- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #2.261
Vayy kacakkkk cocooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migrenim tuttu aksam ilac da ictim gecmiyorOoo uyumadin mi yavrum sen
Bu migren icin bitkisel birseyler deneyebilirsin kuzum arastirmadim daha once ama ibrahim saracoglu var adamin güzel kurleri var bi dene istersen.Migrenim tuttu aksam ilac da ictim gecmiyor
Dura dura iyice uykum kacti, saat 5 oldu ya saka gibi
Biberiye cayi ictim canim 6 ay kadar inanir misin bir kere tutmadi.Bu migren icin bitkisel birseyler deneyebilirsin kuzum arastirmadim daha once ama ibrahim saracoglu var adamin güzel kurleri var bi dene istersen.
Uyku duzenin de kaçtı desene bende dustan çıktım yeni.hic uyuyamam artikin
Vallahi zıpkın gibiyim suan.ama 6 da uyuycam kafaya koydum :) suan azıcık baktim da google dan ibrahim saracoglu biberiye öneriyor. İse yaramamis demekki.o zaman mecbur ilaçlara talim.ay insallah kurtulursun birgün bu illetten.baş ağrısı korkunc birseyBiberiye cayi ictim canim 6 ay kadar inanir misin bir kere tutmadi.
Ama onu da birakmak zorunda kaldim ya
Heh zipkin gibi olmussundur simdi
Yok kuzum diyorumm ya kullandigim muddetce hic tutmadi beni migrenVallahi zıpkın gibiyim suan.ama 6 da uyuycam kafaya koydum :) suan azıcık baktim da google dan ibrahim saracoglu biberiye öneriyor. İse yaramamis demekki.o zaman mecbur ilaçlara talim.ay insallah kurtulursun birgün bu illetten.baş ağrısı korkunc birsey
Ha pardon bebisim tutmadı derken ben işe yaramadı anlaminda söyledin sandim.migrenim tutmadı anlaminda yazmissin sorry.ne guzel ışte kullanmaya devam et.doktor da söylemiş etkisinin olmadığını. Çünkü bunlar doğal seyler zarari olmaz yararı olur.canım benimYok kuzum diyorumm ya kullandigim muddetce hic tutmadi beni migren
Ama bunu kullandiktan sonra tiroidim cikmisti ortaya, doktora sordum etkisi var midir die yok dedi. Ama ben yinede tedavi surecinde birakayim dedim. baslamayi dusunuyorum tekrar
Oyle de ne bileyim ben son kontrolume gideyim baslicamHa pardon bebisim tutmadı derken ben işe yaramadı anlaminda söyledin sandim.migrenim tutmadı anlaminda yazmissin sorry.ne guzel ışte kullanmaya devam et.doktor da söylemiş etkisinin olmadığını. Çünkü bunlar doğal seyler zarari olmaz yararı olur.canım benim
Hahh iste o en etkili sporGünaydın hanımlar ben spor olarak akşam 20:00 de uyudum dün
günaydın canım naber valla nasıl dinlenmişim anlatamam ihtiyacım varmış meğer :/Hahh iste o en etkili spor
Gunaydinnn:))
Iyiyim cok sukur kuzum sagolgünaydın canım naber valla nasıl dinlenmişim anlatamam ihtiyacım varmış meğer :/
Hahahaha bir etiket magduru daha bende yanlizim saniyordumbeceremiyom bende etiketi kuzumAyy yine etiketleyemiyorum seni Disipline Girmis BirKadin
haftada bir yapmak lazım vallaIyiyim cok sukur kuzum sagol
Aynen bende bazen cocuklari yatirdigim gibi hemen yataga atiyorum kendimi ve sabahina dinlenmis sekilde uyaniyorum:))
Ihtiyacimiz var anacim