• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Benden 130 squat ama daha fazla arttıramayacagım galiba.
100 de fixlesek olmaz mı?
Bu sayı arttıkça mekik ve plank'a dermanım kalmıyor.
Ayyynen öyle vallahi hatta dayanamadım bacaklar artık titremeye başlıyor gün içinde böldüm ben bugün umarım etkisi olur. Yani 50 squat sabah 50 squat akşam şeklinde böldüm. Benim için önemli olan popodan ziyade karın aslında. Karın egzersizlerine çok asılıyorum bu yüzden squatta dermanım olmuyor yoruluyorum zorluyorum kendimi

Ayyynen öyle vallahi hatta dayanamadım bacaklar artık titremeye başlıyor gün içinde böldüm ben bugün umarım etkisi olur. Yani 50 squat sabah 50 squat akşam şeklinde böldüm. Benim için önemli olan popodan ziyade karın aslında. Karın egzersizlerine çok asılıyorum bu yüzden squatta dermanım olmuyor yoruluyorum zorluyorum kendimi

Demek ki sorun bende degilmiş. Herkes öyle hissediyormuş:KK9:

Benim de bel bölgesine çalışmam gerekli. Belim zaten kalındı. Iki hamilelikten sonra iyice kalınlaştı. Bel bölgesini inceltsem zaten kalça kısmım biraz daha şekilli olacak

Demek ki sorun bende degilmiş. Herkes öyle hissediyormuş:KK9:

Benim de bel bölgesine çalışmam gerekli. Belim zaten kalındı. Iki hamilelikten sonra iyice kalınlaştı. Bel bölgesini inceltsem zaten kalça kısmım biraz daha şekilli olacak
Merak etme yalnız değilsin tatlım :anne:
Zaten en geç forma giren bölge karın bölgesi ne yazıkki hele ki alt karın oof of çünkü alt karına yönelik hareketler hem çok kısıtlı hemde yapsakta en fazla 30 dedi mi tıkanırız o derece zorlayıcı :KK12:

Back