Çok haklısın o kadar bencil kiAldatıp, sizi üzüp,hayatınızı altüst ettiği yetmezmiş gibi ayrıldıktan sonra da huzur vermiyor nasıl bir bencillikniye yakıstıramıyorsunuz ki kendinize sikayet etmeyi , bir şekilde yine hayatınıza istemediginiz bir şekilde yön vermesine izin vermeyin eski eşinizin...
Aslaa barışmak kelimesi bile tüylerimi kaldırıyor öyle olsaydı boşanma işini sürüncemede bırakırdım affedecek kadar güçlü değilim ben yaşadıklarımı asla unutmamSanırım sizde barışmak istiyorsunuz fakat Eşinize güvenemiyorsunuz başlıktan anlaşıldığı üzere
Bu yüzden şikayette bulunmuyor olabilir misiniz?? hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim böyle günlerde herkes gerçek yüzünü gösteriyor sizde gayet açık görmüşsünüz . Size affedin veya affetmeyin diyemem, düşünmeniz gereken iki çocuğunuz varmış onlar için en doğru kararı vereceğinizi düşünüyorum.
Yok asla yumuşamam onun yüzünden işimi kaybettim bambaşka bir sektöre geçiş yaptım ve kendime geldim zor oldu ama başardım neden ona eyvallahım olsun ailemde arkamda zaten onu yılan gibi görüyorumİçimin yağları eridi.. ohhhhh
Ama neler neler okuyoruz görüyoruz. İnat hırs saplantı haline getirirse size yaklasmaması lazım. Hem sizde belki yumuşarsınız. Ama size acımayan insana acımayın aslaa. Edin sikayetinizi kafaniz rahat olsun. Rahatsiz edemeden önünü kesin
Çok doğruDaha önceki açtığınız bütün konuları ve yorumlarınızı çok iyi hatırlıyor ve biliyorum eski eşiniz sizi aynı anda iki kişiyle aldatmıştı birisi otelindeki sizinde annesine ve kendisine yardımcı olduğunuz garson kız diğeri de sonradan duyduğunuz avukat kadın ki bu avukat kadının ex kişisiyle evlenmek için ailesini ve kendi yaşadıklarını öne sürerek evlenmeye zorladığını söylemiştiniz eeee tabiki adam sizden böyle baskı ve yaptırım görmedi ve sizinle evliyken gönlünü eğlendirip evliyim diye işin icinden çıkabiliyordu ama boşanınca bahanesi de kalmayinca avukat kadında baskı yapınca yaptıklarının cezası olarak bu yola girdi ama baktı ki sizde ki huzur bunda yok bir bahane bulup ayrıldı ve sizle tekrar bir araya gelip kurtulamadigi bu kadından kurtulmaya çalışıyor.
ve size yardım ettiğiniz kız örneğini vermek istiyorum siz ona yardımcı oldunuz ama o size kötülük yaptı siz şimdi de zar zor kurduğunuz düzeni bozup şehri terk etmeyi düşünüyorsunuz lütfen kimseye acımayın sonra acınacak hale düşersiniz.ya şikayet edin ya uzaklaştırma kararı çıkarttırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?