- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.206
- 113
Haziran ayında boşanmıştım aldatılma yüzünden sizinle paylaşmıştım.Bu dönemde karşıya hiç çaktırmasam da tabiki hüsranım oldu.Bu dönemde ne mi oldu kendimi çok dinledim yaptığım fedakarlıklarıma büyük öfke duydum tabii kimse için bukadar kendimi yırtmamayı öğrendim ,ve karşı tarafın bana büyük taaruzları olmasına rağmen hiçbir şey yapmadım olanları ilahi adalete teslim ettim diyebilirim.Çünkü biliyordum ki kimsenin can acısı üzerine mutluluk olmaz!Bu arada ex eşimin tüm ailesi beni aldattığı kadını sarıp sarmaladı vayy efendim o da çok masummuş vay efendim çok ahlakıymış ve çok saygılıymış küçük sahil şeridinde yaşıyoruz bu olaylar duyuluyor ister istemez.Ex eşin ailesi iki tane torununu bile hiç arayıp sormadı sebebi hem çok cahil insanlar hemde para kaynağı oğlanlarıydı eğer oğlanlarına onay vermezlerse para kesilebilirdi ....en büyük etken tabiki paraydı çünkü merkezleri para öyle insanlar onlara hiçbir zaman bir saygısızlık yapmadım hiç diyemediler seattle kötüydü deeee diğerine övgüler ooooo havada uçuştu tabiki sonra ne mi oldu tabiki o kadınla oğlu birbirine girdi çünkü ohhh olsun ki ex e hayatı dar etti hala daha nasıl bir kişilikse peşini de bırakmıyormuş canıma değsin ben birşey yapmadan Allah ından buldu derdini .En büyük kavgaları ise benim hiç aramam sormam diyolog bile kurmam bu arada!!!Benim derdim ne mi peki ex koca karar vermiş benimle barışmaya(karar mercii kendisi ya) sürekli rahatsız ediyordu bu anlamda en son ortak arkadaşlarımızı ortağının annesi babasını devreye soktu yüzü varmış gibi babama gitmiş ağbimi aramış annemi aramış yardım edin ben çok düzeldim yuvama geri dönmek istiyorum diye ailem tavrını koymuş.Benimle konuşmak istedi konuştum asla olmaz dedim artık sana olan herşeyi kaybettim planın orda uymayınca ben senin limanın değilim aldığın yoldan devam et dedim !!Ama kızlar gerçekten huzurum yok tam herşey yoluna girdi tekrar Musallat oldu ve maalesef bu şehirde mutluydum uzak olmak için şehir değiştirmeye karar verdim (ailemin olduğu şehre)istemiyorum ama böyle de olmuyor sanırım çaresiz kaldım.Şikayetçi olmuyorum 2 tane çocuğum var yakıştıramıyorum kendime kapana kısılmış hissediyorum ve sadece paylaşmak istedim çok şey var sorarsanız cevaplarım yeterince uzun yazdım ....