Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Migrenim tuttu aksam ilac da ictim gecmiyor
Dura dura iyice uykum kacti, saat 5 oldu ya saka gibi
Bu migren icin bitkisel birseyler deneyebilirsin kuzum arastirmadim daha once ama ibrahim saracoglu var adamin güzel kurleri var bi dene istersen.

Uyku duzenin de kaçtı desene bende dustan çıktım yeni.hic uyuyamam artikin

Bu migren icin bitkisel birseyler deneyebilirsin kuzum arastirmadim daha once ama ibrahim saracoglu var adamin güzel kurleri var bi dene istersen.

Uyku duzenin de kaçtı desene bende dustan çıktım yeni.hic uyuyamam artikin
Biberiye cayi ictim canim 6 ay kadar inanir misin bir kere tutmadi.
Ama onu da birakmak zorunda kaldim ya
Heh zipkin gibi olmussundur simdi

Biberiye cayi ictim canim 6 ay kadar inanir misin bir kere tutmadi.
Ama onu da birakmak zorunda kaldim ya
Heh zipkin gibi olmussundur simdi
Vallahi zıpkın gibiyim suan.ama 6 da uyuycam kafaya koydum :) suan azıcık baktim da google dan ibrahim saracoglu biberiye öneriyor. İse yaramamis demekki.o zaman mecbur ilaçlara talim.ay insallah kurtulursun birgün bu illetten.baş ağrısı korkunc birsey

Yok kuzum diyorumm ya kullandigim muddetce hic tutmadi beni migren
Ama bunu kullandiktan sonra tiroidim cikmisti ortaya, doktora sordum etkisi var midir die yok dedi. Ama ben yinede tedavi surecinde birakayim dedim. baslamayi dusunuyorum tekrar

Yok kuzum diyorumm ya kullandigim muddetce hic tutmadi beni migren
Ama bunu kullandiktan sonra tiroidim cikmisti ortaya, doktora sordum etkisi var midir die yok dedi. Ama ben yinede tedavi surecinde birakayim dedim. baslamayi dusunuyorum tekrar
Ha pardon bebisim tutmadı derken ben işe yaramadı anlaminda söyledin sandim.migrenim tutmadı anlaminda yazmissin sorry.ne guzel ışte kullanmaya devam et.doktor da söylemiş etkisinin olmadığını. Çünkü bunlar doğal seyler zarari olmaz yararı olur.canım benim

Oyle de ne bileyim ben son kontrolume gideyim baslicam

günaydın canım naber valla nasıl dinlenmişim anlatamam ihtiyacım varmış meğer :/
Iyiyim cok sukur kuzum sagol
Aynen bende bazen cocuklari yatirdigim gibi hemen yataga atiyorum kendimi ve sabahina dinlenmis sekilde uyaniyorum:))
Ihtiyacimiz var anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…