışı ya Allah sporaYok pırlımınt
sen hayırdır bu hafta
Kizz bende cok seviyorum onuama bi yandan da diyorum acep buda cok buyuturmu popoyuic bacaklar guzel calisiyor allah varSumo sukuat yapmışsın en sevdiğim
Makineli sukuat büyütüyor popoyu Canım için rahat etsinKizz bende cok seviyorum onuama bi yandan da diyorum acep buda cok buyuturmu popoyuic bacaklar guzel calisiyor allah var
Hepsinden ortaya karisik yapiyoruz bakalim
Oda olur kankayanina da kahve ismarlarsan dadindan yinmezYok pırlımınt
sen hayırdır bu hafta
Enemmm makinalisidami var bununne kaa cahilim ben yawvurun beni vurunMakineli sukuat büyütüyor popoyu Canım için rahat etsin
Yok canım estafurllah salonlarda var ben daha önce yapıyordum onu yapınca merdivenleri emekleyerek çıkardım düşünEnemmm makinalisidami var bununne kaa cahilim ben yawvurun beni vurun
Salonlarda oluyor yani anladim canim tesekkurlerYok canım estafurllah salonlarda var ben daha önce yapıyordum onu yapınca merdivenleri emekleyerek çıkardım düşün
Yok Canım kocaman bir alet dur video atayımSalonlarda oluyor yani anladim canim tesekkurler
Ya ne bileyim bende makinasi derken hani evede aliniyor yapiliyor falan sandim
Allah yardımcın olsun dediğim gibi eskisi gibi samimi olma Canım100 ip atladım
misafir zımbırtısı halen gelmedi.
Yok Canım kocaman bir alet dur video atayım
Akşamın bu saatine kahve mi kalırOda olur kankayanina da kahve ismarlarsan dadindan yinmez
Hoşgeldiniz :)Kızlar ya bende iki ay önce spor yapmaya başladım. Yürüyüş bandında HİİT egzersiz ve callanetics tamamladım toplamda 12 cm inceldim. genetik olarak etim çok yumuşak ve kilo alıp vermekten de biraz sarkık bi vücudum var. Amacım yağ oranımı düşürmek ve fit taş gibi görünmek o yüzden bir hafta önce yine ciddi anlamda egzersize başladım.
Boyum 170 kilom 62, bugün ripped in 30 level 1/ 5.günümü tamamladım. kolay bi başlangıç olması adına 30 squat + 50 donkey kick + 1 dakika wall sit yaptım.
umarım hepimiz hayalimizdeki vücuda ulaşırızz