- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.281
etiketleyemiyorum dediğim zaman tutuyo bunu farkettimHahahaha bir etiket magduru dahabende yanlizim saniyordum beceremiyom bende etiketi kuzum
Tutmus ama tibrikler
Beni hic soylemiyim o zamanetiketleyemiyorum dediğim zaman tutuyo bunu farkettimama bu sefer 2sefer düzenle dedim baktım olmuyo bıraktım hırs yapıp 9-10 kere denediğim oluyodu
Ben mutlaka yapiyorum valla ayy yoksa dayanamam ben bayilirimhaftada bir yapmak lazım valla
Bol bol uyursun şimdihaftada bir yapmak lazım valla
Günaydın canikomGünaydın sporcu ve sporu seven bayanlar
Bu hafta hiç spor yapamadım
Sorma bende öyle evde olunca hiçbirşey yapasım gelmedi sadece yürüyüşBu hafta hiç spor yapamadımhep misafir geliyor.
yap kız uykusuz durulmuyor vallaBen mutlaka yapiyorum valla ayy yoksa dayanamam ben bayilirim
Ah naneem sitenin alt yapısında sorun var bence yani sorun bizde değil onlardaBeni hic soylemiyim o zaman
Resmen irezil oluyordum deneye deneye adim etiket ozurluye cikmistisasirmiyorlardi artik nanedir ne yapsa yeridir diyorlardi
bakalım canım çalışıyorum ya akşamları işte bol bol şekerleme yaparım artıkBol bol uyursun şimdi
Günaydııınn ♥♥♥Günaydın sporcu ve sporu seven bayanlar
Uyu uyu sonra uyku neydi diceksinbakalım canım çalışıyorum ya akşamları işte bol bol şekerleme yaparım artık
yaaa valla tedirginim nolur öyle demeUyu uyu sonra uyku neydi diceksin
Yaa kıyamam ♥yaaa valla tedirginim nolur öyle deme
Sağol canımYaa kıyamam ♥
İnşallah sakin akıllı uslu olur bebişin
Yaaa bize komplo kuruyolar diyorumda kimseye inandiramiyorumAh naneem sitenin alt yapısında sorun var bence yani sorun bizde değil onlarda
(Asla beceriksizlik kabul etmem asslaa)
Mikemmeliz bizYaaa bize komplo kuruyolar diyorumda kimseye inandiramiyorumcekemiyolar ayol
Beceri demek biz demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?